ansiktsmask

sitter i skrivande stund med en ansiktsmask i ansiktet. det överträffar faktiskt känslan att ha 26 intorkade ägg i facet (tro mig, det fick jag känna på både under min 14 och 15 års dag!)
typ andra gången i mitt liv jag använder mig av ansiktsmask och svaret på frågan ni alla säkert undrar över (varför) är något så enkelt som att jag åt a little too much chips och choklad igårkväll så att jag idag nästan vaknade upp, inte som en malin guillermo, utan som en stor vandrande jävla finne!


hihih

fick shoppat en massa idag (!!!!) och pengarna som skulle gått till Malta nästa sommar gick nu åt inne på H&M och Gina tricot istället. vid 8 hämtade min farbror Johannes oss i stan och vi hann inte mer än att komma innanför husets dörrar innan vi bestämde oss för att pynta öronen med ännu ett par hål. sagt och gjort, på toan stod vi och bet ihop tänderna, och när vi sedan steg ut så var vi båda 2 hål i öronen rikare.
vänster öra
höger öra
nu ska vi ladda upp med en massa chips och dippa och sedan slå på desperate housewives!
natti

stan

hej anna skriver wassap sugarbabes i love you bye
eran favorit gische är tillbaka igen ;)
steg upp ur sängen för ett tag sedan och är nu redo att ta bussen in till stan för lite shopping.
men först - en snickersglass eller två till frukost!
det är vi - på två ben 

fruktsallad och dh

Disney filmen har nu blivit ersatt av Desperate housewives då lilleman somnat.
han var duktigt stolt över att ha varit uppe tills 12 november blivit till 13onde, och får jag gissa så vill han med all
säkerhet passas av sin storasyster flera gånger.
vi har nyss stått i köket och gjort fruktsallad som skulle räckt och blivit över på ett kalas med 50 pers +.
mmmmmm, nattamat!

fredagsmys

denna vellingebo tillbringar sin första dag som 15 åring (ja, det är sant! fyllde hela 15 år igår och blev stor
större tjej) med fredagsmys. ligger i skrivande stund inne i pappas nyinköpta uppfällbara dubbelsäng tillsammans med faster Anna, Elliot, en skål popcorn, godis, chips och läsk. tanken var egentligen att 5e desperate housewives boxen skulle spelas oavbrutet till sen natt men dh blev utbytat mot den splitternya disney filmen "draktränaren". så det kan bli när en 5 åring får bestämma...
lilleman lär väl somna snart och i samma stund startar desperate housewives maratonet. då med fruktsallad till!

teckomatorp

somliga kanske trott att jag dött av trisstess med tanke på att mitt sista skrivna inlägg var om hur jag skulle tillbringa min lördagskväll i osby på släktkalas. åhnej, så illa är inte fallet. jag har inte gått upp i rök, snarare spenderat de senaste dagarna tillsammans med little miss emelie och hennes påhitt.

i söndags kollade vi på jersey shore och hade sällskap av en fet chokladfondue. låg 3 timmar senare utslagen i matkoma sängen och väcktes av emelie som tyckte det var dags för mig att sluta nojja nu (det tyckte killen i reklamen för 118 110 också) 

i måndags tog vi bussen in till malmö. tog även en sväng inom emelies källare där vi både gymmade en timme och sedan låg och laddade hudcancer i ett gammalt solarium i en ännu äldre källare. begav oss till mc donalds där vi åt. och åt. och åt. när vi kom hem satte vi the piso on fire genom att poppa popcorn på spis. efter att ha lagat århundradets äckligaste popcorn bestämde vi oss för att ta användning av vad vi lärt oss under hemkunskapslektionerna, och detta genom att röra ihop en smet kladdkakemuffins och slänga in i ungenen. dessa fick 6 av 5 möjliga toasts, vilket kanske var tur med tanke på att vi knappast hade kunnat hantera hur psyket skulle bli påfrestat över att ha misslyckats 2 gånger i köket av två möjliga, på en kväll. det skulle vara allt annat än ego boost, det!

igår tog jag, jenny och emelie en sväng på gågatan för att shoppa inför fest på lördag. och shoppping, det blev det. 1 par jeans, en bustier, en body, en tröja och hårklämmor :)
igår shoppade vi alltså och i skrivande stund sitter jag i teckomatorp.


RSS 2.0