Onsdag

Denna dag har inte skiljt sig särskilt mycket från resterande dagar denna veckan. Har för tredje och sista gången nu kämpat mig igenom fyra, inte allt för roliga, timmar på jobbet.

I skolan besökte vi däremot Malmö stadsteater för att kolla på pjäsen "Jag ringer mina bröder". Det bästa med denna omväxlingen var att vi hann med ett besök på både Hemmakväll följt av en cheeseburger- meny hos konkurrenten McDonalds. Behöver jag nämna att jag under kvällen gjort min egen pizza, och dessvärre inte bara för att bara slänga den igen? Till mitt försvar har jag att "vad skulle jag annars mätta magen med? Luft eller?". Samvetet över dagens kaloriintag förde mig och Cornelia ut på en timmes powerwalk så fort jag slutat. Mys!

Nu ska jag somna till diverse hajprogram; en fågel viskade nämligen i mitt öra att det är en dag imorgon också. En ledig sådan dessutom. Guldvärt!

Kalla mig pizzabagaren Guillermo om ni så vill. Tröstar mig gör jag genom att en gång ha hört att kärt barn har många namn!


Tisdag

Idag har jag både pluggat, svettat mig igenom fem kilometer på gymmets löpband följt av att jobba i fyra timmar. Som ni säkert förstår är jag med andra ord lite halvtrött för tillfället. Klockan är mycket och jag ska krypa till kojs här hemma hos Rasmus - men inte innan jag uppdaterat er såklart hehe. Nu vet ni åtminstone att jag lever, så hörs vi mer under morgondagen!


SHITVAPIN

Det blev en sen kväll igår med tanke på skola och tidig morgon idag. Vi körde inte och lämnade Hanna förrän runt halv tolv och därefter slog vi på tvn vilket vi kanske aldrig borde ha gjort, då vi inte kunde slita oss ifrån "Fråga Olle" på Kanal 5. Runt ett stängde vi av och slöt våra fyra gröna. Vad gör väl det, vi har trots allt sovmorgon till halv tio på måndagar tänkte jag. Vad jag däremot inte tänkte på var att Rasmus skulle upp halv åtta för att åka till Vallåsen med resterande treor på skolan, och att jag i samband med det råkat lova att hålla honom sällskap vid frukostbordet. Något jag fick ångra imorse med andra ord hehe 
 
Schema ändringen denna terminen får mig att vilja gråta blod. Vår klass som alltid levt det lätta livet på en pinne genom att sluta halv tolv, tio i elva  och så vidare slutar numera halv fyra på måndagar, kvart över tre på fredagar och mer än så vet jag faktiskt inte. Har nämnligen valt att inte spara schemat på telefonen som ett tappert försök att hindra depression och andra icke sköna tankar. När vi slutat drog jag hem på en powernap för att sedan dra direkt till jobb. Väl där hände en liten incident värd att skriva om kan jag tycka. In kommer nämnligen en jättetrevlig turkisk man och en svensk kvinna och sätter sig i den fullsmockade resturangen när de plötsligt frågar om huruvida köttet är halal eller inte. "Jo visst är det de" svarar jag glatt. De beställde en kebabpizza och en Palermo med räkor, musslor och krabba. När jag sedan ska servera pizzorna och ser en kebabpizza med en oxfilepizza brevid så förstår jag nästan direkt att något är fel, men tänkte att jag kanske blandat ihop beställningen då jag var ensam sevitris med många gäster. Gick ut med maten och såg hur damen direkt tittade och höjde på ögonbrynen vilket gjorde att jag förstod att det, precis som jag misstänkt, var fel. Jag förklarade hur läget låg till; att där finns en med namnet Palermo och en nästintill likadan, Paloma, och att pizzabagaren varit stressad och misstagit dem båda. Jag bad så mycket om ursäkt och försäkrade dem givetvis om att han skulle fixa en ny på en gång och att jag kunde packa in oxfilepizzan i en kartong som de sedan kunde ta med sig hem. Mannen förklarade att han inte kunde äta den eftersom att den inte var Halal. Du då? sa jag och tittade på kvinnan. Hon hann inte mer än att säga nej innan jag alldeles för snabbt kom på mig själv och försökte rädda situationen med ett "Jahaaaaa, du är också halal?". Resturangen tystnade och sekunden efter begravde kunderna huvudet i sina händer och asgarvade. Det var då jag frågade mig själv HUR I HELVETE NÅGON NÅGONSIN KAN VARA EN HALAL?!?!?! 
 
Jaja, gav jag dagens garv iallafall. Den kan jag gott bjuda på! Efter jobb mötte jag upp Cornelia och Hanna och nu ligger jag i sängen med sminket borttaget och tänderna borstade. Finns det något skönare än att slippa resa sig upp för att göra ovanstående när man redan släckt i taket? Tror inte det va! GODNATT ♥
 
 
/ Lika pinsam men glad som vanligt 

MAAAAAT

 
 
Det blev en fem kilometers runda på löpbandet inne på energicenter tidigare idag följt av en frukost köpt inne på Toppen brevid. Får man själv säga att det ser, inte bara lite, utan jävligt aptitligt ut? 
Ikväll spelar pappa hockey vilket betyder att ungarna är mina även ikväll. Om en timme kommer Rasmus, till deras stora glädje, och hjälper till och så fort pappa kommer hem så ska vi förmodligen möta upp Hanna för lite söndagsmys! ♥
 
 

FIESTA

Så var det återigen Söndag och framför oss har vi ytterliggare en hel skolvecka. Helt sjukt vad tiden flyger iväg. Var det inte Fredag nyss? Känner mig som en gammal gråhårig när jag säger sådär. Framför mig ser jag en farmor i sina värsta dagar som upprepar min replik, tittar ut genom fönstret, tänker tillbaka på tiden som ung och suckar besvärat. I samma veva funderar jag på att ta bort min andra mening, jag känner inte mig redo för att anses som gråhårig än. Hade uppskattat att få behålla mitt bruna iallafall i ett år eller två till :) 
 
Fredagens fest 
Kvällen har det visst förblivit oskrivet om mitt i all barnpassning och lördagsmys. För att komma till den - Vi körde till att börja med en grym förfest i Fridas mormors lägenhet bara jag, Frida och Cornelia. Maten försäkrade de två tjejerna mig om att den var svingod. Det var den iallafall sist vi lagade sa Frida, och Cornelia instämde. Och det hade den säkert varit, skillnaden från då och nu var bara min närvaro. Jag stod för kryddningen, något jag nu i efterhand tänker att jag borde lämnat över till de lite mer kunnande. Maten var stark så att till och med en Thailändares smaklökar rytit ifrån, och än mer en Svensk. Se det positiva, nu tvingas vi dricka mer sa jag och garvade!  
 
Jag vet inte om det var maten som gjorde oss ovanligt runda om fötterna, eller om det bara handlade om att vi värvade ölspelet med kortspelet sjuan. Anledningen kan kvitta - vi hade iallafall druckit bra mycket mer än vad vi brukar göra. Frida fick för sig att vi skulle ringa hennes mamma och sjunga "Vi gratulerar". Chockad svarade Katti; Jag fyller inte år idag? "Det vet vi" svarade vi. Strax efter låg vi dubbelvikta av skratt efter mitt toabesök och Cornelia garvade vi åt mycket så att vi fick kippa efter andan inte långt efter att vi hoppat av bussen och landstigit Höllviken. "Fjortisar vi är" sa jag och Frida svarar "Vad fan tror ni att jag känner mig när jag spyr och inte ens har kommit till festen än?" 
 
Festen var galen! 60 personer i Höllvikens finaste hus med öppen planyta och musik hög så att man knappt hörde vad man själv tänker. Vi dansade långt in på natten och när vi, efter tre, hoppat av på Ängar och tagit oss till Statoil säger Cornelia "Du borde sätta fingrarna i halsen i hopp om att överleva morgondagen". Det vägrade jag visserligen, men tvingades inte gå så långt. Det räckte med att Cornelia sa ordet Shot och Vodka för att min mage skulle vridas ut och in. Sekunder efter att jag var klar så dyker en polisbil upp och Cornelia suckar av lättnad. "Jävla tur vi hade där" sa hon medans jag menade på att det var synd eftersom att det trotsallt hade varit nice med skjuts hem. 
 
Behöver jag berätta hur min morgon dagen efter såg ut? Behöver jag berätta hur jag var mer död än levande runt ett när jag skulle hem till Cornelia för att prata om sommar resan tillsammans med de andra tjejerna? Strax innan vi var klara blev jag Malin igen, därav mitt beslut att följa med Hampus, Hanna, Emelie, Emma och Malin ner till pizzerian på hörnan för att äta en halv hawaii med pizzasallad innan det var dags att styra fötterna i riktning hem för att passa småsyskonen. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gymgymgym

Gissa vart jag är någonstans? En söndagsmorgon halv ett, inte illa pinkat av en trähäst (kanske snarare ett fetto) va?


Filmmys

Då har en av två älsklingar slocknat, i Rasmus famn dessutom. Nu ska vi lägga Elliot och sedan se på Sinister - världens skräckis om vi uppfattat allting rätt!


Barnvakt

Passar för tillfället mina småsyskon tillsammans med Rasmus då pappa är på någon överraskningsfest tillsammans med hans tjej. Jag har precis agerat kock och lagat fläskfilé, potatis och kall bearnaisesås som förövrigt inte gick hem hos de små. Potatisen var bränd och köttet torrt.. Tror att jag får ge mig på ett karriärbyte helt enkelt. Just nu är Rasmus nere i byn med ungarna för att handla läsk medans jag dukat upp lite gottis inför kvällens film. Till efterrätt blir det dessutom chokladpudding med grädde! Misstänker att Elliot och Tuva älskar att bli passade. Iallafall av oss :)



Woopwoop

Glöm vad jag skrev i förra inlägget. Det bästa med fredag är så klart att mina älskade småsyskon kommer hem till pappa efter en vecka hos sin mamma samt att det är lönedag. 6400 kronor in på kontot från Santa Lucia och Burger King tillsammans känns rätt i hjärtat kan jag säga er!

Har fixat mig inför kvällens festligheter, och så fort jag kliver utanför dörren till mitt rum säger Tuva "Åh Malin, du ser ut som en prinsessa" Min älskade lillasyster <3


Fredag

Idag är en bra dag. Bara det faktum att det är Fredag och solen skiner gör den fin, och att vi hade en psykologilektion på 35 minuter för att sedan ta bussen till Malmö för att åka skridskor med klassen och därefter slutade gör den ännu finare. På det så har jag ätit lunch på Jensens tillsammans med ett par tjejer från klassen samt fixat dricka till ikväll. Nu har jag inga fler måsten, utan kan bara ligga och slappa framför tvn fram tills dess att klockan är sex då jag ska möta upp Frida och Cornelia för att laga kyckling och nudelwok i Fridas mormors lägenhet inne i centrum. Där ska vi även förfesta innan det är dags att ta bussen till Höllviken och hem till Emily där det ikväll vankas stor fest! 
 
Fritte på jävligt hal is 

Hej kååååmpisar

Sitter för tillfället hemma hos Rasmus och halväter lite på det godis vi handlade i Söndags. Behöver jag ens nämna att det var storshopping av kalorier om det till och med idag, 4 dagar senare, ännu inte är slut? 
Rasmus sitter och spelar en match FIFA med lil wayne på högsta volym medans jag, på begäran, fick låna hans nya mac air för att kunna hålla er uppdaterade. Det är inte lätt, ska jag säga er. Soffan skakar som om jag kör bil på en terrängsträcka (dessutom en jäkligt bucklig sådan!) och när man väl kommit på något att skriva glömmer man snabbt bort det och sjunger med i Drop the world istället.
 
Annika, Rasmus pappas fru, köpte med lite Burger King mat hem till oss som numera ligger och vilar gott i magen. Det blev en cheeseburgare meny. Med extra stor läsk och pommes såklart. Allt annat är sjukt oaktuellt! 
Ikväll ska vi mysa till film, förmodligen med Daniel och Philip som sällskap! 
 
 
 
Detta saknar man kan jag känna lite spontant. Liseberg med musik klassen (jo men visst, där har man också varit!) 
 
 

Kaaaauga

Åh Gud! Kan inte ens gå från ett klassrum till ett annat innan jag syndar. Hur ska man någonsin kunna motstå skolans cafeteria liksom?


Hej hej hallå

Oj, här ekade det visst lika tomt bland inläggen som det gör i kylskåpet där hemma! Det har varit full rulle på mig; i tisdags efter jobb mötte jag upp Cornelia och Louise för lite allmänt Bad Gastein snack och pepp (som för övrigt är allt vi gör nu för tiden. Och det är väl inte så konstigt med endast 22 dagar kvar till avresa?). I onsdagsmorse packade jag två fulla väskor för att kunna dra till gymmet direkt efter skolan, för att sedan gå till jobb utan att vara hem om innan. Den tunga packningen fick mig att ta bussen till skolan de tre minuterna det tar. Misstänker att jag gett lathet en ny innebörd. 
 
Sagt och gjort; tvingade med mig Frida till gymmet strax efter två när vi lidit oss igenom mattelektionen. Kvällen innan hade Rasmus triggat mig till att springa 5 kilometer, det var först då jag bestämde mig för att jag inte skulle gå av löpbandet förräns det var gjort. Kosta vad det kosta vill - en spya eller två. 27 minuter senare var det gjort, utan några spyor eller andra pinsamma incidenter, och ingen var stoltare än jag. Inte tränat på hur länge som helst och rivstartar med först 40 längder på simhallen och tre dagar senare 5 kilometer på löpbandet. Och där tar det väl slut antagligen. Vi får se! Hoppas att ni tror på mig så ska jag allt visa er :) 
 
Ett par svettattacker senare var jag hemma hos Hanna och mös lite i väntan på att klockan skulle bli 5 och att jag skulle infinna mig på jobb. Klockan nio var det tänkt att jag skulle hem till Cornelia för att titta på efterlyst och äta kladdkaka med henne och Hanna. Det blev dock ändrade planer när Rasmus stod utanför jobb när jag slutat för att överraska mig. Söt eller? Iallafall om jag får säga mitt. 
 

Min dag

Nyss hemkommen från en skoldag bra mycket härligare än de flesta. Mattelektionen nästintill flög förbi och den oskönt långa håltimmen spenderades inne i ett grupprum tillsammans med tjejerna! På marknadsföringen gjorde jag allt jag inte borde.. Satte mig i cafeeterian tillsammans med Amanda och Emily för att catcha up de senaste nyheterna och tagga till fredagens fest!

Trots en ganska soft dag (att man haft värre vore väl ganska underdrivet) så ska jag slänga mig i sängen för en halvtimmes powernap innan det vankas Santa Lucia och jobb!


Godmorgon!

Kom inte på förrän sent igårkväll att förstalektionen idag var inställd och att jag därmed hade möjligheten att lyxa till denna tisdag med en sovmorgon. Tyvärr var jag redan hos Rasmus i Höllviken när denna tanke slog mig. Nu sitter jag alltså här i skolan med Nelly Furtado i lurarna som enda sällskap. Och en ostfralla och äpplejuice till dricka såklart. Skolans cafeeria ♥
Happ, denna morgonen var inte så jävla god om man får säga så. Hoppas att dagen blir bättre! 
 
 
 

Måndag

Först och främst tänkte jag börja med att skriva att jag ljög lite i förra inlägget. Vi simmade 40 längder, 1 Kilometer, och inte 50 som jag skrev. Vet inte vad eller hur jag tänkte, men uppenbarligen så fastnade tankarna på annat håll. Gör om och gör rätt. Lol 
 
Igår blev det dålig uppdatering då jag direkt efter skolan drog hem för att vika några (några? När en familj på 5 personer varit på semester blir det duktigt mycket mer än så) maskiner tvätt. Jag skulle ta bussen till Höllviken tillsammans med Hanna som då skulle till sin pojkvän. "Jag är klar om ungefär en halvtimme" lät det. Det tog längre än så, med lite avbrott för att kolla på tv och äta en skål flingor såklart. Äta bör man annars dör man har jag nämnligen hört! 
 
Kvällen spenderades med andra ord hemma hos Rasmus. Vi åt en god kycklingsallad med bröd och cola tillsammans med hans fina mamma och hennes kompis. Sedan bänkade vi oss framför tvn resten av kvällen. Tablån kunde inte matcha bättre, om jag får säga mitt. Först ville jag se Masterchef klockan sex och Top Model Sverige klockan nio (egentligen borde man bojkotta skiten för att få tv-bolaget att sluta producera en massa wannabe-program som från början tillhör Usa. Originalet är och kommer alltid att vara en vinnare!) Därimellan spelades tydligen Jalla Jalla på viasat. Bästa svenska filmen som visats hittils skulle jag vilja säga för att bara ha en åsikt. Tyvärr har jag inte en sådan då jag somnade i Rasmus famn och endast öppnade ögonen för att låtsats vara supervaken de gånger han tittade på mig. Allt för att inte vara något tråkigt sällskap eksde
 

Good work

Åh! Sitter just nu hemma sådär härligt trött som man alltid känner sig efter träning. Jag hade kunnat sätta min högerarm på att vi skulle spendera tiden på Vanningen i bubbelpoolen, men faktum är att jag lyckligtvis får behålla den då vi simmade en kilometer (50 längder) på 40 minuter. Vet ni om att det är så mycket bättre träning än att springa? Det var riktigt jobbigt och efter ett par längder så började jag och Jennifer tveka, men vi gav oss fan på att vi skulle klara det. Nu sitter jag här hemma stolt så att jag nästan bölar eksde
 
På tal om träning så ska jag faktiskt ta tag i den på riktigt nu. Jag är illa tvungen då jag och Rasmus har slått vad om vem som klarar träna två gånger i veckan längst. Förloraren bjuder den andra på trerätters på millenium. Det är helst inget min plånbok vill utsättas för, om jag känner den rätt..
 
Nu ska jag avsluta detta för att göra en fet fruktsallad!
 

JUST NU

Ändrade planer; vi har kommit på en söndags syssla bättre än att plugga, så nu drar vi till Vanningen tillsammans med Jennifer för att motionssimma! Känner jag oss rätt så kommer den motionssimningen förmodligen att sluta i bastun. Vi får se ;) 
 
Just nu; svullen och god efter att ha käkat en jäkligt stabil frukost med äggröra och fruktsallad tillsammans med Cornelia! 

Söndag

Godmorgon! Bokstavligt, idag har det verkligen varit en god morgon. Vaknade runt tio trots det faktum att jag inte somnade förrän klockan tre inatt. Sedan dess har jag städat min toalett då handfatet, efter en vecka i Sälen, var mer grått än vitt. Nu doftar det numera Ajax istället för storebrorsans magtömning haha
 
 
När jag efter en kämpig halvtimme var klar inne på toan, så fortsatte jag likt en polack inne på rummet. För att få dena svinstia ren krävdes det mer än bara svett och tårar. Bestämde mig för en heltömning och har därmed bytt sängkläder, ställt in disk där den hör hemma, slängt sopkassar, packat upp resväskan, skurat samt dammsugat. Man kan numera med andra ord gå in i rummet utan att behöva backa ut igen. Nu är jag klar lycklig som en speleman. Det känns som om jag har bestigit Mounteverest alternativt räddat hela Afrika från svält. 
 
Nu är tiden slagen för att ställa sig vid spisen och steka omelett till en fin vän. Cornelia kommer över för lite frukost samt plugg på en samhällsuppgift om Greklandskrisen och hur man enligt monetaristiskt synsätt borde lösa denna? Låter inte helt lätt va? Gör det de så låter det fel, det har ni mitt ord på. Därefter är det tänkt att vi ska ut på en powerwalk i det fina vädret! Hur ser eran söndag ut? 
 
 
 
 
 

Sov gott

Är för tillfället tröttare än vad en biggestloser medlem är efter att ha tagit en powerwalk runt kvarteret och hem igen. Ifrågasätter detta då jag inte gjort något ansträngande alls idag. För i den kategorin kan man väl inte direkt placera en bildfärd där man inte gjort något annat än att sitta på arslet och äta Ballerina kladdkaka i mängder? 
 
Idag fick jag äntligen träffat mina fina vänner - som jag väntat och längtat! Hann inte ens packa upp skidkläderna innan jag befann mig hemma hos Cornelia där jag bjöds på fruktsallad med vaniljglass av hennes familj som jag känt sedan elva år tillbaka. Strax därefter kom Jennifer som knappt hann mer än att komma in i värmen innan det var dags att dra ut igen för att möta upp Hampus och Hanna. Kylan (Värmen för mig dock. Allt under 20 minusgrader är efter sälenresan numera värme eksde) tog oss snabbt som attans till ett hem med tak över huvudet, denna gången Jennifers. Kvällen tillbringade vi med att mysa och titta på Hajen. Det känns skönt att för en gångs skull ha sett en skräckfilm och vid läggdags slippa stirra upp sig vid tanken om att något rör sig under sängen. Har svårt att tro att det skulle kunna vara en 14 meters haj liksom.. 
 
Nu ska jag somna och glömma det faktum att jag istället borde storstäda! 
 

LÅNGT INLÄGG

Vet att någon för ett tag sedan skrev och undrade om min och Rasmus story tillsammans och hur vi kommit dit vi är idag. Detta är något jag egentligen tänkt ta upp självmant tidigare, men tycks alltid ha kommit på andra saker att hitta på istället då jag kan tänka mig att inlägget kan bli väldigt tidskrävande. Så vad passar inte bättre än att göra det nu när jag ändå har tio timmar att spendera i framsätet för att ta mig hem till Skåne och mina älskade vänner igen? 
 
Min gymnasietid startade med att inleda ett förhållande med en av killarna i den högre årsklassen, Per.Vi hade ett förhållande som av olika anledningar inte funkade, och oftast spenderades kvällarna med att sitta ute på lekplatsen tillsammans med Cornelia för att diskutera fram och tillbaka i hopp om att, förgäves, få allting att kännas bättre. Kanske inbillade jag mig att jag inte fick den uppmärksamheten jag krävde och kanske förstorade jag saker som egentligen var små? Jag valde att fortsätta förhållandet, känslorna fanns trots allt där och rädslan över att tomrummet efter honom skulle bli för stort tog över. Per var den realistiska av oss, och ett par dagar innan alla hjärtans dag förra året gjorde han med tårar i ögonen slut. Inte för att han inte var kär, utan för att tiden inte fanns. Jag tog bussen hem tre på natten helt förstörd och väl framme på Vellinge ängar så stod min älskade Cornelia med cykeln redo att hjälpa mig hem ♥
 
Inte långt senare ångrade Per sig och gjorde allt för att få mig tillbaka. Det var för sent; i detta läget hade jag börjat skriva lite oskyldigt med Rasmus, som var en av hans vänner. Jag kan inte nog understryka hur oskyldigt det var, inte direkt något "hej älskling" med andra ord utan bara allmänt snack om skolan och vädret typ eksde. Han var en skön prick rolig att skriva med helt enkelt. Vi pratade mycket om mina kärleksproblem och i samma veva så hade han också problem med den tjej han träffade. Första gången jag la märke till honom var på en gemensam nyårsfest i fjol. Han skämtade och jag gjorde givetvis detsamma. 
 
Plötsligt var tiden kommen då jag, Cornelia och Hanna bestämt oss för att hålla i en stor lokalfest. Inbjudningarna skickades ut i början av Mars, och efter långa nätter bestående av facebookmeddelande var det givet att han var en av dem jag skulle välja att bjuda. Han frågade om att få ta med en kompis, och självklart var det okej. Det var ju trotsallt Rasmus som frågat. Tilläggas borde att även här var det oskyldigt snack, och jag tror att vi båda skrev för ren underhållning - för att det var roligt att lössnacka lite bara, utan baktankar och så vidare. Men efter att ha legat vaken till sent på nätterna med skola dagen efter med ett enda gemensamt mål; att lyckas hålla ögonen öppna för att kunna fortsätta skriva så tror jag att jag lite undermedvetet var intresserad redan då. Jag berättade allting för Cornelia som redan då försäkrade mig om att det kommer att bli vi. Jag tvärnekade. Idag säger hon "vad var det jag sa Malin? Jag känner dig bättre än vad du själv gör" 
 
Så var dagen för lokalfesten kommen, 24 mars om mitt minne inte sviker helt. Jag var fixad från topp till tå; jag hade satt i löshår med keratinwax någon dag innan, beställt en röd klänning från Style by Tyra och fötterna pryddes av ett par svarta klackar på 13 centimeter. Jag som aldrig brytt mig om klädsel förut var denna dagen så nogrann med att allting skulle vara perfekt. Innan Rasmus och de andra kom hade jag tillsammans med Hanna och Cornelia redan råkat dricka lite för mycket eftersom vi taggat så länge. Kvällen slutade med att Rasmus "missat sin buss hem" och jag lovade honom en plats hemma hos mig. När vi kom hem runt fem på morgonen så stupade vi i säng med kläder, skor och smink på utan att ens hinna säga godnatt. 
 
Strax efter kom Valborg, som förövrigt skulle firas i Lunds stadspark. Mitt enda mål var att jag skulle få en natt med god sömn för att vara utvilad och orka festa dagen lång. Det gick rent åt helvete kan jag säga. Kvällen före träffades vi, tillsammans med Ludde och Jennifer, och när det var dags för killarna att ta bussen hem så visade det sig att bussen mot Höllviken slutat gå och jag fick även där erbjuda honom tak över huvudet. Vi låg uppe och snackade hela natten lång och när klockan dagen därpå ringde som en påminnelse att ta mig upp och till busshållsplatsen för att möta tjejerna var det allt annat än nådigt. Jag var så trött. Jag och Rasmus drog skilda vägar och nästa gång vi sågs var i Lund under dagen. På kvällen käkade vi tjejer en god middag hemma hos Jennifer med tanken att efteråt dra vidare på fest. Tjejerna var helt slut och orkade inte och jag som hade regelbunden sms kontakt med Rasmus trots att vi nyss skiljts åt på bussen blev inbjuden hos Zache på den fest han skulle till. Sagt och gjort; han mötte upp mig i Skanör också festade jag ensam tjej tillsammans med hans kompisar. Det var ganska modigt gjort om jag får säga det i efterhand. Natten minns jag så väl; vi skulle ta bussen hem till honom, när han full som en spruta börjar bråka med busschaffören. Jag lugnar honom för att undvika en lång promenad hem från Skanör till Höllviken, men ingenting tycktes kunna stoppa honom. Han blev utkastad och jag följde glatt (tänkte jag skriva. Stryk det. Jag var inte så jävla glad!) med honom ut på trottoaren utanför strandbaden. Därifrån ringde han polisen och skulle börja med anmälningar, och när han äntligen lugnat sig så mötte vi nästa motgång; Sista bussen för kvällen hade gått från strandbadens hållplats. Vi fick gå till Skanör haga (en bra bit i högklackat med andra ord) för att vänta på bussen en halvtimme. På vägen stötte vi dessutom på två killar som ville råna oss. Jag sket på mig men lugnade mig snabbt när Rasmus sa "Filip vad fan håller du på med?". Filip en, enligt Rasmus, störd kille han kände igen då de gått i grundskolan tillsammans  försökte råna oss när han inte ännu visste vem det var. Det minnet kan vi garva åt än idag.
1 April.. Behöver jag nämna att det var kallt?  
 
Sedan dess har allting gått som smort och den första Februari har jag och Rasmus tre månader, men i själva verket skulle både jag och han nog vilja säga att vi varit tillsammans så mycket längre än dess. Om två månader har vi pratat och träffats i ett år! Min älskling. Honom tror jag på en framtid med ♥
 

Hemfärd

Sådär, nu väntar cirka 10 timmars bilfärd hem efter en underbar vecka uppe i norr. Hörs hemma i Vellinge igen! 
 

Fredag

Tjääääääna! Vi är just nu inne på vår sista dag i Sälen, och denne har spenderats genom att slappa framför vampire diaries (Bra story, men hade nog lite högre förväntningar. Ska dock inte uttala något nu jag senare kommer att ångra med tanke på att vi endast är två avsnitt in på säsongen. En andra anledning till mitt velande kan också vara att jag, kanske lite undermedvetet, hellre vill se om mitt älskade Desperate Housewives från början och visa Rasmus världens underbaraste Wistiria Lane och Gabriella Solis <3) När vi vid ett äntligen tog oss utanför dörren och ut i de tjugo minusgraderna dagen så schysst bjöd på så kom vi ut i en backe för att mötas av besvikelse. Sittliftarna var, för tredje dagen denna vecka, avstängda på grund av kyla och där kände både jag och Rasmus att det var nock. Ankarliftarna är inte till att föredra då det inte är mer än lång färd och dess  mindre åktid i backen. Vi tog vårt pick och pack och gick ner till receptionen för att lämna tilllbaka skidorna vi för en vecka sedan lånade. Nyduschad och sminkad drog jag tillsammans med de andra ner på afterskin för att sedan åka knappliften upp i backen och, med full fart, dra ner med snowracern. Efter pulkaåkningen åkte vi med någon slags vagn upp till toppstugan där det bjöds (bjöds????? knappast. Kalaset gick på 500 spänn per skalle eksde) på fondue. Som jag väntat och längtat efter det där - pommes, svingoda såser och oxkött i mängder. Något annat skulle ju varit konstigt. 
 
För tillfället sitter jag här tjugo kilo tyngre för att snart plusa på ytterligare fyra. Nu blir det nämnligen godis, läsk, ballerina och vampire diaries. Som om vi inte ätit nog idag lol 
 
 

GODNATT

Får kika in här ikväll trots att jag inte har mycket att skriva om då alla dagar ser ungefär likadana ut här uppe i fjällen. Ett löfte är trots allt inte till för att brytas! 
 
Idag har vi inte gjort mycket annat än att slappa hemma med nudlar och sällskapsspel, med undantag för tre åk, innan det var dags för afterski. Det blev dock inte en lång sådan då det var en jävla clown till kille som höll i det och familjen Guillermo med sällskap tröttnade snabbt och spände på skidorna och drog iväg på en timmes kvällsåk istället. Behöver jag ens skriva att det är underbarare än vad det är att gå på toa och kissa efter att man hållt sig i fem timmar på jobb? Det är mörkt ute och endast ett par få strålkastare längs sidorna lyser upp backen som för övrigt är helt folktom. 
 
Under kvällen har vi spelat yatzy, ingen big deal precis. Det finns inte mycket annat att underhålla sig med här om kvällarna - förutom att kolla på film, plugga och pussas dårå. Min lillebror Elliot och Rasmus har det gemensamma intresset för skjutspel på ipaden och detta är vad de sysslar med. Därför blir de måttligt irriterade när jag ständigt tjatar om att starta en revansch trots att de knappt hunnit blinka sedan vi avslutade det senaste spelet.
 
Nu är klockan slagen för lite filmtime. Dagen till ära blir valet Vampire Diaries efter mycket tjat från vänner och twittrare. Få se vad vi tycker om serien senare då. Inget kan dock slå Desperate Housewives. Inget inget inget 
 

Morgonmys

Så här ser det för tillfället ut i stuga 1136 i Kläppen! PS. Titta gärna på den när ni är i skolan hehehihihoho


JAG LEVER!

Fy och skam på den dåliga uppdateringen från fröken Guillermos sida, eller vad säger ni? Det är nu det hade kännts lämpligt med en (bort)förklaring, men det är en sådan jag saknar tyvärr. Dålig internettäckning kan jag inte skylla på med tanke på att jag flitigt uppdaterat både instagram, twitter och facebook tänkte jag säga. Får väl helt enkelt förklara för de solsemestersälskarna till läsare jag har att på skidsemestrar så myser man i stugan med sällskapsspel på kvällarna istället för att mysa till det inne på blogg.se 
 
Så hur har vi det då? Vi har det bra. (känns det dumt att både ställa fråga och svara själv eller?) 
De två första dagarna hade vi en kyla som jag aldrig tidigare känt på. 27 minusgrader idag och sittliftarna stängda sa pappa och uppmuntrade oss till att bära en rejäl uppsättning kläder. Jaja whatevaaa tänkte jag med mascaraborsten i handen. Väl ute en halvtimme senare så ångrade jag det där lillla sminket. Jag hann inte mer än att kliva utanför dörren innan mina ögonfransar frysit till is och väl inne i våffelstugan på en kopp varmchoklad (en kopp grädde med varmchoklad rättaresagt) så tinade dem upp och med runnen mascara såg jag ut som en levande krigsmålning. Behöver jag säga att jag inte burit mascara, eller smink överhuvudtaget, i backen sedan dess? 
 
Jag har tidigare bara åkt skidor en gång, och det uppe i Vemdalen på en weekend i fjol. I år slog vi dock på lite större eksdeeee. Skidåkningen går som smort, och det kanske jag har förra årets skidlärare att tacka för. Så tack Peter! Rasmus åkte skidor innan han lärde sig gå vad jag har förstått det som, så tillsammans med honom blir det inte mycket annat än svarta backar. Kläppen börjar kännas lite litet då vi redan första dagen lyckades ta oss igenom hela systemet och upp på den högsta punkten, vilket gör mig stört-taggad till Bad Gastein uppe i Österrike om en månad minus två dagar XD 
 
Nu ska jag pussa Rasmus här brevid godmorgon och trycka i honom en macka för att sedan dra ut och slira på skidor i backen. Vi hörs ikväll. Och det, mina kära bloggläsare, har ni mitt ord på! 
 
Sälen by night lol 
 
 
 
 

Sälen

Hängt med Hanna hela dagen, och som vanligt när det gäller oss två latmaskar så gör vi knappt något så ansträngande som att lyfta ett högerben. Vi käkade kakor och popcorn i massor för att sedan somna i soffan utslagna som bara gymnasie elever kan vara. Vad vi även gjort är att fixa och dona inför Magaluf-resan som jag nu betalat Hanna för då det är hennes mamma som står för bokningen. Den fjärde augusti gör vi Vellingebrudar Palma Nova osäkert. G R E A T 
 
Det mest ansträngande jag gjort idag är att packa. Och ska jag vara ärlig så var det inte särskilt ansträngande det heller. Dock så måste det ju vara tråkigare än att sitta på busshållsplatsen och vänta på en försenad 146a i kyla?  Anledningen till att jag spenderat några få procent av min fredag till att packa är för att jag och Rasmus imorgon (imorgon? inatt!) beger oss till Sälen för en veckas skidåkning med min lillebror Elliot och pappa Nico. Bor gör vi i en stuga och imorgon kommer även min faster Anna (minns ni) och min älskade farmor från Norge upp till Lindvallen. Det blir första mötet för två viktiga personer i mitt liv, men jag är säker på att det kommer att gå som smort. Rasmus kommer att älska henne så mycket att han är villig att i slutet av veckan åka med henne hem till Norge istället för med mig till Sverige. Buhu eksde 
 
Klockan är halv två och tanken är att vi ska ligga vakna tills klockan ringer runt halv fyra då det betyder 10 timmar spenderade med sömn i bilen. Vi planerar att ligga vaken till varje pris, även om det så skulle betyda rödsprängda ögon och taskigt humör. Detta var tanken, men tiden det tagit mig att skriva detta inlägget var tydligen tiden det tog för John Blund att besöka Rasmus. Helvete. Den killen är fan ta mig född trött. Den enda födelen med att han somnat är att det är min enda chans till att kolla 16 and pregnant på MTV utan klagomål. Hey ho let's go 
 
Vi hörs från Sälen! 
 
 

11 Januari

Igår var det full rulle, och min lediga dag spenderades med att först träffa Cornelia och Jennifer efter skolan för lite skitsnack för att sedan gå hem och stupa i säng i Rasmus famn. Där låg jag och sov så skönt när jag plötsligt vaknar med ett ryck och ett bankslag på dörren hårt som bara en fullvuxen man på 38 år är kapabel till eksde. Men vaknade gjorde jag iallafall, skönt nog, inte helt förgäves då middagen stod serverad på bordet. Att pappa skaffat tjej har sina fördelar, som denna tillexempel. Det är inte varje dag jag käkar svingod laxpasta till middag liksom. Oftast har vi knappt käkat middag ens lol! 
 
På kvällen mötte jag och Rasmus upp tjejerna för att disskutera Magaluf resan i sommar. Det har varit en hel del klydd angående det då vissa är klara för att boka medans andra inte fått klara besked från sina föräldrar än. Sorligt, men realistiskt, nog så stiger priserna cirka 200 kronor om dagen så att vi som är klara för att boka vill göra det på studs säger nästan sig självt. Därför har vi nu beslutat att jag, Hanna, Louise och Frida ska boka ett fyrarumshotell också ska de andra i sin tur boka ett fyrarum på samma hotell när de är redo för att göra det. Tanken är att vi ska boka och betala in redan idag. Kunde inte vara mer taggad!
 
När vi kom hem runt elva så skulle jag hoppa i duschen för att tvätta ur ricinoljan min påg tidigare på kvällen masserat in. Plötsligt var klockan ett, och tanken på att lämna bloggen tom fanns inte. Tur att Rasmus är frivillig när jag är tömd på energi. Vad tyckte ni? Har han kanske någon framtid inom det här med dagboksskrivande på nätet? Sådan flickvän sådan pojkvän lol. Tror dock att jag i fortsättningen håller mig till att uppdatera denna sida. Med det sagt så är det inte så att Rasse inte är välkommen att göra det om han vill ;) 
 
Asgarvar litt. Skolan är ju kuuuuuul 
 
 
 

Ralles tur

Hej!
Idag ringde klockan 07:00 och jag var lika otaggad på skolan som en tröttmört, jag snoozade fram till 07:45 då jag sedan skyndade mig på kläderna för att sen cykla snabbt som vinden till busshållplatsen där bussen gick 07:56. (ska jag nämna att det var vindstilla ute xD) Väl framme på höllvikstrand så var bussen, såklart, försenad.. Dagen i skolan började bra med en lektion som spenderades i caféet, dvs jag åt bullar, drack cola och lät dj-Erlandsson i min klass stå för musiken. Efter att ha lyssnat på hans musik i närmre två timmars tid, började vår marknadsföringslektion som också spenderades genom att chilla. Vår sista lektion var valfri då vi håller på att skriva ett arbete (vi fick arbeta hemma xD) och därav var det bara att säga tack och adjö för den dagen och mitt nästa steg var på väg till Vellinge ängars busshållplats. Hemma gjordes det då inget arbete, utan jag och Harry bestämde oss för att dra och träna. Men det var inte bara arbetet som inte gjordes, utan träningen blev heller inte av och blev istället ersatt av lite FIFA. Vid 16:00 tog jag bussen till Vellinge för att träffa min älskling, mysa lite och sedan på kvällen träffa hennes kompisar för att bestämma deras resa till Magaluf. Klockan börjar bli lite mycket, så jag säger tack för mig leverpastej och lägger mig. PussPuss! // Ralle balle buse som jag kallades av en barndomskompis mamma


Godnatt!

Glatt överraskad när Jennifer och Cornelia kom och hämtade upp mig utanför jobb klockan nio. Därefter började vi lunka hemåt, Jennifer svängde höger medan jag och Cornelia fortsatte rakt fram. Fastnade ute för att ha en mysig pratstund om allt mellan himmel och jord och när jag efter en timme återigen var hemma fick jag snackat ett lika långt telefonsamtal med Hanna på linjen och därefter Louise. Nu är jag sängliggandes och så ska det minsann förbli. Ikväll är det jag och Ibrahimovic!






Maaaaaud

Tog en liten powernap innan jobb som den bebis jag är. Råkade visst stänga av alarmet och när jag vaknade 17.10, tio minuter efter att jag skulle infinna mig på jobbet, så var paniken av dess största form. Pappa slänga sig i bilen och körde mig till Santa så att jag, trots mitt sena uppvaknande, lyckades att inte komma allt för sent. Detta hade jag egentligen inte planerat att skriva om; vad jag skulle berätta var att jag just nu käkar en pizza med oxfilé, färska champinjoner, sallad, gurka och sås som dessutom är gjord av ingen mindre än mig. Hör och häpna va! Efter snart två år på resturangen börjar man kunna det mesta.. Dags att sluta då eller? Eksde


VÄRLDENS BÄSTA PAPPA

Lyckligaste tjejen walking on this earth bakom skärmen här! Min älskade, snygga, bästa pappa kom nyss in på mitt rum för lite vardagssnack. Ni vet föräldrarsnack - hur skolan gått, men inget intressantare än så hehe. Denna gången misstog jag mig dock, under samtalet så berättade han att jag slipper betala för min Bad Gastein resa tillsammans med cirka 40 andra ungdomar från skolan under sportlovet. Resan som varit anledningen till att jag jobbat och slitit röven av mig på både Burger King och Santa Lucia de senaste månaderna. Dessa 8000 kronor själva resan upp till Österrike (borträknat från fickpengar dårå) går på står det från och med idag klart att jag kan lägga på Magaluf resan i sommar tillsammans med tjejerna istället! WIIIIIIIIIIIE 
 
OPPA BAD GASTEIN 
 
Nu ska jag ta något lugnande och sedan dra till Santa Lucia för fyra timmars hard workwork 
 
/ Så här kul är livet för tillfället

Onsdag

Jobbet igår var en pina och tanken slog mig hur skönt det skulle vara om det faktiskt hade varit roligt att tjäna pengar. Oj vad rik jag skulle varit isåfall! Efter fem timmars längtan så var klockan slagen nio och jag gick hem till Louise en stund för att träffa henne, Angus, Jennifer och Hanna! Det blev inget långvarigt då jag 50 minuter senare var jag på min väg hemmåt igen eftersom klockan började dofta läggdags. Tanken var att somna tidigt, men samma tanke bär man väl på varje kväll antar jag. Det blev en relativt sen natt, därav mina tårar av blod när klockan ringde imorse. När jag väl låg där och gjorde snooz efter snooz så hade jag på riktigt kunnat betala alla de pengar jag tjänat ihop under mina 138 arbetande timmar jag jobbat i December månad för att få sova vidare. Kom iallafall iväg till skolan, om än en stund försenad, och fick tillbaka mitt Spanskprov prytt av ett "F" i högra hörnet. Jahapp, C på det senaste och F på det här. Ska jag vara ärlig så I kinda had it comin' då jag inte haft tid att plugga och när jag väl satt och skrev provet så stressade jag dessutom då jag hade en buss att hinna med. Oavsett - har du inte läst spanska steg 4 ännu så är det något jag, med all rätt, hade fruktat. Det är hemskt. 
 
Nu sitter jag och pillar i gårdagens Malaco-påse i hopp om att hitta godbitarna. Varför man köper lösgodis man älskar men att där trots det, alltid är några stackare kvar i botten man inte vill äta är en fråga för mig jäkligt tuff att besvara. Samma visa varje gång (och med min godiskonsumering råkar det bli JÄVLIGT OFTA)! 
 

Städa plugga jobba - story of my life

Hemkommen från första skoldagen på denna terminen. Den kan man väl inte påstå har varit jättejobbig med tanke på att antal lektioner jag haft är lika många som gånger jag besökt gymmet under December månad - en. Samhällslektionen imorse var inställd och Marknadsföringen jag i skrivande stund skulle suttit på blev även den inställd. Jätteuppskattat - men kanske inte efter att ha suttit kvar i skolan under den 2 timmars långa rasten då vi var ovetandes om att läraren var i Prag. 
 
Idag hade jag sett fram emot sovmorgon med tanke på att vi spenderade halva natten genom att käka nudlar och titta på en skitdålig film. Vad jag inte hade sett fram emot var att pappa skulle väcka mig imorse för att först bråka om huruvida (MIN) iphone laddare var hans eller inte och sedan tjata om dagens "to do" - tvätta duschväggen. Detta skulle enligt pappa Guillermo gå på 5 minuter, men här har jag suttit sen en kvart tillbaka och slitit för att nu ta en paus och blogga lite. Det är inget kul, det vill jag lova er. Kanske till och med mindre roligt än att sitta på en mattelektion hungrig. Måste även plugga idag, två arbeten och ett par små uppgifter väntar på att skrivas färdigt och allt detta innan jag ska börja jobba om två timmar. Kanske dags att sätta igång nu, insåg precis att studier är ganska viktigt. Om jag inte vill fortsätta skrubba duschväggar i resten av mitt liv det vill säga.. 
 
Malle är ledsen. Skojade bara, det är hon inte alls det 

Sjunde Januari

Uppdateringen har det, precis som med rutiner, varit lite dåligt med då det är lov och man oftast har någonting för sig varje timme på dygnet. Men imorgon börjar skolan och med den följer en normal uppdatering, på normala tider framför allt! Idag har jag och Rasmus varit och rännt rundor inne i stan (eller är kanske Mobilia inte inräknat i dess betydelse?) då vi båda haft presentkort på köpcentret att göra oss av med. Pengarna smälldes upp i kapp med att tiden gick och någon timme senare var nästan hela julklappen på 1500 kronor upphandlat. På vadå kan jag nu i efterhand undra? En BH, en tröja, Paris hilton parfymen jag velat ha sen jag var åtta och fick daglig stryk av min brossa, godis, en väska, smink och självklart en sen lunch på Mc donalds! 
 
Vi kom hem runt sju och sedan dess så har vi gjort lika lite som vi gjorde igår hehe. Vi har gottat oss i ett varmt bad följt av en dusch och sedan har jag även lyckats få honom att smeta in ansiktet i H&Ms egna ansiktsmask med doft av hallon tillsammans med mig.. Inte illa pinkat för en trähäst! Visserligen råkar han vara skickligt bra på alla de där grejer han nog helst inte vill att grabbarna ska få reda på. Exempel på "grejer" är ricinolja - som han numera nästan är bättre på att applicera än vad jag är och idag även ansiktsmask. Efter att ha kollat på hans perfekt utsmetade kräm så fick jag lite genant fråga honom hur han gjort. Omvända roller i förhållandet kanske? Förlåt om jag fick dig att framstå som gay älskling, du är ju den hårda av oss ;) 
 
Nu ska jag dricka en kopp te och sedan hoppa ner i sängen hos min babe och mysa till filmen "The fourth kind". På återseende my freunds!! 
 
 
 

YEAAAAAAH

Har ni hört något bättre? Första lektionen på tisdag är inställd och vårterminen börjar därmed halv tio istället för klockan åtta. Höjden av lycka detta eller? 
 

6/1

Eftermiddagen spenderades med att göra det enda rätta när man väl är ledig efter att ha jobbat nästan hela lovet - chilla. Vi steg inte upp och åt frukost förrän runt fyra, och innan dess gjordes ingenting vettigt alls. Om inte sova, snacka och att brottas är inräknat i den kategorin dårå? En timme senare hämtade Rasmus fina mamma Anna upp oss för att sedan styra bilen in mot stan där vi skulle hälsa på hans storebror Emil som nyss flyttat hemifrån. Efter en snabbvisit inne i hans fina lägenhet så gick vi ner till en resturang alldeles i närheten där vi åt en plankstek och vitlöksbröd till förrätt. Idag igen? Frågade pappa när han under middagstid ringde och undrade vart jag höll hus. 
 
 
Runt åtta släppte familjen Siedberg av mig i Vellinge då jag skulle ut och träffa mina små tjejer. Vi stod ute och snackade ett bra tag, men när mina iskalla fötter påminde mig om att det ännu inte var sommar så gick vi hem till Jennifer där vi kollade på film allihopa. Och där var jag strandsatt resten av kvällen, halvt paralyserad av matkoman plankan gett mig! Kom hem för ett bra tag sedan och ska lägga mig och läsa lite i Zlatanboken jag lånat av bibblan. Boken som skulle vara tillbakalämnad för minst 5714 veckor sedan och förseningen jag inte pallar bry mig ett skit om. OH SNAP BAD GIIIIIIIIIIIRL 
 
 

5/1

Hur ska jag beskriva min morgon? Vilket ord kallar man någonting som är sämre än kattskit? Först ville jag aldrig gå ur sängen och därmed ut i kylan (vad tror jag? att det finns någon som faktiskt skulle vilja det eller?). Sen fick jag inte bara uppleva kylan utanför mitt terratorium kallat "täcket" utan även vinterlandet utanför ytterdörren då jag tvingades gå hem till Cornelia och hämta mitt smink som jag lämnat kvar där igårkväll när vi fixade oss. Efter att ha bokstavligen slängt ner en skål flingor i magen och stressat sönder så sprang jag till bussen för att sedan se den köra ifrån mig. Ralle fick hämta upp mig och, i rena rama rallyracet, komma ifatt skiten nere i byn och väl på bussen så känner jag i fickorna och upptäcker till min stora sorg att jag glömt hörlurarna hemma. Förhoppningsvis så har eran morgon varit snäppet bättre än min med andra ord?  
 
Dagen blev inte bättre när jag sedan stod inne på Burger king, och med cirka tio minuter kvar på jobbet, vänder mig om för att ta emot beställning av nästa kund och möts av min mannen som tog min mammas liv. Mitt hjärta stannade. Hur sjukt är inte det? För tre dagar sedan skrev jag ett långt inlägg om min situation och min hat och idag står jag öga mot öga med honom. Jag blev helt jävla groggy minst sagt och fick gå bakom disken och be någon annan ta över. Därefter fick jag tillåtelse att gå hem, men var innan det tvungen att gå upp i personalrummet på andra våningen för att hämta mina kläder och byta om. Ni tror inte att han sitter vid bordet närmast dörren jag skulle in igenom? Går efter en stund ut därifrån fast bestämd för att säga något. Så många år, månader och dagar jag velat spotta honom i ögat och sedan kört ett wiplash-slag rätt i nacken på honom. Hade jag gått orörd förbi så skulle jag ångrat det så länge jag lever. Jag gick rätt fram till honom, han kollade upp och jag stirrade honom i ögonen med den jävligaste blicken jag har och sa "ditt jävla svin". Sedan vände jag klacken och gick.  
 
Därefter kom Rasmus, hans pappa och hans fru och hämtade upp mig för att åka till O'lereys för lite bowling och mat. Vann över inte bara honom utan även över de andra två och väntar därmed spänt på 10 minuters massage ikväll. Hade jag vetat att oddsen var på min sida så hade jag slått vad om 83484 timmar istället hehe.. Nu har vi köpt Marabou och gott & blandat att mysa till framför en film ikväll. Natti! 
 
 
 
 
 

Tjugggge

Haha fuck allt vad smörgåstårta, äggmacka och popcorn heter till nattamat. Öppnade kylen i hopp om att hitta lite cola. Jag letade efter småsten men hittade en jävla diamant! Där stod två lådor thaimat och väntade på att bli uppkäkade! Lite chilisås och julmust på detta så är läget helt klart godkänt!


FIESTA

Hallå vänner och alla som jag känner! 
 
Haft en sjukt trevlig kväll! Sorligt nog så blir det oftast så att förfesten är roligare än själva festen när det kommer till fester som hålls i lokal, särskilt då det inte är någon närstående som håller i det. Och så även denna gång. Förfesten hos Samuel bestod av massa snack, dricka och dans. Allting gick som smort tills tiden var kommen då min vodka, som en gång stått på bordet plötsligt låg i anonyms väska. Kanske lika bra det då jag ska jobba imorgon.. Det sägs ju att allt har en mening lol. 
 
Själva festen var sådär om jag ska vara ärlig (och det ska man väl?). Tänk er 40 pers sitta vid massa bord i hörnan med facebook på mobilen. Tänk er sedan sex tjejer i mitten som dansar som om domedagen var kommen - som om det var sista dagen vid liv. Dessa sex tjejerna är vi. Svårt att göra annat när man har med sig partyprissen Jihag. 
 
Nu är jag hemma och slänger in ett snabbt inlägg i väntan på att Rasmus ska ta bilen hit. Hade tänkt göra popcorn när han kom men kunde fan inte hålla mig. Är han inte här inom 3 så sätter jag högerhanden på att de ligger söndertuggade i min mage vid det laget. Ikväll blir det gos och imorgon jobb. Stort kontrast däremellan eller? 
 
HOOOOOJ 
 
Grabbarna grus
 
 

Godkväll

 
Ojsan.. Börjar inte året schysst. Lovade er en uppdatering lät därmed er få tji. Klart jag kan mobilblogga tänkte jag och tog aldrig hänsyn till vart den lilla byn Teckomatorp faktiskt är belägen. Öde är en underdrift, och täckningen är nog bättre till och med på det högsta berget uppe i högsta delen av detta avlånga land. 
 
Besöket i Teckomatorp var mysigt trots att det var kort. Igårkväll drog vi till närmaste (inte så jävla nära trotsallt. Som jag sa - öde hehe) bowlinghall och jag fick mitt tillfälle att skina. Och det gjorde jag minsann, vann rond två trots hård konkurrens i form av starka pågar och lyckades under vårt besök på curl göra inte bara en, utan tre strike. Plötsligt händer det, menar Triss på. 
 
Nu sitter jag hemma med en mage som ekar lika tomt som vårt kylskåp för tillfället. Pappa är på okänd destination, riktigt vart vet jag faktiskt inte. Det enda jag vet är att huset står tomt. Happ, vad ska man hitta på att käka idag då? Kännes som om jag varit mer kreativ förut, just nu står jag nämnligen och väljer mellan skumtomtar, snabbmakaroner med ketchup (finns det något godare? bortsett från nutella och pommes med bearnaisesås dårå) eller potatismos med rostadlök och lingonsylt. MUMMMMMA 
 
Efter visad kock-skills så är det dags att slänga sig i duschen och sedan fixa mig lite fint för första gången detta året (höhöhöhö eksde vad rolig jag är). Ikväll vankas det nämnligen lokalfest och artonårsfirande med tjejerna! 
 
 
Detta är ren lycka frångad i en bild! 

hinner inte skriva rubrik, min bror smäller som sagt av

Steg upp med tuppen (kan man verkligen säga så om klockan 10 på förmiddagen, eller beklassas man som en stereotypiskt trött ungdom då?) idag för att klä mig och slänga lite mat i magen innan det var dags för mig, min storebror och hans flickvän att styra bilen (han har precis tagit körkort och stoltserar gärna med detta. Inte mig emot, jag är inte Skånetrafikens främsta fan!) upp mot Teckomatorp för att hälsa på hela släkten på mammas sida. Min lillebror Jacob fyller dessutom år idag och när man ändå ska upp så kan man passa på att pricka i en dag där det serveras tårta och kakor i mängder liksom hehe. 
 
Nu står min bror och galer sönder varenda blodkärl i hela halsen, har jag uppfattat det rätt så tror jag att det är dags att åka. Säg det då, tycker jag som sitter och chillar doktigt med hörlurar i öronen och Swedish House Mafia på en volym högre än vad hälsoverket rekomenderar för trumhinnor. 
 
Det blir ingen lång vistelse då vi är hemma redan imorgon eftermiddag om allting går enligt planerna. Så vi hörs då!  trodde ni att jag skulle säga va? Vi hörs ikväll. Tacka Steve Jobs och Iphone för det vetja! 
 

Eksde

Pappa säger att jag behöver städa mitt rum.. Förstår inte riktigt vad han menar hehe


GODMORGON

Idag mår jag bra och är glad som en speleman. Nattens depp försvann i takt med att pussarna i nacken blev fler och runt fyra sov jag djupare än en björn i sexmånaders idé. Imorse vaknade jag på ett mindre bra sätt - småsyskonen latjade utanför sovrumsdörren och ett tag var ljudvolymen hög så att jag trodde att det var fler människor i huset än vad det finns dagar på året. Därför blev jag relativt lättad när de, tillsammans med pappa, bestämde sig för att styra bilen mot affären följt av en kopp kaffe hemma hos farfar och huset därmed var all mine. När katten är borta dansar råttorna på bordet sägs det. Idag gav jag citatet en mening; jag bokstavligen sprang upp, stekte två paket bacon, 6 ägg samt kokade varm choklad och gjorde lite fint för att visa uppskattning mot pågen min. I ett hus med fyra personer får man ta varje chans man har till att vara ensam hehe. 
 
Nu har vi matat oss igenom de sista avsnitten av årets julkalender, sådär två veckor senare ba. Svt förtjänas att bojkottas helt och hållet efter det fiasko till uppföljare av Greveholm de gjorde om jag får tycka till. Och det får man väl i sin egen blogg? 
 
Tiden säger mig att det är dags att slänga puder i mitt bra bleka ansikte då jag om en halvtimme ska befinna mig på jobb redo och alärt. Vet av erfarenhet att det är bäst att lita på magkänslan, med det sagt så hörs vi ikväll mina vänner! 
 
 
 

Deep

 
Denna löpsedel möttes jag av i Lördags när jag stod i ett närlivs inne i Malmö och skulle handla ett äpple innan det var dags att börja arbeta. Artikeln handlar om min mamma, den person som alltid kommer att vara och förbli den näraste och käraste till dig. När detta för fem år sedan var aktuellt, när min mamma mördats av sin sambo i mitt hus framför deras gemensamma son och min yngsta lillebror så var det nästintill inte märkvärdigt för mig att se rubriker som dessa pryda löpsedlarna. Rubriker som för alla andra inte betydde mer än en mer eller mindre död fluga i öknen, men som för mig betydde världen. När jag var som mest sårad och knäckt i tusentals bitar med ett hjärta utslitet och stampat på, på grund av det besked om att min mammas kropp hittats och hoppet om att hon kanske var vid liv därmed var som bortblåst så började jag vänja mig vid löpsedlar och tidningsartiklar som dessa. Inte riktigt likt en annan sjuttonårings liv kanske? 
 
Detta svider mer än att cykla i 696969 kilometer i timmen för att sedan trilla och skrapa upp knäet på asfalten att skriva, men om jag ska vara ärlig så försöker jag att inte tänka mycket på hennes död och bortgång. Att förtränga det och leva vidare känns som ett alternativ mycket enklare att handskas med, men efter att ha sett den Wallander film som verkar vara grundad på det jag upplevt, så brast det för mig. Vilken jäkla tur att jag hade Rasmus som fick allting att kännas mycket lättare här just då! 
 
Den hat, ilska och vrede jag känner för mannen som tog livet av min och mina fyra syskons mamma är svår att uttrycka i ord. Jag kommer föralltid att ha en tung väska bärandes på ryggen full med hat och sorg. Jag undrar om han någonsin kan gå ner i affären för att handla en liter mjölk utan att bli utstirrad och spottad på. Jag hoppas så innerligt inte det. Jag sitter och funderar på hur hans beslut den 19 oktober 2007 har påverkat mig. En av de många saker jag kan komma på är min föredetta sjuka rädsla för att vara hemma själv, men även hur det ställt till det när det gäller människor och tillit. Jag hade känt denna man i ett antal år, alltid tyckt att han var fucking freaky men det skulle kunna hållas inom parantes. Denna man har jag bott tillsammans med, skrattat tillsammans med och gråtit tillsammans med. När han anmäler min mamma försvunnen för att inte väcka misstankar, och hennes lilla dotter på tretton år står och bokstavligen kräks av sorg så är det ingen mindre än mannen som haft ihjäl henne med sina bara händer som står och klappar mig med dessa på ryggen och intalar mig att hon kommer att komma hem helskinnad igen. Det är något jag sent kommer glömma. Ovannämnt är vad som kommer på tanke i första hand när jag tänker på de vidrigaste sakerna i mitt liv. Hur man kan vara så hjärtlös, känslokall och äcklig är en fråga för mig svår att besvarad. Jag är ingen hatisk människa, men med handen på hjärtat; Må detta äcklet förevigt brinna i helvetet och hoppas att du, ditt svin, en dag kommer att läsa detta. 
 
Ikväll saknar jag min mamma extra mycket. Jag och Rasmus har nu under sentimmarna suttit och kollat igenom gamla bilder och jag kan inte sluta tänka på hur jag alltid varit hennes lilla flicka. Och trots det faktum att jag i skrivande stund sitter med tårar i ögonen och en klump i halsen så kan jag inte mer än att glädjas över den tid jag faktiskt fick med henne och den kärlek jag fick uppleva. Tilläggas borde även att min pappa inte ska handla i skymundan i detta inlägget, han är en stor bidragande faktor till att jag är där jag är idag. Min älskade pappa! 

I'm out

Rasmus fick, förtvivlat nog, inte nyårskyssen detta året. Förhoppningsvis får han revansch mot Cornelia nästa år ;)

Sitter för tillfälletpå bussen med de andra hem till Höllviken och Rasmus och vårt (hans) lilla hus igen. Lillpågen är ännu inte hemma och idag får jag för första gången gå och nanna själv i väntan på att han ska komma hem en halvtimme senare


1 januari

Hade en bra rolig kväll och är nöjd med välkomnandet av det nyår året! Bra vänner, raketer, mycket dans och skålande. Vad skulle då kunna gå fel?

Imorse mådde jag förvånansvärt bra så att jobba fem timmar efter uppstigning var inte lika smärtsamt som förväntat. Förutom att det var mycket folk som om vi var den enda pizzerian öppen på hela jordklotet dårå.

Idag har jag och Rasmus månadsdag och den har vi firat genom att träffa Hanna, Jennifer och Cornelia. Nu är vi tillbaka i min lilla lya och ska gosa till Wallander och chips med dippa. Kan inte klaga på ett dåligt matintag idag direkt.. Det är i stunder som dessa man tackar för att man skippade nyårslöften som "bra mat och ständig träning"



Gäääääna

Ser ni mig ikväll så påminna mig om attjag ska jobba imorgon tackar på förhand


RSS 2.0