hehehe



jag har haft en bra dag.... tills jag såg dessa bilderna! fuckfuckfuckfuckfuck

- justin bieber & selena gomez

fredag

låg och sov ett par timmar innan idag men vaknade av pappa som kom hem och störde mig mitt i min skönhetssömn. synd, ett par timmar till kunde jag behövt eftersom jag ska bo hos louise i helgen (precis som förra helgen) då hennes föräldrar är bortresta, så det blir väl inte mycket sömn där direkt :)

nu ska jag och pappa ta bilen till östra grevie där hanna bor och äta middag tillsammans med henne och småsyskonen, blir tacos dagen till ära. myyyyyyyyyyyyyyyyyyys!


orientering

Idag ägde den fruktade orienteringen i bokskogen rum. Jag och Louise bestämde oss för att springa tillsammans i år igen efter förra årets succe (hehe. nästan). Vi sprang vilse till en början, men hittade Jakob och Fredrik (tro mig, har aldrig varit så glad för att se dom som idag!) som ledde oss på rätt väg igen efter att ha stått och vridit och vänt på kartan i 20 minuter utan någon framgång. Killarna skulle givetvis springa hela sträckan på drygt 5-6 kilometer, och vi hade inget annat val än att lägga benen på ryggen och springa efter. I 30 minuter sprang vi som 4 löpande duracell kaniner och då vi kom fram till mål med en tid på 49 minuter med alla kontroller tagna så var vi lökiga som aldrig förr. Inte bara det, faktum är att vi var två lökiga tjejer med spyan ända uppe i halsen! 

Idag har jag städat rummet, toaletten (torsdags rutinerna ni vet? ;) ) och nu tänkte jag rulla till byn med louise för att köpa en hårfärg eller två att slänga i håret.. en förändring måste ske. och det nu!



malin guillermo













...

igår så stack jag, louise och jake hem till matte och hämtade mina rullor. sen tog vi oss på 10 hjul till gessie villastad och hälsade på fredrik och hugo. tog även en sväng inom jakob för att klunka ett glas hemmagjord flädersaft. på vägen hem gjorde jag ett dödligt fall där svanskotan dog på riktigt för sådär 4 gången detta livet.





så här har jag sett ut idag. halsduk i maj? jo, det gick faktiskt.


tja



godmorgon!

nu ska jag sticka till skolan och skriva ett nationelltprov i matte. råkade visst glömma boken i skåpet igår så något plugg har det inte direkt blivit. får väl knyta händerna, be och hoppas på det bästa haha!

"allt för min syster"

åh herregud, legat och bölat lungorna ur mig nonstop från det att filmen startade till den slutade. 1½ timme fylld med tårar har satt sina spår, en täppt näsa och en sprängande huvudvärk. filmen, "allt för min syster", handlade om en liten flicka som bar på cancer. hennes föräldrar bestämmer sig för att tillverka en "donatorsbebis" med samma dna som sin cancersjuka syster. donatorsbebisen växer upp, och fortsätter donera trots att detta innebär att hon inte längre kan leva att normalt liv (senare stämmer hon även föräldrarna och vill ha egenrätt på sin kropp). så fin. så jävla jävla fint. precis vad jag hade gjort för mina syskon, donerat vad som krävts för att dom ska vara kvar vid liv!! ♥


<3













här kommer lite bilder på mig och mina fina tjejer från valborg i lördags!



film

riktigt härligt att gymma nu efteråt. vill ju inte direkt påstå att det var mysigt att stå med spyan i halsen på löpbandet när jag väl stod där och sprang för mitt liv. blev en 7 km och sen fick det räcka.. för idag.

har vikt tvätten åt pappa och gjort maten idag på eget initiativ. han har jobbat hela dagen och jag som bara legat och sovit i en solstol skulle väl kunna hjälpa honom lite. känner mig sååååååhär duktig. faktiskt (a)

nu ska jag dra ner rullgardinerna och fortsätta på filmen "allt för min syster". skillnaden mellan idag och igår är att jag nu faktiskt ska se den. JAG SKA JAG SKA JAG SKA!  med start.. nu!


4 maj

legat ute och stekt sen jag kom hem från skolan vid halv två. solen gick precis i moln så nu tänkte jag byta om till shorts och sticka till gymmet för lite konditionsträning. beeeeeeeeeehövs big time!

håller tummar och tår för att inte träffa någon jag känner. gör det ni med tack!

huhihhi

somnade efter skolan vid 3 direkt efter att ha hjälpt pappa med tvätten (bästa barnet, jaaaaaaaaaaadå!). sov i tre fucking timmar och vaknade med lite mycket överskottsenergi utan att riktigt veta vart jag skulle göra av det. varför inte på ett av energicentrets löpband? så fick det bli, stod där 15 minuter tills benen vek sig och pizzan stod hemma på köksbordet och kallade.

vid 8 kom jennifer, emelie och louise hit för lite desperate housewives tittande och snack. nu ska jag hoppa nyduschad i sängen och skypa lite med linus, min lilla göteborgare!


godmorgon!

både linus och louise loggade in på skype precis när jag skulle slå på filmen igår. därför hann jag inte komma längre än 30 minuter på den, men tårar, det blev det ändå! så fin!

nu ska jag dra mig mot skolan, hörs senare. pusssssssssssss


hehehehe

kolla, helt utan sällskap till filmen blev jag visst inte ändå!!!!


movietimes

det blev inget besök på gymmet tidigare idag. istället somnade jag i soffan och låg och snoozade ända tills middagen stod klar på spisen. tanken var god iallafall.. imorgon gör vi ett nytt försök!

sitter och luktar på den goda doften av nytvättat hår.. får väl passa på medans håret är blött. har precis laddat ner filmen "allt för min syster" så blir väl att sitta och snyfta till den, iallafall vad jag har förstått efter att ha läst ett antal reccensioner. försökte få min bror till att kolla med mig, men tydligen så var ett dopp i jacuzzin mera lockande!



städ, gym, städ

nyss kommit hem från skolan, tänkte kolla läget på facebook och sedan hämta städhinken för att ja.. städa toan? (på order givetvis) nästa man på saneringslistan = rummet. bäst att ta tag i det innan kvällen då alla bra tvprogram startar, annars finns ju risken att jag ligger som fastklistrad med karlssons i soffan istället!

ett besök på gymmet ska det visst också bli. samvetet över att ha käkat alldeles för mycket chips till big brother igårkväll för mig dit.. BALLA JÄVLA MÅNDAG!!!!!!!!!!!!!!!! ♥

på allt detta så har jag endast 9 timmar kvar av spotifytid denna månaden.. dags att skaffa premium? sneeeeeeeella pappi!

2 maj

godmorgon!

vråltrött och funderar lite på hur skoldagen ska gå. klarar jag hålla mig vaken under svenskan?

aja, det löser sig allt. idag har jag shorts på mig för första gången i sverige detta året, förhoppningsvis utan att bli till en av frysens alla isbitar.




valborg

min valborg blev grym!

tanken var egentligen att vi skulle börja förfesta hos jake vid 5, för att sedan sticka till sandra vid halv 9. det var tanken ja.. både jag louise och emelie förstod rätt snabbt att planerna skullle bli ändrade när vi klockan 5 bestämde oss för att hoppa in i duschen. oddsen pekade till en början mot oss, emelie missade bussen till vellinge, louise hade bränt sig rejält i solariumet därav hennes namn, kräftan, och jag trampade rätt in i en 180 graders varm plattång med foten så att den idag är röd och svullen.

2 timmar efter avtalad tid, 298793447 missade samtal och 3 förbannade grabbar senare stod vi utanför jake redo för att börja fira tillsammans med de andra. det blev inte mycket firande innan pappas saab rullade upp för att köra oss till gessie, där vi skulle på fest hemma hos sandra.

det var en rolig kväll med massa dans, musik och härligt folk. blev dock lite spårat mot slutet pågrund av spyor, hål i väggen och annat så vid halv 2 ringde jag till pappa och bad honom lite snällt att hämta oss. vad vi även, lite snällt, bad honom om var att köra inom lockarp för lite nattamat åt oss hungriga ungdomar på mc donalds. blev en rolig jävla visit, och självklart hann även jag och louise skämma ut oss ett stycke, precis som jake och marcus hann skämmas över oss, även om vi inte stannade där inne längre än en 5-10 minuter.

efter ett chicken meal i magen så styrde bilen mot vellinge och vid tre steg vi innanför louises dörr och somnade gott!

tack så mycket allihopa för en skitbra kväll, speciellt tack till sandra!












kräftan och kompanjonen












godmorgon!

ny månad, nya tag!

hade ett helt fantastiskt påsklov, en vecka fullspäckad med norgebesök, fester, lan, träning, solning, övernattningar, göteborgarbesök och återigen fester!

valborgsmässoafton igår och vaknade upp sliten som få hemma hos louise för en timme sen. nu sitter jag här hemma och posar framför webben osminkad och med en toffs på huvudet med dagens frukost (lunch?) - äggmackor! freeeeeesh cheeeey va?

vänta en timme eller två så kommer ett inlägg om gårdagen upp!


RSS 2.0