nyårsafton

sitter och myser med lilla födelsedagsgrisen i väntan på louise!






bye 2010

har inte tid till att skriva en sammanfattning för hela året (busy woman?), men tänkte att jag skulle skriva om en speciell händelse från varje månad och slänga upp ett par, förmodligen, aldrig tidigare visade bilder från året 2010!   så var det tänkt ja. men acknä, ändrade planer!

årets......

skolhändelse ;


kebab direkt från kebabvagnen i byn äts bäst inne på skoltoaletten, efter denna dag var det mer än vetenskapligt bevisat. för var skulle vi annars ta vägen, om inte toaletten sträckte ut en hjälpande hand och erbjöd golv att sitta på? kaffeterian, och låta övriga skolan se att vi tjockar oss med kebab medans de normala äter vad de ska, makaroner ketchup och korv? istället gick vi in på handikapp toan i hopp om att gömma oss för eventuella 7or som publik & smygfoteri. där satt vi i lugn och ro och åt magarna mätta tills slöjden började. vi kanske råkat lämna spår efter oss på toaletten. vi kanske råkat lämna kebab på golvet. men bara kanske!

nervösa ögonblick ;


stod i finalen mot höllviken i vellingecupen. som sagt, gör bort dig på vellinge cupen och det kommer snyggt pryda aftonbladets löpsedlar morgonen efter!

kärlek ; 


august. fan vad jag tyckte om den människan!

äckligaste sömntuta ;


hahahahahaha tjugo minuter innan skolan började och anna var borta. var hittade man henne? på balkongen, liggandes såhär! varje dag likadant. så jävla likt anna, tror att hon har all tid i världen :D

lärare ;



fjortisar ;



neger ;



bögar ;




servitörer ;



storebror ;



fågel ;



groving ;

 
ja för vem var det om inte denna guillermo som var grovingen (tjockisen?) och knäckte toves säng på slottsskogenvandrarhem på lisebergsresan med musikklassen

schtekare ;



partynissar ;



resa ;


alumecar


usa


teneriffa

saknad ;


momi

piercing ;



vän ;





årets damp (och fina) ;


ja den titeln står ju emelie lätt för.. årets damp ;)

årets nyfunna vän ;



kockar ;



cykelfixare på hjul ;



finaste ;



lycka ;


skrev ett tal på bröllopet som fick både bruden, mannen, mig själv och gästerna till tårar. därmed hade jag vunnit vadet. 6000 kronor rikare och pris för bästa tal. hell yeah! ;)

förebild ;



los banditos ;



klass ;



stockholmare ;



videor ;






en film från språkresan!







raptävling efter träningen


flitiga tjejer på idrotten


grattis


GRATTIS TUVA, TVÅ ÅR IDAG ♥

kallt? jodå

kommer hem från en dag fylld med shopping (och ja, shoppande blev det. en jääääävla massa! samma princip som igår, hittade allt det jag inte letar efter) allt är fridfullt, familjen är lugn och själv är jag glad som en speleman över att ha hittat en massa på rean idag. tar ett steg in i mitt rum och sedan är bomben släppt!

pappa har stängt av golvvärmen eftersom jag alltid "envisas med att höja temperaturen". rummet är iskallt. bokstavligt talat I-S-K-A-L-L-T! så vart helvetet igång, garderobens alla kläder på och rumets enda dörr öppen i hopp om att lite värme från övriga delar av huset ska flöda in. går sådär.....




pappas nya timbaland (vilket han var mycket nogrann med att poängtera när jag berättade hur fula dom var) inneskor är på. värmer? lite kanske, men just nu finns det ingenting som kan värma nog. inte ens en isbjörns stora päls!

från mig till er ; FYFAAAAN VAD RÄLIG JAG ÄR. riktigt jävla ful hahaha :D


29/12

vaknade upp hos mina småsyskon, som till min stora förvåning, faktiskt låtit mig sova till 11 utan att komma in och hoppa på sin syster. de har väl lärt sig att aldrig väcka den björn som sover... idag har jag varit fullt upptagen med att göra..ingenting? varit runt lite överallt, hos morbror, kusiner, morföräldrar, syskon och mostrar. vad jag älskar med min moster är att hon måste vara en av de mest spontana människor jag någonsin träffat. satt i soffan och snackade nyårsklänningar, kom på hur skönt det hade varit att ha hittat något utan att för en gångs skull vara ute sista dagen. 10 minuter senare satt vi i bilen med mormor påväg till närmsta köpcenter, center syd.

hade ögonen öppna för en snygg nyårsklänning, men hittade allt jag inte skulle. köpte tröjor, trosor, strumpor (ojojoj, vuxenpoäng?), hårprodukter, smink och en kofta. fottar och visar imorgon (kan ju inte avsluta vad jag precis påbörjat, grejen med att fotta shoppingen) då jag kommit hem till vellinge igen!

bloggar medans fläskpannkakan står i ugnen. när den blivit tjock nog till att ätas ska vi sätta på twilight new moon och sedan eclipse efter det. låt oss se vem som somnar först, jag eller moster?


jedesoudt


awwwwwwwww, en liten mollebolle!


28 december

kom till teckomatorp vid 4 tiden igår eftermiddag. gick direkt upp till mina småsyskon vincent och jakob utan något stopp inom varken godisbutiken eller mormor (ovanligt). de hade fått ett nytt ps3 av pappa röd och ville visa sina skills inom guitar hero. vad varken dom eller jag visste vid det laget var att jag tydligen är kvinnliga formen av kung inom allt som har med guitar hero och knapptryckande att göra. gav dom en omgång rejält kokt stryk och sedan tyckte dom inte att det var kul längre. fick pannkakor till middag efteråt, trevligt välkommnande det där vill jag lova!

vill i texten också få in att jag för andra gången i mitt liv kollat på twilight, vet bara inte riktigt hur. första gången jag såg filmen var på premiären med måns, precis när vi börjat träffats. har inte förrens nu insett att varför jag gick ut ifrån salongen som en av de "twilight hatande" berodde kanske på att jag inte förstod mycket av den eftersom jag kollade mer på måns än på duken (vad är detta, sanningens ögonblick eller?) vet inte om jag ångrar lite på att jag såg den, för nu är jag helt fast! idag är min största önskan att vara en av dom. snella snella snella tomten???

äsch, slut på skitsnack för nu ska jag, min kusin och moster ta bilen in till jysk!  


min lilla kusin, eller mitt lilla gudbarn om man så hellre vill kalla det! ♥


teckomatorp

nyduschad cheeeey ska nu ta bussen till malmö central för att seda åka vidare. ses i teckomatorp!

 


gonatt

tänkte lägga in bilder på vad jag köpt idag. börjar känna mig som lite av en storbloggare, fottar outfit, dagens köp och sådär. det enda som fattas är väl en flashig header (eller bara en header överhuvudtaget), chailatte, sushi, silverschampoo, provosering och stureplan. lika bra det, det förblir jag gärna utan!


bilden gör varken tröja eller halsband rättvisa alls. inte någonstans!


ny mössa på order av pappa, mest bara så att jag kan sluta använda de som finns hemma för tillfället. exempel på mössor som brukar finnas hemma = pappas!
av med den vita knorren och woila, klar att användas!


värmeskydd - glömde mitt värmeskydd till håret i norge (till annas glädje) och skulle det inte vara för att jag köpt nytt idag så hade jag inte haft hår kvar på huvudet nästa gång vi ses i februari, på barcelonas flygplats.

mousse - ett måste för lite volym i håret efter en dusch

clearasil - goooooodbye pimples!


halllå?! fortfarande inte hittat rättvisan åt tröjorna. rättvisa, var är du någonstaaaaans?

det var allt för mig. tack och hej!



narnia

27 december idag (igår) vilket för oss svennar betyder start på mellandagsrean. detta hade jag kunnat räkna ut utan att varken veta datum eller ha hjärnan på skaft.. folkmängden förklarade det mesta!

ad jag fortfarande inte förstår, efter att ha klurat på saken sen förra året, är hur faaaaaan folk kan ta med sig barnvagnar, kundvagnar och rullande saker överhuvudtaget ut i stöket. och hur dem sedan kan använda sina föremål för att ta sig fram är om möjligt ännu mer oförståeligt. hmm, kanske ska tänka på att ta lillebrossan i vagn till stan imorgon, mest bara så att jag hinner få köpt det jag önskar. aldrig har jag velat ha med honom till stan så mycket som just under mellandagsrean!

har inga syskon, hundar eller en dammande vagn i garaget kan man alltid ta till andra metoder för att slippa kaoset och komma fram snabbare. vad sägs om att tillexempel stanna kvar tills det att affären stängt och man tvingas bli utskickad av personalen? det var iallafall den metoden jag och emelie körde på idag! klev innanför hansas dörrar en kvart innan stängning, la benen på ryggen och sprang till närmsta gina tricot (inte för att där finns fler än en). tog fram sinnet för kläder, skannade igenom butiken, plockade på oss ett plagg eller två och betalde sakerna utan att varken ha tänkt över saken eller ens provat klädesplaggen.

efter att ha blivit utskickade från gina tricot så la vi benen på ryggen ännu en gång,nästa destination var bik bok! lite böner till gud senare, och vi var framme. bik bok var öppet, en halvtimme efter stängning! körde ungefär samma metod inne på bikbok som på gina. skannade, plockade och betalade. kom hem och fick provat det jag köpt och det visade sig att det faktiskt blev riktigt bra, kanske en metod som borde fortsättas använda? tåls att tänka på!

när jag kom hem så väntade lite mat på bordet och en julklapp från farfar och ingrid snällt brevid. hottade i mig maten och kort därefter lite efterrätt också. sedan tog jag, sebbe och hans två kompisar calle och micke och min farbror markus bilen ner till höllviken och in på bio huset (heter det så?) för att kolla på nya Narnia. filmen var helt okej. ska kolla på de två andra filmerna så blir förhoppningsvis den jag såg idag ännu bättre!



mot malmö!

nu ska jag ta bussen till stan där jag ska möta jennifer för lite shopping på mellandagsrean!



hem

lite mandelmusslor och sedan börjar en lång jävla resa hemmåt!

anna & malin

jag vet vem jag är när jag är med dig. love you!

julafton

vaknade precis upp med anna brevid mig pågrund av en styck störig lillebror som inte har bättre för sig en juldagsmorgon än att hoppa på sin (då) sovande storasyster. sliiiiiiiiiten chey!

det var en skitbra dag igår full av släkten, paketer, clementiner, julbord, pepparkakor, jultomten, kalle anka och sist men inte minst ; DANS RUNT GRANEN... som jag skrev på facebook så misstänker jag att vi är den enda familjen som firar jul genom att dansa runt granen (jävla norrmän). vi snackar inte en fjuttig liten dans på en sång eller två, åhnej! minst 7 plus rörelse, och får hövdingen bestämma så ska vi helst hinna med ett varv runt huset innan vi får dansa dit vi hör hemma igen, till soffan! och det fick hon. bestämma alltså!
det låter lite som en negativ feeling över det här med dansen runt julgranen, men rätt mysigt ändå. tror ni inte mig? testa själv!
fick bra julklappar också, blandannat presentkort lite överalllt (släkten vågar inte längre ge mig något annat eftersom de vet att jag oftast begär kvitto tillbaka på kläder), 6e DESPERATE HOUSEWIVES BOXEN! (tack pappa och hanna för att jag har något att göra imorgon) nya högtalare till datorn (hanna ; nu blir det inte längre några sovmorgnar i detta huset. tvivlar på om det ens blir sömn överhuvudtaget! nu ska det speeeeeelas)
kan tänka mig att de flesta satt och spelade sällskapsspel fram mot kvällen. men inte här... vi bytade ut sällskapsspelet mot ett shot fotbollsspel som en av farbröderna fått av oss. en massa spel på det och så blev de vuxna genast roligare!
hoppas att ni alla hade en lika bra julafton som mig!
sebbe, elliot, hanna och jag
dans runt granen - alla gör vad dom ska...
...medans andra trotsar hövdingen och går och tar sig en tupplur istället

lillejulafton

æntligen framme i norge efter en bilresa på någon timme længre æn væntat. vi har fått god mat (it's all about food), farmors hemmalagade, snackat och tænkt snøra på skridskorna och ge oss ut på sjøn med annas kompisar. sen att vi stannade inne, satte på en film och bunkrade upp med choklad, clementiner och chips istællet ær ju en annan sak. tanken som ræknas!

fick en "kall vinterhælsning" från vellinge innan idag. tvivlar på kylan dær hemma, før vad tror ni sverige ær jæmført med norge? norge har fan gett ordet "kyla" en ny innebørd. vi snackar inte minusgrader tillræckligt lite før att kunna rækna på två hænder næmnligen.. bara det att mitt smælta choklad stelnade innan jag hunnit øppna ytterdørren førklarar væl saken?

nu ska jag och anna ut i vardagsrummet før att umgås med slækten. inte har jag kommit hit før att sitta på datorn. nææææ, sitta på datorn och lana robot unicorn kan jag gøra dær hemma!


norjjjjjje

imorgon tar vi vårt pick och pack och drar 9 timmars bilfärd uppåt. imorgon drar vi till norge för att fira jul med farmor, anna och resten av norrmännen! väderkanalen har dock varnat om snöstormar x 1000 så om vi kommer iväg eller inte återstår att se imorgon.

stannar i norge 2 nätter, men tar med min laptop så utan blogg-uppdatering lär ni ju  inte bli. har iallafall laddat upp med två favoriter, marabou sensation. så bilresan ska jag nog klara utan några större problem!


22/12

skolavslutning idag och jag vaknade allt annat än pigg som en lärka efter att ha gapat i skype-micken halva natten. tog mig till skolan mer död än levande och väl framme så var jag negativ till allt som hade med sång, klasstid och betyg att göra. historien blev dock en annan när en pepparkaksburk + julklappsleken dök upp i bilden! 

270 poäng = en helt okej nöjd guillermo.

efter skolan så stack jag och typ 93749374 vänner till björns för att inviga lovet och fira att vårat sociala liv äntligen kunde starta igen. ni vet livet med kompisar istället för läxor, prov och arbeten på kvällarna!

efter björns stack vi hem till mig, killarna fann pappas nya bilspel (ni vet tillhörande sätet jag visade er för någon dag sedan?) och så var dom borta de närmsta immarna. efter att ha spelat oss hungriga stack hela högen till santa lucia där vi åt varsen pizza och sedan hem till jennifer för att kolla på en asbra film (bra film = film med äckligt snygga killskådespelerskor). stack hem när dag blivit till sen kväll. hunnit kolla lite tila tequila och sedan har jag inte gjort mer än att packa, äta, skypa och packa!

nu ska jag tanka mobilen med massa bra låtar och sedan tycks jag höra sängen kalla..



SKOLAVSLUTNING








upptäcker skypes underbara värld

bestämde mig ikväll för att skaffa skype, men den tanken krossades så snart jag kommit på att jag har SÅHÄR liten aning om hur man vaken skaffar eller installerar skiten. att jag faktiskt knappt ens visste vad det var eller innebörden av det. måns föreslog att jag skulle tacka ja till fjärrhjälp, och därmed låta honom ta över min dator för att han skulle kunna fixa det. allt jag gjorde var att undra om killen var sjuk i huvudet. trodde han på allvar att jag skulle låta honom styra min NYA dator? 

min lille bitch gjorde mer än att bara hjälpa mig med att skaffa skype, faktum är att det faktiskt var han som gjorde den åt mig. nu har jag, louise, måns och emil haft en konversation längre än två timmar! trodde jag verkligen att jag skulle kunna räkna med både skype account och sömn på samma kväll?

SKYPE ♥ (lägg till mig ; malin.guillermo)


21/12

skulle egentligen haft skridskor i malmö på elevensval idag, men den planen satte snöstormen inatt stopp för. fördelarna var många med en inställd skridsko dag, men även nackdelarna. jag, marcus, hugo och matilda som skulle åka kom till skolan på tom mage eftersom vi planerat att ta varsen china box till frukost inne i stan. istället för en china box fick vi julbord i skolan, vilket inte var mycket i jämförelse. vi sprang mest runt och störade oss i skolan idag, i brist på annat. me gustaaaa!

har städat mitt rum från det att jag kom hem tills nu typ. skruvat ner hyllor, satt upp nya, dammat, plockat undan, sorterat, bäddat, dammsugat, vikt kläder, ännu mer kläder, massa kläder. nämnde jag att jag vikt kläder?!
nu är datorn uppsatt, installerad och faktum är att detta är mitt debutinlägg från denna packard bell. nice huh?














SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Abbe 
Vf dissar du mig? - för att skulle jag svarat dig varje gång du skriver, ringer eller puffar så skulle jag lagt mer tid på dig dagligen än vad jag lägger på en natts sömn. men du är en söt liten pöjk abbis!

Vilken färg e dina favorit trosor? - röda. dina då? :)

Varför färga du håret? - citerar vad jag skrev i ett inlägg för någon vecka sedan "jag och louise stod och granskade oss noga framför spegeln igårkväll (fåfängda tjejer elloooor?) och bestämde oss för att en förändring fan måste ske, och det inom snarast. vi gick och la oss med ett löfte om att färga håret imorgon"

Hur mkt älskar du mig? - lika mycket som jag älskar det nya marabou sensation. det säger väl en del?

Alicia
Vad gör du helst en fredagskväll? - skulle nog helst festat och haft en awesoooome kväll med mina vänner!
Jersey shore eller Tila tequila? - åhja, svårare kan du väl? jersey shore!

Anonym
Vad är dt mellan dig och måns? är det något igen? - jag och måns fick upp kontakten igen på hans fest för ett par veckor sen, efter att ha undvikit varandra i 9 månader. vi träffades någongång, dock bara som vänner. vi bestämde oss senare för att fortsätta träffas och se vad det leder till, men jag drog mig ur några dagar senare eftersom det inte känns helt bra. vet inte hur jag ska kunna lita på en människa som en gång haft min tillit - men svek det så jävla hårt.




Gunnar, även kallad jennifer ;)
Brukar du pilla näsan när ingen ser på? - såklart, dudå? upprörd över att precis ha klippt mina naglar då jag inte längre kan skaffa gratis lördagsgodis. can i call you? :(

Kan du inte berätta ditt pinsamaste minne?? - ledsen att säga det, men har suttit och klurat på denna fråga ända sen den ställdes, och har fortfarande inte kommit på något minne lämpligt att ta upp här i bloggen.. ;)

Hur får du så jäkla vita tänder kvinna?! - oj, den var ny den.. vart någonstans är mina tänder vita jembiffe?

 DU MÅSTE SVARA PÅ DESSA FRÅGORNA, ÄLSKAR DIN BLOGG:$$ - hahaha och jag älskade (notera älskaDE) din blogg en gång i tiden. bloggen som inte längre finns ;)



Sofia
Vad är det bästa och sämsta med dig själv? - det bästa är nog att jag alltid är så glad, skrattar mycket och är social. har en förmåga att lätt snacka ihjäl folk (varse sig dom vill eller inte!) min sämsta egenskap skulle nog vara att jag är så otroligt naiv. tror alltid det bästa om folk och förstår inte faran med att åka över till köpenhamn och bo hos en kompis där över en helg. förstår inte faran med det även om jag dagligen kan läsa om våldtäckter, rån och självmordsbombning. jag blundar lätt för verkligheten och ser bara det jag vill se!

Vad är din favoritmat? - svårt för en matfantast som mig välja ut en maträtt av 9878963786 möjlig. måste jag så skulle jag nog säga fondue med feta pommes och ännu fetare bearnaisesås ;)

Har du någon nyårslöfte? - yes, som alla andra år. och precis som alla andra gånger så är nyårslöftena till för att svikas, det har tydligen blivit något av en rutin för denna tjej. årets nyårslöfte är att skaffa gymkort och börja träna på riktigt. vill helst undvika att se ut som en vandrande fettklump om ett år eller två!


krampaN

Anna
har du någongång spottat i någons säng? - både i någons säng och resväska. kan du slå det anna? med detta kan jag ju passa på att be om ursäkt till vår rumskamrat i spanien. förlåt sara, men du var faktiskt inte alltid så snäll mot oss heller (förutom att du oftast inte gjorde mer än att ligga och sova sött i sängen din)

hur många kineser har du kastat upp i luften? - i detta livet, en. "FYLLEKAST MED KINESEN" hahahaha ♥ förlåt sara. vi förstår inte förrens nu efteråt att du måste ha blivit märkt för livet över att ha mig anna (delvis vendela) som rumskamrater.

vad är det längsta du har haft inne en tampong? - tampong? jag har aldrig använt en sådan? ;)

eftersom du är spanjol, har du mycket näs/öronhår? - självklart! har ingen annan än pappas häcksax att tacka för att mina gener inte är så tydliga.. eller?

varför blev du kallad "fisgumma" när du var liten? - blev kallad fisgumman av dig för att jag alltid luktade så gott ;)

luktar det illa när du har varit på toa? - citerar dig; "malin sitter och skiter ut frukosten. stanken är så illa att målarfärgen fjällar av väggarna"

vad önskar du dig till jul? - pengar, pengar och massssa pengar. pengar i mängder! tror du att du kan fixa det?

skulle vilja avsluta med ett par frågor till dig min älskade lilla flicka (luktar hämnd på lång väg). har du någongång...
lånat concealer av din låtsatspappa?
borstat tänderna med min tandborste i en vecka och sedan inte berättat om det förrens du var hemma i norge igen?
blivit bestulen på öl av dina föräldrar?
ljugit om att du haft kille där hemma bara för att slippa en viss kille på strandpromenaden i almunecar?
varit på ett fiol läger fyllt av nördar två veckor av ditt sommarlov? har du ens ångrat att du varit där? borde det kanske nämnas att detta inte är "goda tider man kan skratta gott åt eftersom du var liten och dum" utan att det faktiskt var i somras? låt mig höra i kommentarerna hur det egentligen var.. eller så sparar du det goda tills vi kommer upp om 3 dagar ;)

 
ennifer
Vad är du mest nöjd med med dig själv? - mitt leende
Vad är du minst nöjd över? - mitt fuuuuula, slitna och illaluktande hår och mina stora fötter!

Anonym
vem av dina vänner är
snyggast? - louise och malin bohman
roligaste? - louise, emelie och måns
snällast? - sandra, felicia, emelie och marcus!
sjukast? - hahaha fan matilda!
sötaste? - jennifer
ärligast? - frida och malin mårtensson
segaste? - jennifer och louise, utan att tveka en sekund!
din bästa vän? har inte direkt någon bästa vän, snarare många nära. sen är det klart att man kommer bättre överens med någon :)  

Linnea
vad är det sjukaste du varit med om? - sjuka saker händer dagligen i detta livet, och jag kan inte längre utse en händelse. har varit med om en jävla massa sjukt iallafall haha!

Anonym
gjorde du något med någon på din språkresa i spanien i somras? vad hette dom isåfall? - August. och det var mer än att vi bara skulle göra något för att de va så, utan det var faktiskt något seriöst både där borta men även då vi kom hem. vi snackade i telefon dagligen, smsade mer på ett par timmar än vad jag gjort sammanlagt under mina 15 år och vid ett tillfälle kom han faktiskt ner från stockholm för att hälsa på. det funkade inte på grund av avståndet, och även om vi inte snackar idag så är han en person jag aldrig kommer glömma. lilla dj agge!
 
har du kontakt med någon från din språkresa i somras? isåfall vem saknar du mest? jag har kontakt med ett par stycken och även om vi inte snackat på länge så vet jag att jag alltid kan ringa om jag en dag kommer på att fan vad jag saknar vendela, eller om det någongång skulle vara så att jag ska upp till stockholm så är det för mig en självklarhet att jag isåfall ska hinna med minst ett besök hos både august, jack och erik innan jag reser hem igen. personerna jag saknar mest är vendela, anna (saknar att ha henne inte längre bort än i sängen brevid), august, erik, simon, erwin, jack, alicia, verner, eric och calle!

hur var det? kan du inte lägga ut bilder därifrån? det var det bästa jag gjort i mitt liv, och för att läsa mer om den saken så kan du klicka dig bak i arkivet till Juli 2010. där kan du både läsa och se massvis med bilder!

 
        
(klicka på bilderna för att få se dom i större format!)

Anonym
skiter tjejer? - en bild säger mer än tusen ord..
   

Anonym
Vilka tjejkompisar litar du mest på? - svårt att välja ut en speciell, litar på ett par stycken! :-)

det finns ingen som vet vad som hände mellan dig och hanna. varför? vad hände? - vi gjorde något som antagligen alla gör någongång, något vi ångrar idag. blev tagna av polisen och sen gick allt utför!



Holmen
Vad är du rädd för? - förut var jag jätterädd för att gå hem själv i mörkret (kanske inte konstigt efter det jag varit med om) har numera kommit över rädslan och klarar mig galant på vägen hem utan att varken behöva springa, snacka telefon eller ta en annan väg. nu har rädslan för mörker och ensamhet blivit utbytt mot hajfobi! efter att ha tillbringat många sommarlovsnätter med animal planet och programmet "faror i vattnet" så tänker jag aldrig sätta min fot i något hajrikt hav som tillexempel egypten!

nns det något du måste göra innan du dör? - absolut! vill hinna med en massa innan jag dör, blandannat att åka på ännu en språkresa, hoppa fallskärm, simma med delfiner, och upptäcka världen!

Skulle du kunna dö för någon? - i nuläget finns det 4 personer jag älskar mer än mitt liv. 4 personer som jag bokstavligt talat skulle kunna dö för!

ad vill du göra och var vill du bo när du blir stor? jag vet inte mycket mer än att jag ska upptäcka världen, festa som om det inte finns någon morgondag och ha en massa kul. sen kan jag börja tänka på barn och framtidsplaner. utomlands ska jag iallafall flytta!

Vad är din högsta önskan? - det måste vara att träffa min mamma igen. tänk på att många av er stör sig på att gå med sin mamma i stan medans det skulle vara en högsta önskan för en annan!

Saknar du fotbollen? - nä, tror att när man känner att man hellre vill bita av sig läppen än att gå till träningarna så är det dags att sluta. och efter att ha tränat 3 gånger i veckan i ett par år är det jääääävligt skönt att ha ett liv igen!

Anonym
är södervång en bra skolla eller? - är du morgontrött så rekomenderar jag kunskapsskolan. ytterst sällan med sovmorgnar på södervång, och skulle det hända så är dom oftast på 10 minuter. och jag menar, hur många 10 minutare krävs det inte för att dölja mörka ringar under ögonen? mer än en iallafall! 

onym
vill sätta din bror. vet du det? - louise, du råkar inte känna dig skyldig till denna frågan? :D

'

Desiree
har du haft tandställning? - faktiskt inte. faktum är att jag i för ett par år sedan hade ett mellanrum mellan tänderna så stort att man hade kunnat stoppa tio tandpetare emellan och ändå inte käna att något ovälkommet var på besök!

 
                              2004



                          2010


                  


innebandyturneering

fobollsstrumporna är på för första gången på flera månader, tränings t-shirten likaså (på för första gången på månader tänkte jag säga. fast neee!) och brossans innebandyklubba inlånad. nu är jag redo för en dag fylld med innebandy. redo för en innebandyturneering!


FRÅGESTUND

en läsare kommenterade i något inlägg längre ner och undrade ifall jag inte kunde ha en frågestund. och varför inte undrar då jag? kör på det, kommentera inlägget med en fråga eller två vetja. svarar någondag i veckan! :)

FRÅGESTUND!


godmorgon!

min låtsatsmamma har försökt sig på att göra en brasa, och hela huset står i lågor tänkte jag säga. riktigt så illa är det inte, men huset står i rök. fläkt fönster och dörrar är öppna, men vad gör det när lukten satt sig i ryggmärgen (nästan) på mig? tänkte mest bara skriva snabbt och varna folk i min skola att det inte är brand på g, utan att det bara är jag, det vandrande rökmolnet, som kommer inom 2 meters radie. tänk på det innan ni drar brandsläckaren av väggen!


16/12

terminsbetygen är satta, vilket märks på eleverna då vi kan göra lite vad vi känner för. och det gör vi!
vill vi spela lite jepordy på svensklektionen så gör vi det, vill vi ha betygsnack på spanskan så har vi det och hatar vi betygsnack och känner att det, på tal om inget, skulle vara skönt att sluta istället så går vi ut genom dörren med inget samvete alls.

dock var jag inte riktigt en av de coola som rakryggad gick ut från spanskan utan att ha fått reda på sitt slutbetyg. åhnä, stannade kvar och fick höra att jag höjt mig i spanskan, att jag nu är ett av mvg barnen. trevlig torsdagsöverraskning det där vill jag lova!

var inne på tv6.se innan för att kolla runt lite och ladda upp inför dagens paradise-final. tanken var att jag bara skulle kolla på ett "behind the scenes" klipp eller två. men nä, tydligen inte. råkade visst hitta lin's blogg, och när jag läst bloggen till slutet och kollade på klockan såg jag att jag legat och beundrat hur hon, som 19 åring och en av de tävlande i paradise hotel, lyckats hålla båda fötterna på jorden och vara så söt och gullig som hon är, i nästan tre timmar. TRE TIMMAR! (oops, det var visst timmarna som skulle gå åt till städning. aja, får planera in nya städtimmar imorgon för nu börjar snart jeeeeeeeeeeersey shore!)






skolan






mot skooooolan!

pappi <3

tog ett steg utanför dörren till mitt rum och möttes av denna synen ;



han har nyss köpt sig ett bilsätsliknande stol med ratt, pedal och headset för att kunna snacka med sina vänner som lika nördigt sitter och spelar på andra sidan skärmen. haha han är knäpp, gotta love it. gotta love him! ♥

nu ska jag krypa ner under täcket och starta tv6 play för att kolla på paradise hotel avsnittet jag missade ikväll. sedan ska jag läsa på lite om vindkraftverk och dess funktion i samhället, debatt på so;n imorgon!

15/12

hemma från stan mättare än någonsin. av någon anledning blir det så att vi äter mer än vi handlar när två matglada tjejer som mig och louise är i stan tillsammans. farligt att åka in med den donnan alltså! magsäcken har nått the limit efter en china box, ett besök på mc donalds och i godisaffären. nämnde jag att vi stannade vid ett av alla munkstånd på gågatan också? inte? nä, men det gjorde vi iallafall. fick med oss ett par åtta stycken nygjorda mini munkar med choklad. att dom var skitäckliga är väl också något värt att nämnas. jag menar, hade jag velat ha torrt bröd som får halsen att torra sönder så hade jag väl gått in på ica och plockat på mig ett sådant?

huvudmålet för dagens shoppingtur var att hitta en mössa. efter letande i två timmar gav vi upp, och hem åkte jag med allt annat än.. en mössa. fick shoppat en massa annat livsviktigt (!!!!!) så som smycken, smink och underkläder.




thaaaaaaaaaaats my girl!


stan

haft tipsrunda i skolan som täckt större delen av dagens lektioner känns det som. efteråt fick vi julmust och pepparkakor till fika. det blev alltså dagens lunch, 2 små flaskor julmust och 4 fickor pepparkakor!

nu ska jag ta en powenap och sedan sätta mig på bussen in till stan med lilla luigi ♥

ny dator

stack in till stan med pappa efter skolan i jakt på en ny dator. min laptop har gjort sitt och är efter ett par år sliten som bara en teknikpryl använd av malin guillermo kan vara. knapparna trillar av en efter en, batteritiden låg, den inbyggda webcammen funkar bara när det passar den och ljudet är sämre än sämst.

tomhänta åkte vi inte från elgiganten iallafall! blev en stationär packard bell, en 22 tums LED skärm (som lyser svagt rosa), en webbcam och högtalare får jag i julklapp. min bebis, min dator ♥

ska bara köpa ett skrivbord + en datorstol sen jävlar är datorn redo att komma ut ur garderoben kartongen. bilder kommer då mina vänner! :)



basketturneering

idag var det dags för 9ornas basketturneering. vann alla matcher i gruppen utom en. gick vidare till semifinal där vi skulle möta rosentorparna. kickade ass och stod klara för final. 6 nerviga tjejer och finalmatchen var igång! vi gjorde snabbt ett mål, hade lite proud times och fortsatte sedan att spela. efter ett tag kvitterade tjejerna i 9c och poängen var lika vid slutet vilket innebar ett par minuters förlängning. vid förlängning så gjorde motståndarna ett mål och tiden räckte inte till för oss till att kunna hinna kvittera. domaren blåste av, matchen var slut och silverpokalen var vår. till tjejerna i 9c vill jag bara säga grattis, bra spelat och ; håll i pokalen hårt. för till våren tar vi den tillbaka hem igen! ;)

lika revanschsugen lät jag inte i eftermiddags. åhnä, då var det ilska över att inte ha vunnit för hela slanten. min idrottslärare påstår att jag har en av de största vinnarskallarna han någonsin sett. och under sina 30 år på södervångsskolan så har han nog sett en hel del. jag bara nickade och konstaterade att jag äger en vinnarskalle lika stor som min storebrors!


118100

skrev ett sms till 118 100 innan idag och frågade vem malin guillermo var. mest bara för skojs skull (eller för att jag hade jääääävligt tråkigt i pausen till paradise hotel!)

118 100 ; vi tror att malin guillermo är en lite knasig men tuff person som ofta blir uppskattad i sin omgivning. vidare gissar vi att hon gillar tuggleksaker, klösbräder och djungel-george! 


                                                                         annars då?
första säsong, första avsnitt av jersey shore visas på mtv om ett par minuter. detta har jag givetvis räknat ner till hela dagen, som den jersey shore älskaren jag är. snoooooki ♥


13/12

haft två lektioner idag. antar att en skoldag som denna borde placeras i facket "chill skoldag"?
bilden blev inställd, och istället för att sitta i skolan och räkna ner minuterna till engelskan så gick jag, emelie, louise och marcus hem till mig. plockade fram pepparkakor, chips, saft och intog varsen soffa. tror att jag gör helt rätt i att låta konversationen stanna mellan oss - de tre vännerna och marcus, gud och möjligtvis katten som snoffsade (finns det ett ord som heter så?) upp sig när hon såg att vi hade finbesök hemma.

efter skolan drog ett gäng skönt folk till björns för att föda upp oss inför vintern. jag behöver inte längre säga vad jag ska ha, hinner knappt sätta foten innanför dörren innan dom plockar fram en tallrik med chokladbiskvier. sitter och funderar på om detta är bra eller dåligt..

kan vara hygglig (låter som orden kommer rätt från farmors mun) och slänga upp en bild av alla de 10 som togs i skolan. 9 av 10 är långt ifrån "bloggable". hur ful är man då på en skala?


godmorgon

dagens måste ; hänga upp emelie och piska henne med blöta handdukar!


tänkte igår att jag skulle få en underbar och lång sömn inatt. ni vet en sån där med drömmar om rosa moln, att få sova ostört och länge. det tänkte tydligen inte emelie. hon skickade ett sms vid halv ett och frågade om jag var vaken. när jag inte svarar så ringer hon fem minuter senare. jag tror att det, om man ringer halv ett en söndag, måste vara något jävligt viktigt, och svarar lite halvt i sömnen. när jag frågar vad som händer så säger hon "du vet i svenskuppgiften tills imorgon, fråga 1. vilka två människor har du valt?" jag gör ingenting mer än att bara ligger och tar in vad som precis hänt. att hon precis väckt mig för att fråga OM VILKA TVÅ PERSONER JAG VALT ATT SKRIVA OM I SVENSKLÄXAN?!?!

vi sa hejdå och la på luren 10 minuter senare. 10 minuter, sen jävlar var helvetet igång. låg och vred på mig, kollade klockan regelbundet och försökte låtsats gäspa i hopp om att det skulle lura kroppen att jag faktiskt var trött, till klockan 3 imorse. så idag när klockan ringde var jag mer död än levande, och så kommer det väl förbli resten av dagen. :)

nu ska jag ta mig ett glas yogghurt och skåla för att vi i högstadiet ska till kyrkan klockan 10. detta betyder att vi missar syslöjden. SKÅL!  


skit,piss och råtta

jag och louise stod och granskade oss noga framför spegeln igårkväll (fåfängda tjejer elloooor?) och bestämde oss för att en förändring fan måste ske, och det inom snarast. vi gick och la oss med ett löfte om att färga håret imorgon. sagt och gjort, vi tog cyklarna imorse och knävevade till byn för att köpa varsett paket chokladbrun hårfärg. nu i efterhand kan jag säga att färgen var allt annat än vad vi trott att den skulle vara. "chokladbrun" tänkte jag och framför mig såg jag ett fint färgat hår, glansigt, långt och luktar gott. sanningen är en helt annan. chokladbrun innebar tydligen "svart, en svag doft av kemikalier, slitet och kort. fult"

jag har döpt albumet bilderna från idag ligger i till "usch fy och pi", hanna flinar när hon ser mig, pappa konstaterar att det är VÄLDIGT mörkt och vid matbordet får jag be mina två brödrar om någon reaktion. när jag sedan bett om det får jag till svars av sebbe att "det ser ut som om du kommer direkt från malmö" och att jag "aldrig borde färga det så igen" och som om det inte var nog kommer elliot och rövslickar sebbe och säger "du liknar en skit bajskorv"! jag hatar mitt nya hår. märks det? 
 
nu ska jag slänga in ett par bilder. känner mig illa tvungen. håll i er mina vänner!




åh! världens finaste ♥








12/12

färgar håret, dudå?

nattamat på g?

fick bli en paus i spelandet för lite nattamat - chips, kladdkaka, glass, chokladsås, fanta, pommes och kycklingvingar!


louises place

träffade en massa härligt folk på bandymatchen. trots att vi äkta supporter i ur och skur skrikit oss hesa och klappat händerna ömma så blev matchen oavgjord. att jag följde med till höllviken ångrar jag iallafall inte, visst satt det fint med en crispy chicken efteråt!

kvällens planer var att festa i trelleborg. sagt och gjort, halv tio steg jag och louise in i bilen, när vi sedan kom fram en halvtimme senare så spårade allting ur och planeran gick från hemmafest till att sitta utanför någon skola och supa. jag och louise bestämmde oss snabbare än kvickt, trots att detta skulle innbära att vi satt och lökade bort en hel lördagskväll, för att följa med hennes mamma hem till vellinge igen. vi hade vägarna inom gessie och bestämmde oss för att knacka på jakob och utnyttja honom för att få tak över huvudet.

det blev en skittrevlig kväll hos jakob! sitter nu hemma hos louise och börjar där vi avslutade sist - robot unicorn attack ;)


höllviken

nu ska vi styra bilen mot höllviken för att kolla på min brors innebandy match. en fågel viskade i mitt öra att det blir ett stopp inom burger king först. nu måste jag rusa, annars kör bilen utan mig!
hörs senare

till erik nytell

Erik nytell, en av killarna jag klickade mest med på språkresan i somras, fyllde 16 år igår. trots detta så är denna stockholmare, i mina ögon, lika liten som förut. min lilla pojke ♥

jag kommer ihåg hur jag och anna, kvällen innan vi skulle åka, satt i min jacuzzi och bad om några sköna människor på resan. när vi träffade dig så förstod vi att gud måste lyssnat på våra böner!
på tre veckor hann vi med så sjukt mycket roligt tillsammans. var det inte så att vi fightades på axlar i poolen, gjorde sjuka wake up call på grannarna i rummen brevid, åt hamburgesa compeleta hos regina, tog springnota, nattbadade i havet, gav ledarna en anledning till att hata oss, satt och snackade om allt mellan himmel och jord på hotellrummet så drömde vi i smyg om att tugga på tänder och slicka på varandras ögonglober. faktum är att jag med dig under tre veckor skapat fler minnen än vad jag gjort på mina 15 år.

jag skulle nog vilja påstå att jag aldrig träffat en kille som dig, en kille som man både kan skratta och gråta med. brukar vara antingen det ena eller det andra, men du, nytell, har hela paketet. undrar hur många timmar jag suttit inne på ditt rum och snackat om allt och inget. hur många gånger vi gråtit tillsammans och hur många gånger vi skrattat. du är en kille jag sent aldrig kommer glömma. är glad som en speleman över att vi träffades, och minst lika glad över vår rutin, våra måndagssamtal. trots att du ofta smyghatar mig för småsaker som att jag aldrig ringer dig som jag lovat, så Ä L S K A R J A G D I G! (och du älskar mig ;))




















































igårkväll

basketsbollsturneeringen slog en skoldag med hästlängder! att sitta och skriva ner fouls och poäng, med två roliga brudar dessutom, var inte så slitande. självklart hände det två incidenter värda att skriva om. den första var när jag skulle styla inför en fullsatt läktare, men råkade visst göra motsatsen. halkade på golvet och föll pladaskt. jag brukar inte ofta vilja sjunka igenom golvet, men just där, just den minuten, ville jag ner och utforska läget där under mer än någonsin! hela läktaren skrattade åt mitt dödliga fall, and so did I.

händelse nummer två var att se en kokande idrottslärare. anledningen till denna rosenrasande stefan var att vi hade ett enda jobb att utföra precis då - ett jobb inte alltför svårt. vi skulle sätta igång tidtagaruret vid matchens start. givetvis glömde vi detta, och då matchen passerat ungefär 5 minuters tid så kom vi på oss själva och vår nollställda klocka. detta var inte vilken match som helst, åhnej, detta var finalmatchen!

när turneringen var slut, och södervång stod som vinnare, så stack vi alla hem. råkade visst slumra till en timme eller två framför linas kvällsbok (så bra var den filmen!) och senare mot kvällen så bar det av hem till jennifer där 10 vänner till befann sig. i slutet av kvällen så drog vi på oss handskar, tjocktröjor, kängor, paktade ihop oss och startade ett snöbollskrig. mulade ansikten var förnamnet, och jag har idag svurit på att hugo en dag ska få igen. en riktigt vacker dag ska han ha ett snöisflak över huvudet som en hämnd på vad han gjorde mot mig, malin guillermo, den nionde december tvåtusentio.


mot södervångshallen!

emelie har precis kommit och våldgästat vårt hus, och nu ska vi dra oss mot södervångshallen för att vara basketdomare till skitåttor. faktiskt inte så dumt som det låter, faktum är att jag missar ett hemkunskapsprov och en svenskinlämning. gr8!




neeeerd

internet har vägrat sammarbeta med mig och resten av familjen ikväll.
kanske har jag detta att tacka för att svensk uppgiften till imorgon faktiskt är gjord och klar, och detta innan klockan passerat midnatt! förhoppningsvis fortsätter strulet ikväll, om jag har turen på min sida. skulle ju vara skönt att få lite sömn inatt :)



9/10

skolan idag har inte varit något speciellt. steg upp precis lika trött som alltid, lika trött som i tisdags, måndags och som förra året vid denna tidpunkten. 

det är december och terminens slut närmar sig mer för varje dag. juletider innebär inte bara lov och klappar från pappa röd och hans verkstad, utan också de årliga betygsnacken. fick reda på betyget till so arbetet om den globala uppvärmningen (som förövrigt ligger bakom att hårmängden på mitt huvud halverats). fick MVG, och plötsligt känns det nästan som om det var värt de nätterna jag suttit uppe till två-tre och starkt funderat på att lämna in ett blankt papper. yes, det kändes så jävla värt det idag när jag stod där och stoltserade med mitt arbete i handen!

mitt andra och sista betygsnack för idag var med petra. fick veta att jag behåller mitt VG i matte, med kvaliteer för att höja mig ytterliggare. förstår ni hur stort detta är? att skolans betygssnålaste lärare står till mig och säger att jag har MVG kvaliteer i matte. som om det var något helt normalt? det hör inte till vanligheterna, det är inte varje torsdag jag får höra sånt. tänk om det bara varit så väl!

nu ska jag återgå till tvn och tila tequila.




björns, cola och pizza

som jag skrev på min facebook status så bröt tredje världskriget ut på kemin idag, dock med lussebullar istället för kärnvapen.. detta fick tuffa konsekvenser och klassens glappkäft (glappkäft? VEM ÄR DU????) pekade ut mig, louise och emelie som krigets startare. vi motsvarade alltså tyskland.

efter skolan drog jag emelie och louise (systrarna tjock) till björns för att käka en chokladbiskvi eller två. gäller att göra som björnen och föda upp sig rejält nu inför vinterhalvåret! till sällskap hade vi självaste mindy, och sedan kom även danne. var så sjukt jävla kul där. så kul så att tårarna nästan brände i ögonlocket då pappa ringde och sa att det var mat dags. dags för pizza med andra ord!

en pizzabit och två glas coca cola senare la jag mig här. och här ligger jag än, och planerar att ligga ett bra tag till!


jag och favorit nummer två - rhobbbban!

BILDBOMB

känner att jag skämt bort er med bilder alltför mycket de senaste dagarna. bildbomb efter bildbomd typ!
äsch vafan, här kommer en till ;


jag och min favorit tobban. snyggt där att vi lyckades blunda båda två!






mys i köket


ännu mer mys i köket..eller?






the guy to the left ; WHO THE FUUUUUCK ARE YOU?




-

trodde ju som sagt att gårdagens händelser skulle bli det sista jag såg, men så var inte fallet. det var dock nästan vad jag önskade när jag vaknade upp imorse och såg vägen utanför fönstert som numera är mer svart än vit. hoppet om en vit jul är som bortblåst..ungefär!

idag har jag gått i skolan som alla andra svensson barn. slutade vid 2, och hann inte mer än att hem och duscha innan det var dags att ge mig iväg till skolan igen. lussebak med klassen stod på schemat!
och ja, lussebak blev det. hela 700 bullar gjordes, bullar som ska säljas på lucia så vi kan tjäna in pengar till vår polen resa i vår. blev en väldigt rolig kväll, bull rullande värvades med skratt! älskar min klass. 9a ♥
min kamera har nästintill växt fast i min hand numera, och givetvis skulle denna nikon d60 vara med idag också. bilder kommer upp senare!

nu sitter jag med nytvättat hår, pyjamas och en kopp te (inte te med socker utan snarare socker med te!) och ska slänga mig i sängen för att fortsätta kolla på desperate housewives


ajdå

råkade nyss hälla clearasil i mitt öga. vet inte varför, men av någon anledning känns det som om jag aldrig kommer kunna se morgondagen igen.. SKÖNT ♥

paradise hotel

tänkte slänga in ett inlägg till igår, men somnade innan jag hunnit lägga huvudet på kudden.
tänkte slänga in ett inlägg efter skolan idag, men somnade innan jag visste ordet av det.
tror starkt att jag håller på att ta igen sömnen från lanet i helgen. kanske är den igentagen nu efter ett par timmars extra sömn, kanske inte. det lär vi ju se :-) 

nu ska jag lägga mig i sängen och slå på paradise hotel. paradise hotel, jersey shore och desperate housewives är typ anledningen till att jag har en tv på rummet. följer programmen slaaaaviskt!!!!!


mat dags

innebandy matchen gick bra och det blev även ett kärt återseende med min lilla anksni!

står i skrivande stund och lagar lite mat. steker vårrullar och kokar makaroner. tror att jag är menad till allt annat än just detta! vårrullen är nämnligen så svart så att den borde vara cancer framkallande på allra högsta grad, och makronerna kokade nyss över. äsch, lite smör och ketchup på och det kommer kunna sväljas i vilket fall!


innebandy

nu sticker jag och emelie till sporthallen och kollar innebandy


snölek

gick hem från louise vid 12, vilket alltså betyder att jag inte rört mig utanför husets gränser en enda gång under hela lördagen. sannningen är att jag knappt satt min fot utanför dörrren till louises rum!

jag vet inte om det var min lillebrors nyinköpta snowracer eller den stora backen vi gick förbi på hemvägen som fick oss att bli akutsugna på att åka pulka, någonting var det iallafall. nöden har ingen lag, en halvtimme senare stod vi ute med varsen pulka på en av södervångs backar. givetvis skulle vinterns första pulka åkning förevigas, och detta genom en bild eller två.










tjoooooooooosan



steker, dudå?

mys

vi har spenderat hela dagen med att försöka hitta någonting att göra nu ikväll, och när kvällen närmade sig och vi väljer mellan ett par saker kommer vi fram till att fuuuuuuck no, varför inte bara ligga hemma och chilla med ett nät clementiner och några burkar powerking denna kvällen också?

sagt och gjort. malin bohman gick hem och ersattes av emelie som kom från malmö. daniel kom förbi en runda och gjorde oss sällskap en timme innan det var dags för honom att röra sig hemåt igen. nu ligger vi hemma hos louise och snackar om allt och inget.

får sällskap i sängen av emelie inatt, hon har bestämt att hon skulle sova hos mig. tydligen. treeeeevlans!
någon som blir, om möjligt, gladare än mig över detta är nog mina småsyskon, som hittat sin favorit bland min kompisskara. faktum är att emelie umgås mer med mina syskon än mig! :D




fräscha brudar!

nu är det fan slut på lökandet, och en dusch senare så är pizzadoften som bortblåst.
en ansiktsmask eller två för att kompensera timmarna vi inte sov inatt också. gr8!











just nu

just nu :



man blir hål i öronen sugen efter 5 powerking. tydligen.
nu sitter vi alla 3 här med varsett nytaget hål i örat. niiiiiiiiiiiiice!

tjogggge





tre nördar tre datoror ett spel. robot unicorn attack ♥

lan

Ni som följt mig på facebook den senaste tiden vet att tetris gått och blivit ersatt med robot unicorn attack. tror inte att en själ på denna jord missat vad detta spelet innebär. försvinna i en värld där man får leka enhörning för ett tag. en värld full av hoppande delfiner, skitdålig musik och en rosa bakgrund som är mer gay än louises kommentarer. gotta love it ♥

Idag var dagen som vi planerat sen i måndags kommen. dagen då jag, louise och malin skulle käka pizza, ladda upp med godis och powerking och köra ett lan á la pööööjkar. ni vet, osminkat, slappa kläder, finnar, lökiga armhålor och inslagna datorskärmar.

Sagt och gjort. nu sitter vi här, luktar pizza och lökar sönder. precis som det ska vara!

hur det går med spelandet? jag har knyckt andra platsen på topplistan ifrån Jennifer. det säger väl det mesta? 





















RSS 2.0