MÅNDAG

Har legat med halsont, förkylning och feber hela dagen igår. Idag är allt utom det förstnämnda bättre och trots att det aldrig är roligt att vara sjuk så är jag lika tacksam över att vara det nu innan vi åker till Bad Gastein än vad kineserna förmodligen var när kameran uppfanns.
 
Tänkte dock utnyttja det faktum att pappa vet att jag mår dåligt för att skippa spansklektionen tidigare idag, men tog (tyvärr) förnuftet till fånga och stannade kvar. Och tur var väl det, för idag har vi haft kär revansch på tetris lanet vi hade sist - jag, Frida, Jennifer och Rasmus. Vem vet om det annars blivit av? Jag är fortfarande obesegrad, och så kommer det förhoppningsvis förbli om allt går enligt mina planer. Kalla mig tetriskungen om det så behagar er. Mig gör det iallafall, den saken är säker ;)
 
Tanken var att Frida skulle sova över här, en liten sleepover som på de gamla goda tiderna men hon drog hem och kvar blev jag och Rasmus. För tillfället är det inte allt för socialt på rummet mitt, jag sitter nämnligen inne för att uppdatera er medans Rasmus ligger i sängen och gör ett iq-test. Stackaren var precis färdig, skrollar ner, och ser till sin stora sorg att det kostar att få vidare resultat. Kanske tur det, för hans självförtroendes bästa mohaha
 
 
 

Summer

Lite sommar, sol, fräknar, brun hy och Västra Hamnen precis som i Juni år 2011 hade inte suttit fel eller? 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Pigg och vaken trots vår sena läggdagstid igårkväll. Det faktum att vi stupade i säng halv fem imorse kan få mig att undra hur jag, bortsett från mitt halsont, verkligen kan vara pigg. Sen kikar jag tre decimeter åt vänster och ser det hemmakvällsgodis, energidrickan och popcornen jag tagit mig friheten att käka till frukost. Handen på hjärtat att alla dietister i världen skulle svimmat om de såg Rasmus skrivbord och hur jag sitter brevid och grisar för tillfället.
 
Vi hade det jättemysigt igår, för att komma till något annat. Han tyckte att jag var hur fin som helst i mitt nya hår (Tack till söta Malin som fixat det!), vilket kanske är lika bra det då det kommer att sitta i permanent ett flertal veckor till. På väg hem från Malmö drog jag inom Hemmakväll i väntan på bussen, för att köpa lite ( ja, lite var tanken iallafall. Att summan sedan hamnade på sjuka 127 kronor är en annan historia) godis, chips och dippa. Rasmus köper aldrig lösgodis, därför stod jag i butiken och kämpade med att lägga ner rätt sorter i påsen, och blev därför måttligt besviken när han efter maten sa att "Jag gillar inte godiset, vi tar bilen och köper nytt". Min besvikelse överstegs i glädje när jag sedan fick reda på att anledningen till att han ville få med mig ner i byn var att han bokat två biljetter till premiären av "Texas Chainsaw" på bio, och huvudsakligen inte för att handla något mer godis. Den kunde jag skriva under på. Godis för 127 kronor borde väl räcka? Eksde 
 

Hair

Är ni nyfikna på att höra vad jag sysslade med i stan så har ni svaret här under er. Hårförlängning och färgning åt det mörka hållet, som Rasmus till varje pris inte skulle få reda på


Kärlek

Idag har jag och Rasmus tre månader, så sitter just nu på bussen hem till honom där han lagat fin middag och sedan blir det mys och pussar framför Gladiatorerna hela kvällen!


Torsdag

Haft dåligt med tid framför datorn och så kommer det att fortsätta även ikväll skulle jag tro. Därför passar jag på att ta tillfälle i akt och slänga in en mobiluppdatering nu medans jag ändå sitter på bussen in till stan och inte har bättre för mig. Idag är jag på världens humör - det är fredag, jag ser fram emot Bad Gastein och on top of that så har jag nu slutat skolan för idag. Skulle egentligen gått till klockan tre, men sitter som sagt på bussen till Malmö skittaggad nu för att fixa ett par ärende. Exakt vad som står på får ni veta ikväll!

Igår strosade jag runt på Emporia tillsammans med Louise och Jennifer. Köpte två tröjor, som jag för övrigt tyckte var skitsnygga i provrummet men som pappa sedan asgarvade åt när jag kom hem. "Du ser ut som en Barbie" "och du en gubbe" svarade jag!
Tjejerna i klassen har dock försäkrat mig om att de är snygga då jag fått komplimanger för den gråa jag idag bär!

När vi på kvällen kom hem från köpcentret hann jag knappt mer än att ta av mig skorna innan jag skulle hem till Hanna för att mysa framför Top Model Sverige följt av Fråga Olle. I hennes sköna säng spenderade vi sedan natten tillsammans.

Min spegel är lite skitig, som ni på dessa bilderna säkert lägger märke till. Känner någon sig manad att tvätta dem så kom till ringduvegatan. Vad brukar man säga? Varmt välkomna!


RSS 2.0