fiesta

efter en hel dag på sporthallen ska jag nu sticka till louise och fixa mig. vid 8 trillar ungefär 25 pers in och förar lite med oss. senare sticker vi vidare. gotta feeling that tonights gonna be a gooooooooooooooood night!



hej

blev inget bloggande igår pågrund av att jag var fullt upptagen med att ta igen all den sömn jag gick miste om i polen (tro mig, powerkingen funkade).



de flesta av er har säkert sett på facebook att jag och ett par andra rakade ögonbrynet i brist på annan underhållning, och ungefär lika många som sett det har bett om en bild. i samma veva som halva vänsterögonbrynet försvann blev ögonbrynspennan från h&m min nya bästavän. bättre än alla datorer, mobiler och alla plåttånger!

på bilden ovanför är ögonbrynet alltså målat (klart som korvspad. tro jag sticker ut för att bli totalt utskrattad), men lovar att senare slänga upp en bild på mitt omålade ögonbryn (det ögonbryn som knappt finns kvar längre..)

nu ska jag sticka ut tillsammans med matte, inget tid för ögonbrynssnack längre alltså.. pusssssss

polen

nu sticker vi till poooooooooooooooooolen!

handlat godis för 238 spänn tillsammans med louise och ett flak pk på det. no fucking sleep! (och ni vet vad vi brukar säga, ska inte vi sova ska ingen sova)

jag är riktigt jävla redo för polen, frågan är bara om polen är redo för klass 9a, 9b och 9c?!

hörs på fredag igen mina vänner, då med massa bilder och en fet text om hur bra denna resan varit!




på skallen sitter mina nyinköpta rayban (givetvis 19807494374 % äkta.. naaaaat).
var i stan med pappa igår, med mig hem hade jag 350 polska pengar, ett par midjehöga byxor som sitter som smäck, dessa glasögonen och vita höga converse. på kvällen åt jag sebbe och pappa på santa lucia och levde upp till vårt namn som tjoggge.

17/3

denna torsdag måste ha varit ungefär lika chill som torsdagen förra veckan, då jag låg hemma sjuk i sängen. dagen började med ett utvecklingsamtal där vi satte upp nya mål och red ut vad som egentligen hänt de senaste veckorna, skönt!

halv 9 skulle jag och louise vara på plats i malmö för att besöka design and construction (DCC) collage. gillade faktiskt skolan, och att där nästan enbart finns bygg, el, teknik och liknande program (=lite manskött iallafall, tillskillnad från gymnasiet vi var och besökte sist) och att den ligger med 3 minuters gångavstånd till mobilia gör inte saken värre. kollade runt en stund, och senare gick vi mot mobilias mc donalds för lite frukost/lunch. var tillbaka i skolan lagom till sista lektionen, idrott, och när vi spelat oss svettiga av volleyboll en timme så var det mot läxhjälpen för att skriva klart so-provet jag påbörjade för en vecka sedan.

därefter gymmet i två timmar och nu ska jag köra en storstädning av rummet, och städar - det gör man bäst osminkad, med toffs på huvudet och gräsliga pyjamas shorts gjorda på textilslöjden (jag är ju definitivt rätt person att fråga, husslaven som städar både toalett och rum lite väl ofta). därav kvällens outfit ;


lalalallaa

varit hyffsat chill skoldag. nationella proven startade vid halv 9 och en timme senare lämnade jag klassrummet tillsammans med jennifer och louise för att sticka hem till mig och fördriva vår rast på en och en halvtimme med lite popcorn och bigbrother. tillbaka i bänken vid 11 då vi skulle skriva någon labbrationsraport, och en kvart senare var jag påväg till byn för lite lunch hos kebabmannen tillsammans med louise, hugo, hanna och jennifer. senare vart det spanska där vi nästan bara snackade svenska och.. slut för klass 9a!

har passat barn, tagit mig en tupplur och tryckt i mig lite fläskpannkaka med hemmgjord lingonsylt och nu tänkte jag möta upp louise och killarna och senare sticka till gymmet och förbränna kebaben jag käkade innan idag.




skola




nu ska jag sticka till skolan och skriva ett nationellt prov i fysik som jag varken hunnit eller orkat öva till. wish me luck!

15/3

nä men vad sägs om att sticka till gymmet kanske?


bus

just nu ; killarna lämnade chips och dippa kvar här igår när dom stack hem vid 11, och ingen blev gladare över detta än tuva och elliot. dom tycks alltid hitta guldgruvor (läs ; godispåsar och annat gott) i mitt rum.. vart annars?










lalala

såg att någon hade frågat om bilder på håret. sjäääälvfallet!


före


under


efter

vad tycks?


13/3

kvällen igår blev lyckad, och nattamaten som jag och louise ställde oss och stekte på spisen då vi kom hem vid två någongång satt som smäck. aldrig har pyttipanna med stekta ägg varit godare!

gick upp och sålde kvällsposten alldeles för tidigt imorse och när jag väl kom hem en timme senare med truten helt avdomnad efter alla fejksmile ihopp om lite dricks av de gammla så slängde jag mig i louises säng och hoppade på en sovande nordin.

vid fyra följde åkte jag med pappa till sporthallen där jag mötte upp de små pöjkarna för att kolla när gårdarike spöade höllviken och därmed stod klara som seriesegrare i både div 1 och div 2!

hur ser läget i guillermo-huset annars ut då? föräldrar + de små sitter ute i jacuzzin och badar medans jag har lite halvpanik över att mitt rum är stökigare än fan - jennifer och killarna som snart ska komma hit och kolla solsidan med mig..



fest

jag har dragit på mig louises arbete som kvällspostensäljare för en helg (lättförtjänta pengar, 2½ timme för 500 spänn), därav anledningen till att min klocka ringde halv fucking nio imorse. lite lagom trött steg jag upp och knävevade till byn för att hämta tidningarna, och sen var arbetet igång. stod och försökte tvinga på alla en tidning, och ville man inte ha fick man köpa ändå, av ren medlidande alltsåååååå (nja inte riktigt). när tidningarna var sålda och dricksen tyngde fickan så stack jag till gymmet för att svettas en 90 minuter.

nu har jag legat utslagen i sängen och tanken på att jag kanske borde börja dra mig mot louise slog mig precis. ikväll äre feeeeest på g och så här ser planerna ut ; gå till louise för lite fix. gå mot louise nr 2 för lite förkrök med annat skönt folk och sen vid 9 sticka till jonathan och röja. ser du mig ikväll så påminn mig om att jag ska sälja kvällsposten klockan nio nästa morgon ;) (ta det med en nypa skämt)




feeeeetlänk

såg att någon skrivit och frågat om länken till var jag laddade ner big brother 2006. du är långt ifrån den första som undrat, faktum är att den jävla länken är typ allt jennifer och louise snackat om i veckan. har äntligen hittat den efter att ha sökt runt lite på nätet, så here you are ; http://thepiratebay.org/torrent/3496338/Big.Brother.2006.Hela.Sesongens.Avi.Torrents.Swedish.Norweigan

färgningsdags

oj, det var ju ett tag sen vi hördes kan man ju tycka!

igårkväll så mötte jag upp tjejerna och stack till byn för att impulsköpa en hårfärg. det gick inte precis snabbt och när både jag och louise stått och velat i en kvart förstod jennifer, som känner oss båda väl, att det här - det här kommer ta tid. hon slog läger på golvet inne på willys, och inte långt efter så fick hon sällskap av mig och louise också. när vi suttit en timme utan att ha kommit fram till färg, så skickade personalen ut oss för klockan hade slagit stängningsdags.

vi stack hem till jennifer, och fick senare även sällskap av marcus och oscar. vad ska man mer skriva? kanske att jag sitter här och blogar lika svarthårig och missnöjd (ännu inte fixat håret, plattat det osv, så blir säkert lite bättre senare) som sist!






helluhelli

vad ska man skriva om denna dagen då? vad ska man skriva och berätta om när man knappt gör något mer än att ligga och löka till big brother 2006 dagarna långa? med undantag från att ha fikat med jennifer, louise, malin och jesper så är det faktiskt allt jag gjort. och allt jag tänker fortsätta med dessutom!

avsnitt 56, here i coooooooooome!

10/3

legat sjuk i sängen sen i måndags, men nu är står jag på benen igen. häääääärlas!




sjukstuga

stackars lilla mulle ligger sjuk hemma i sängen idag. fördrivit timmarna sen klockan 6 imorse genom att kolla big brother 2006 och sovit. jag har förut berättat hur småsyskonen plötsligt blir mina bästavänner när jag mår dåligt - och idag är det samma visa! elle som varit på dagis hela dagen hann inte mer än att kliva innanför dörren innan han ställer sig och gör lite fruktsallad (frukost för min del) till sin syster. gölliga påg!!!!




HAHAHAHHA

JUST NU ;





jag sitter på rummet och chillar med lite musik i högtalarna och louise på facebook chatten. in kommer en styck (nyduschad, vi brukar faktiskt inte springa nakna i huset just for fun liksom) storebror redo för att utföra sina kvinnosysslor - dammsuga. tilläggas borde också att han är helt omedveten om att han blir fottad. tur det, annars skulle jag nog ligga huvudlös på golvet vid detta laget. GOT IT ON PICS BITCHES!!!

hallåja

varit nere och tränat på gymmet idag och även storstädat mitt rum, äntligen är golvet fritt från kläder, smink och resväskor!

varit nere en rund på willys för att handla hem lite frukt och glass att göra fruktsallad på till solsidan. gick förbi godishyllan och råkade se att lösgodispriset sänkts till halvapriset, fyller en påse och sedan är jag klar för att sticka till kassan och betala!

något mer från mig för idag då? känner mig så lökig och hängig att jag nästan blir rädd för mig själv, men lite sömn och sen är det problemet löst väl.





osminkad och lökig, men vafan. lite cola och godis livar upp vilket läge somhelst!


teneriffa









åh vad jag vill tillbaka till värme och sol. nu, idag, tack!

6 mars

godmorgon mina vänner!

gårdagen hemma hos jokk blev rätt grym och det satt inte helt fel att träffa människor man inte sett på ett år igen. louises mamma hämtade oss vid halv två och sedan var det slut på det roliga, hem till sängen och somna innan huvudet hunnit landa på kudden. måste sovit rätt vilt inatt med tanke på att mobilen hittades under sängen och tre av mina 6 öronhänge likaså.

vaknade vid halv ett och ställde mig då, med gårdagenssmink och en toffs på huvudet, i köket och lagade pannkakor. ryktet spred sig rätt snabbt tydligen, för 5 minuter efter att den första smeten hällts på järnet så kommer min bror och hans barndomskompis inrusande och ville ha frukost dom också!

föräldrarna + de två små har styrt bilen mot hannas släkt i osby vilket betyder att jag är själv hemma och kan spela hur jävla hög musik jag vill. och det ska jag också. ska storstäda mitt rum, spränga högtalarna med kanye west, rihanna och jay-z´s nya "all of the lights" och packa upp resväskan från teneriffa som egentligen skulle ha blivit uppackad för en sisådär.. 7 dagar sedan?


feeeest

nu är vi redo för att dra!




fix

killarna spelade seriefinal i limhamn innan idag, och när jag fick reda på att pappa skulle köra dit så var jag inte sen med att hänga på. fick sällskap av mattias och marcus som också var trogna supporter denna dag!

råkade visst lova småsyskonen att baka med dom också, och när jag sedan ångrade mig fanns det ingen återvändo. nu står iallafall en tallrik negerbollar och väntar på oss i kylen, det är ju inte helt fel kan man såhär i efterhand känna!

nu har jag precis tvättat av sminket och sitter och väntar på en liten louise. hon tar lång tid på sig det lilla livet, men när hon tillslut kommer ska vi fixa oss lite snabbt och sedan ska pappa köra oss till östragrevie på en fest hos jokk som måns tvingat med oss till.


här sitter jag ful som stryk i en slarvig toffs och leker gangster.. men vad gör det om hundra år?


5/3

ikväll har jag umgåts med en massa vänner och detsamma lär jag väl göra imorgon. härliga jävla helg!




4/3

helt okej trött efter att ha legat och kollat på bigbrother 06 sedan klockan halv 6 imorse (ställde klockan. vad kallas man då? besatt?)  nu har jag iallafall tagit en dusch och känner mig lite piggare. så nu kör vi, veckans sista skoldag! jaaaaadå




bb

vet ni vad jag gjort? laddat ner hela säsongen av big brother 2006, ni vet året då bimbon jessica lindgren var med och styrde upp hela skiten. ruskigt glad över att ha hittat den, dessutom med text (!!!!), men att ladda ner den kvällen innan prov kanske inte var det mest genomtänkta jag gjort. äsch, nu blev det som det blev och jag tänker fortsätta med vad jag gjort hela dagen - garva åt dessa sjuka människor!


teneriffa

resans snygggggo - hotellets underhållare, en 22 årig brunbränd, vältränad sweichare. så här i efterhand vet jag inte riktigt om han var så jävla eftertraktad av mig och anna bara för att han var det enda manskött vi såg på en vecka, eller om det kanske bara var charmen i honom och det faktum att han var riktigt bra på det han gjorde. sjunga, underhålla, dansa, allt!

resans guldgruva - utan tvekan i söndags då vi äntligen var framme på köpenhamns flygplats vid 11 på kvällen efter en flygtur längre än en natts sömn. tilläggas borde också att allt vi fått i oss på hela dagen var en tonfiskbaugette, en muffins och pringles! tillbaka där vi var, på köpenhamns flygplats alltså.. vi var vrålhungriga (med all rätt) och hann precis upp till burger king 5 minuter innan stängning. min låtsatsmamma hanna har käften med sig, och tur är väl det, för tack vare detta fick vi allt som skulle slängas. vår lilla beställning på två kidsmeal och en big tasty blev snabbt till + 4 stora pommes och två hamburgare. detta måste ha varit veckans guldgruva. ja, så var det nog!

resans glidare - den titeln får jag säga att jag och anna står för. låg på en luftmadrass i poolen och chillade från soluppgång till solnedgång. ibland även med en glass eller två i handen! 

tror jag sagt mitt om veckan i teneriffa nu, och tänkte avsluta med att detta var en välbehövlig semester och att det var min nästbästa resa någonsin. så jävla rolig och jag skulle inte tveka en sekund på att åka iväg med samma gäng igen! ♥

 
hahahaha kollar åt vänster och ser en jävla ensamstörning vid namn anna ekman ligga och flyta i poolen!






bartenderna visste how to make pinacolada, eller hur hanna? ;)




mitt hjärta. guuuuuuuuud vad jag tycker om dig!












3/3

mot skolan! idag blir det antagligen att åka in till malmö för att besöka sydsvenskan. jobbigare än så blir det nog inte (låt oss hålla tummarna).. 

 

ludde

fick igår veta att min lilla hund ludde blivit avlivad under dagen pågrund av en ondartadtumör. min lilla hund som jag och mamma såg för första gången en varm sommardag i juni 2006 hos en hunduppfödare och bestämde oss direkt för att den, just den lilla valpen skulle med oss hem. ludde som var liten till växten och blev en hund älskad till månen och tillbaka igen, trots att han från början inte var rumsren och kissade ner min matta ett flertal gånger. så liten och älskad trots att jag fått gå ut med honom på morgonpromenader då jag helst av allt bara velat ligga kvar och dra mig i sängen.

Ludde var min mammas hund, och i samma veva som hon gick bort för tre år sedan och jag flyttade hem till pappa i vellinge så blev han omhändertagen av mormor och morfar. där hemma var han minst lika älskad som förut, kanske lite på grund av att det var deras bortgångna dotters lilla vovve.

det gör ont att han är borta, men att höra hur dåligt mormor och morfar mår av detta är nästan det som gör snäppet ondare. nu är han iallafall uppe i himmlen och springer antagligen på gröna ängar, äntligen återförenad med sin matte. springer och leker på gräsplätten precis så som förut. skillnaden på då och nu är bara att det då var på torget i teckomatorp, och att det nu är uppe bland molnen i nangiala.  


älskade lilla hårboll ♥


 


3/2

igårkväll strax efter gymnasievalet så stack jag till sporthallen och kollade på killarnas innebandymatch tillsammans med mattias, calle och louise. matchen slutade oavgjort och tillsammans med 2 sura spelare (samuel och maci) stack vi sedan hem till matte och kollade film, snackade och flippade ur rätt rejält. studiedag idag vilket innebar att sova med louise är ett måste. sagt och gjort! natten gick fort och sista gången vi tittade på klockan innan läggdags var den rätt mycket mer än vad den borde!

idag har jag varit med samma människor, plus en styck grönlund nyss hemkommen från kryssningen i västra karibien. en styck brun grönlund alltså!


så här skitsöt sitter jag just nu i sängen redo för att plugga inför so provet imorgon.

gymnasie




ansökan inskickad!

för mig var enkäten obetydelselös eftersom vad jag valt som första val inte är något jag tänkt gå ändå, och skolorna på andra och tredje valet har jag inte ens besökt. ska som sagt göra omval senare i maj!

1 mars

legat och slöat i sängen exakt hela dagen från det att jag kom hem från skolan tills nu. så lökig och slö att jag inte ens bytt om från idrotten som råkade vara dagens sista lektion! 

börjat kolla på big brother på tv11 play som jag missade säsongsstarten på då jag satt i ett flyg påväg till teneriffa. blev måttligt jävla besviken eftersom jag ser mig själv som tidernas kanske största big brother lover. ägare till "the best of big brother dvd 2006" är man också sen tidigare. jaaaadå!

nu sitter jag och tänker att det kanske börjar bli dags att skicka in gymnasieansökan, såhär en 6 timmar innan sidan stänger och min chans till en gymnasieplats är som bortblåst. men vad ska man välja? jadu, det har jag ännu inte klurat ut. tänkte välja sunds nu så länge eftersom jag inte kollat noggrannare på andra skolor som har programmet resor och turism, och sedan göra omval till en skola med den linjen i maj. för reseledare, det vet jag att jag vill bli. det bestämde jag mig för när vi satt i bilen påväg till teneriffas flygplats för att ta planet hem. 100 procent säker. 110 kanske, om möjligt.




RSS 2.0