godnatt

nu ska jag lägga mig i sängen och ta igen sömnen jag aldrig fick inatt. men först - solsidan säsong två! vridit datorn mot sängen och plötsligt blev det en utmärkt fungerande tv för nedladdade filmer. wihooooooooooo


teneriffa

blir lite drygt att berätta om teneriffa dag för dag, speciellt då jag knappt kommer ihåg vad vi gjorde exakt vilken dag. tänkte att jag istället kör lite "resans..."

resans skönaste - den titeln plockar farmor hem utan en sekunds tvekan. kärringen (världens bästa sådan ♥) har överstigit 50 års sträcket en bra bit och borde egentligen ligga tråkig i solstolen och läsa Allers eller något liknande, om hon ens haft ben bra nog att ta sig ner till poolen med. hon går emot alla fördomar om hur en farmor oftast  är, och jag skulle vilja påstå att hon är livligare än sin 17 åriga dotter anna. farmor är en sån sjuk färgklick som sprider mer positiv energi än vad kinas fabriker sprider koldioxid. kvinnan var med på varje aktiviet hotellet erbjöd, allt från boul och biljard till karaoke sång och vattenpolo. hade hon fått tror jag att hon till och med satt upp ett extra pass tennis på schemat.

resans "ooops" - måste lätt ha varit när vi mellanlandat i Madrid, efter en nästan 4 timmars lång flygresa från köpenhamn. nästa flyg mot teneriffa skulle inte gå förrens om 50 minuter, vilket var lång tid enligt mig och anna. tydligen så lång tid att vi kanske skulle hinna med ett besök på burger king. vi började gå, och efter ett par stopp inom några taxfree så stod vi i kön med hungriga magar till denna pommesfyllda affär. vi hade ett helt fotbollslag framför oss, och tvekade ett antal gånger på om vi verkligen borde stå kvar, klockan började ju trotsallt ticka och inte verkade personerna framför oss bli färre. vi bestämde oss för att stå kvar ytterliggare 10 minuter för att se ifall kön rörde sig något litet. när minuterna passerat och vi stod kvar på exakt samma golvplatta som förut så tvingade anna mig halvt med till gaten igen. vi gick och gick och plötsligt.. vänta. skreks det anna ekman och malin guillermo i högtalaren över hela flygplatsen? yepp, lika sant som sagt. det skreks och skreks och vi sprang snabbare och snabbare. när vi äntligen kom fram stod en rasande familj och kollade på oss med en blick jag aldrig tidigare sett. alla passagerare var påstigna och rasande på oss över att vi försenat flyget ett antal minuter. in gick vi iallafall och satte oss med el fucking svanso mellan benen!

har en massa mer att berätta, men sparar det goda så att ni har något att läsa imorgon också. slänger in några bilder, resten får ni även dom med jämna mellanrum i veckan.


















28/2

att jag varit lite off på bloggfronten idag har sina förklaringar. fick ett roligt roligt JÄVLIGT JÄTTE ROLIGT besked som rör familjen idag när jag steg innanför ytterdörren, precis hemkommen från skolan. detta har vi firat med hembeställd mat och ett tag tänkte vi på att skåla med champange, men hanna (familjens överhuvud ;)) drog sig ur och hela ideen om champange med henne.

bestämde mig igår för att ha en mysdag med mina småsyskon eftersom vi inte träffats på 8 dagar, och mysdag - det hade vi. pappa kom hem från jobbet med ett nyköpt fifa 11 (kanske detta vi firade? haha naaaae) och lika snabbt som vi satte spelet i playstationet, lika snabbt blev det bestämt att där i soffan framför tv och öppen brasa skulle storasyster och lillebror sitta ett bra tag till. spöad 3 gånger om blev jag av en, soon to be, 6-åring. inte illa va?

 

 



home

äntligen hemma efter att ha varit på resande fot sen klockan 8 (!!!!!!) imorse. måttligt trött, kall och sugen på skolan imorgon.. eller?

måste bara slinka in och säga att fy vad kallt här är hemma. USCH! när jag låg i solstolen för ett par timmar sedan så klagade jag på värmen och på det faktum att behöva hoppa i poolen var femte minut för att svalkas. nu sitter jag här och nästan blir irriterad på mig själv för att någongång ha klagat på temperaturer över 25+. det borde förbjudas!

nu hade jag tänkt hoppa i säng, mer om min vecka får ni veta imorgon. natti!


tjooooo

haft en rikigt härlig dag ute i solen. molnfri himmel och en upptäckt som räddade dagen. upptäckten = att jag idag kunde slänga handduken åt helvete och låta kroppen se solens ljus den också. rockat på biljardtävling och smashat på volleyboll i poolen!
nu ska jag hoppa in i duschen, slappa lite och fortsätta living the good life. ikväll blir det att äta ute och sedan karaoke här på hotellet. ännu en kväll med skönsång från vår sida alltså. lucky guest!
tänkte sprida lite värme till er där hemma. here you are ;
sådan bror sådan syster
inte ska farmor vara sämre hon..

teneriffa

hej mina vänner!
klockan börjar bli mycket och jag tycks höra poolen börja kalla, så får bli ett lite snabbt inlägg. gästbloggade i hannas blogg igår på beordran och då skrev jag såhär ;
läget på teneriffa annars då? jodå, här är varmt och gott. här kan jag sitta länge och berätta om hur himmeln är molnfri och graderna stiger ikapp med timmarna, men de tangenttrycken kan jag spara mig för egentligen så finns det väl inget bättre sätt att beskriva värmen på än att berätta att hanna badat. du läste rätt. hanna louise guillermo fd carlsson, största badkrukan walking on this earth, har hoppat i plurret helt frivilligt, utan att varken ha blivit nerputtad av någon spanjor eller att ha gjort det mot betalning. (slut på gästinlägget och i fortsättningen är vad jag skriver menat till min blogg)
ännu ett exempel på värmen är att jag brände sönder ungefär allt skinn denna kropp äger redan första dagen. låg utan solkräm en hel dag trots tidigare erfarenheter. trots att jag i både usa, spanien och sist vi var på teneriffa var så friterad att jag hade vattenblåsor på hela kroppen (svennepigment alltså...). har de senaste dagarna fått ligga med en handduk i solstolen som börjar vid tåspetsen och slutar vid munnen, och antar att det idag blir samma gamla visa. har jag tur kanske jag kan flytta den jävla handduken från munnen till axlarna. om jag har tur alltså..
här är jättefint, reseledaren är hetare än min sönderbrända kropp ( ;) ) och vi i familjen har helt sjukt ball tillsammans. en vecka på teneriffa med anna, johannes, sebbe, farmor och hanna, vad kan gå fel?
förresten, hur är vädret där hemma? kan ni inte bara låta mig veta så att jag kan få njuta ännu mer av att sitta här på balkongen i 25 graders värme och blogga? ;)
=
spelar vattenpolo och posar med våra snygga mössor som visar vilket lag vi tillhör
någon underhållnings show på hotellet. vem anmäler sig frivilligt och gör showen? givetvis los guillermos ;)
bjöd hela hotellet på svinful karaoke sång

19/2

NU STICKER VI TILL TENERIFFA!!

sebbe, hanna och jag. småungarna lämnar vi hemma med pappa. i köpenhamn möter vi upp farmor, anna och johannes. tillsammans ska vi få en oförglömlig resa (gay) ♥

teneriffa

allting är nerpackat och klart. benen nyrakade och naglarna målade. redo för teneriffa alltså!
sitter just nu och laddar ner lite musik (hur skulle jag annars överleva flygresan på 7 timmar imorgon?) och sedan tänkte jag somna tilll mean girls 2. men först ; ett par bilder från sist vi var i teneriffa hela släkten, i november förra året.


















skippbo

skipp-bo kortleken är givetvis nerpackad som prio nummer 1!

minns ni att jag förut berättat om hur familjen sitter och spelar tillsammans, om hur jag spöar anna vid frukostbordet och om hur denna kortleken följt med mig genom halva min jävla uppväxt? detta är inget skämt. one hundred procent (som snubben i tele2 säger snyggare än vad jag någonsin kan skriva det) truth!

bildbevis? visst, något sånt ska jag väl kunna leverera.


kollar ni noga till höger brevid anna, så ser man ett litet tecken på ett skippo kort.
här satt vi, jag och anna, 2 skitar höga och spelade!


anna och frida när vi hade spelkväll ( inte på en lördag.. ;) ) för något år sen


i mars satt jag och måns som flick & pojkvän och spelade



- fattar ni vilken relation jag har till dessa jävla kort nu? gör ni inte det så hojta till ;)

packapackapacka

om ett par timmar rullar farfars bil upp på uppfarten för att lämna oss vid flygplatsen.. nu ska jag börja packa!

just nu en el house of the guillermos (eller ja.. iallafall en el rum de malin) ;


gymmet och såntdär

nu ska jag knäveva till gymmet efter att ha ätit en god middag vald av elliot - tacos.

och angående gymmet.. ja, ni hörde rätt. gymmet. gymmet.  G Y M M E T! en fredagskväll. så stolt över mig själv att jag nästan blir tårögd. skulle egentligen träffat vännerna en snabbis för att krama dom hejdå, men killarna lanar, louise lökar väl antagligen och jag har ännu inte börjat tänka på vad jag ska packa ner och vad som borde lämnas kvar hemma i en garderob fylld med vinterkläder.


18/2

varit lite off på bloggfronten och det har ju sina förklaringar.

igår så hade jag och louise tagit ledigt en dag i skolan för att besöka Klara nya gymnasium inne i malmö. intresserad av deras linje "turism & resor", dock inte lika intresserad av skolan. den lilla lilla skolan med endast 200 elever - och 196 av dessa tjejer. jag står inför ett svårt val, samhälle beteendevetenskap på sunds eller turism & resor på antingen klara nya eller john bauer (mest för att slippa plugga vidare efter de 3 åren på gymnasiet och istället åka iväg till något spansktalande varmt land som reseledare!) har en vecka till på mig att tänka över detta (men iförsig, haft 15 år innan och på det har jag inte kommit särskilt..långt?)

har tränat timtals på gymmet under dessa dagarna, och har jag inte helt fel så får löpbandet ännu ett besök av mig redan ikväll. vad säger vi? RUTINERAD TJEJ ELLOOOOOR?




träning

nu ska jag ta mig till gymmet i världens blåst, ska bli spännande att se om man klarar sig ända fram eller kanske plötsligt ligger på en solstol i afrika någonstans. andra alternativet hade varit härligt!
hörs när jag kommer hem då jag ska berätta om min dag.


tänkte fixa ihop ett sött litet kollage, men insåg att det inte blev så jävla sött när jag upptäckte att jag inte är något större pro på fotoredigering och den biten.

go och gla

nu är middagen äten och magen står längre ut än vad man önskat...

jag tänkte svara på en läsarfråga om vilket gymnasie jag tänkt välja (även fast jag svarade på en ungefär likadan för en månad sen?) men planerna blev ändrade från idag till imorgon när jag kom på att vi imorgon har ett spanskprov och böckerna följde med mig hem för första gången idag. behöver jag säga vad jag tänkte syssla med hela kvällen? tja glosboken hejdå bloggis!












14/2

skoldagen sög precis som alla andra måndagar, och vad som fått mig att bita ihop och leva genom den tråkiga slöjdlektionen på 120 minuter är tanken av att jag ska till björns med mattias, calle, samuel, marcus, oscar, jennifer och louise senare. detta var väl inte helt förvånande då det är en av vardagssysslorna för mig, louise och jennifer att sticka dit. lika självklart som att jag borstar tänderna varje morgon och kväll är det för oss att vi besöker kondotoriet efter skolan ;)

ikväll blir det tre rätters middag, dagen till ära. först förrätt i form av "hjärtrostebröd" följt av los guillermos favorit - pizza. efterrätten står jag och elliot för, och när vi slår våra kloka huvuden ihop och bestämmer blir det givetvis fruktsallad gjort på annanas, kiwi, vindruvor, mango, äpple, päron och apelsin med vaniljglass.

nu ska jag och elle snöra förklädena och börja skiva!


alla hjärtans dag

glad alla ♥ dag önskar mig och elle!






hahaha kolla elle, sånt jävla stolpskott! det är ett sånt resultat man får när man ber killen le på en bild.

heheheh

idag har jag för första gången på länge bara suttit hemma en hel dag. marcus och grabbarna försökte få med mig ut men jag valde att stanna hemma istället, vilket jag inte ångrar en sekund. vart skitskönt att med mitt osminkade face springa runt och vifta min finne i vädret, sitta vid datorn och leka med elliot och tuva. faktum är att jag fortfarande går omkring i sovtröjan jag imorse vaknade med. that's söndag för mig. älskade älskade söndag ♥

före ;






efter ;







behöver jag säga vad jag gjort hela dagen?


13/2

tänkte bädda ner mig i mitt nystädade rum, slå på tvn och räkna minuterna till solsidan.. SEN. sen jävlar kom jag på att jag visst hade en blogg! 

haft en skitbra helg där jag först spenderade fredagen i teckomatorp med att ligga och pussa på mina småsyskon och kusiner som jag inte sett på alldeles för länge. lördagsmorgonen ställde jag klockan (borde vara förbjudet att sätta alarm en av de två dagar man har sovmorgon) och tog tåget in till stan där jag köpte mig en ny navelpiercing av ren medlidande och feghet. en stackars säljare stod och pressade mig på denna (för min smak) lite stora piercing. ett sadface senare och den var såld, jag hade helt enkelt inte hjärta att säga nej när jag redan bett om att få kolla på den!



efter mitt köp tog jag bussen hem till vellinge. in snabbt inom mig för att packa idrottskläder och sedan knävevade jag full fart mot gymmet i en blåst värre än fan. stod på indoorwalking-maskinerna i en timme och då hälften av tiden gått tränade jag inte längre på ork, utan på tanken att "så har jag tränat nog för detta året". om det funkade? sådär.

umgicks med vänner hela kvällen och spelade faktiskt cod för första gången i mitt 15-åriga liv. jag sotade banan med mina vapenkunskaper, och jag lovar att de trogna cod-spelarna kommer att se mer av mig!





11/2





nu ska jag ta tåget till teckomatorp för att hälsa på släkten där och även min lilla kusin som blir 5 år idag!
slänger upp två riktigt gammla bilder eftersom jag både ser ut och känner mig som ett vandrande jävla nervvrak idag. guttttt!

svabbsvabbsvabbisch

spillde cola över hela köksgolvet innan idag. vad kunde vara mer passande än att mina två negerslavar var på besök just då?

vi tvingades svabba hela golvet. louise tog över lika snabbt som jag plockade fram hinken fylld med vatten också var leken igång. allt slutade med mopp-krig inne på föräldrarnas rum, där nordini var tvungen att ge upp efter att jag, som från början låg i underläge, gjort en helomvändning och tagit övertag. tänk att något tråkigt som svabba golv kan bli så roligt med rätt personer! min lilla luigi ♥




hejhejhej jättemassa hej

skrev nationella prov - debatterande uppsats - i skolan idag. vad jag ångrar mest av allt just nu är att jag faktiskt satt och gungade på stolen, skrattade åt louise och käkade godis 50 av 180 minuter.

efter många försök till att intala mig själv om att det kanske är dags att börja skriva nu, 50 minuter efter start, så satte jag pennans spets på pappret för första gången den morgonen. skrev en debatterande artikel om växthuseffekten och den globala uppvärmningen. skrev för någon månad sen ett so arbete om exakt samma sak, så att dra upp ämnet ännu en gång på nationella tyckte jag var mitt smartaste drag detta livet. men kan med korten på bordet säga att så var nog inte fallet.. skiten blev klyddig och läser man den så måste man tro att jag är en av få som inte förstått innebörden av "ihop hängande" text. illa för att vara 15 år gammal..

louise gjorde dagens genom att säga "MEN VAFAN?! nu ska jag ju skriva om min berättelse" då läraren skrek ut att det var 30 minuter kvar. så fick jag sagt det och kan nu gå vidare.

efter skolan gick vi som sagt till björn och sedan till sunds för lite information om gymnasiet och samhällsprogramet. och information, det fick vi.. lite mer än önskat kanske. jiiiiivlar vad dessa lärare snackar sönder alla trummhinnor denna kropp äger!

när jag kom hem vid halv åtta så gick jag ut på en timmes powerwalk, och sedan dess har jag suttit här som en lök och bara.. lökat.














10/2

nu ska vi sticka till björns med frida och sedan till sundsgymnasiet öppet hus.. ryktas om att där finns gratis fika (a)




facebook


"vissa påstår att pierca naveln är en nära-döden upplevelse. jag säger att ett pass bodycombat på energicentret är 7093749784762 gånger värre!!! död. helt jävla död."

nattinatti


denna bilden läggs upp bara för att. bara för att jag inte ska ha stått och fottat i onödan imorse när jag egentligen kunde gjort vettigare saker. saker som typ att slänga i mig en macka eller platta mitt lockiga hår!

nu ska jag leta runt lite på internet efter något som kan vara användbart till nationella skrivuppgiften imorgon, typ tidningsartiklar eller något. vill gärna behålla mitt mvg i svenska, annars blir jag lissen!

9/2

gick i skolan som vanligt, och vart duktigt tacksam över att skolverket idag inte prickat in något nationellt prov. vad jag, med understöd från resten av klassen, också var duktigt tacksam över var att våran no, mentor och mattelärare var sjuk, vilket betyder vikarie, chill lektioner och allmän vardagslyx. trodde vi. åhnej, även när hon inte är i skolan spökar hennes närvaro och givetvis skickar hon vikarien till att sätta klassen på laborationsprov!

efter skolan så gick jag hem och..håll i er nu (för detta var ju oväntat) ; tog en powernap. gick sedan in till grannen och passade deras barn en timme eller två. väl hemma så kom jag på att jag kanske skulle ta och köpa ett gymkort och dra på ett pass body combat, detta 40 (!) minuter innan passet startade. 2000 kronor fick pappa punga ut vid expiditionen och så var detta halvårsgymkortet mitt. riktigt jävla dyrt, men det kostar att bygga biceps. tydligen! hur träningen gick? det lär ni se i ett inlägg på en printad facebook status senare mina vänner!

efter träningen så gick jag en runda inom toppen för att handla lite godis och annat gott till vårat 3-timmars långa nationella prov imorgon. gå inom louise och berätta om mitt träningsryck hann jag också göra innan det att jag hamnade här hemma framför datorn.


vad sägs om en tumme upp på det då?
och nej jag har inte duschat. jag har tränat! (kolla på mitt och du kommer förstå vad jag snackar om)



8/2

gjorde nationellt prov i lästförståelse svenska klockan åtta imorse, precis som alla andra 15 åriga svennar i detta avlånga land. var inte så svårt som jag trott att det skulle bli, och förstår inte riktigt varför jag stressat upp mig och varit nästintill sömnlös på grund av det inatt. har en känsla av att det gick bra, men det är lätt för mig att stå nu och säga, kanske inte lika bra sen när jag väl ser resultatet på mitt papper! we'll se :)

idag har jag fikat med mina flickor jennifer och louise. två kakor (bra start på mitt nya liv som nyttig huh?) slank ner innan det var dags att gå hem. väl hemma så har jag bara kollat tv och tagit en lång promenad. gymkortet som skulle införskaffas idag blir tydligen imorgon istället. eller i övermorgon. eller på fredag. äsch, någon dag blir det väl iallafall!


saknar dig nutti! nästa gång vi ses är vi i barcaaaaaaaaaa ♥

gondatt



så vad gör jag då? taggar inte inför morgondagens nationella som tänkt iallafall, loggade in på skype och blir uppringd av farmor istället. nu sitter vi och snackar om allt från gymnasieval och reseledare till teneriffa och familjen. så jävla skön! lilla farmis ♥

men tja

kom precis hem från en lång powerwalk på 90 minuter. hann bli trött innan det att jag var utanför området nästan. fötterna värker och i stunden då det regnade och blåste som värst, då det verkligen snärtade och sved av kyla, så svor jag att aldrig röra fötterna igen. menmen, imorgon är vi på det igen!!

bild på mig och jennifer tagen på syslöjden. råkar ligga som mobiluppladdning på marcus facebook just nu, och inte var det vi. h3hh33h3h


7/2

legat helt utmattad i sängen hela dagen, varje måndag samma visa..

nu ska jag iallafall gå ut och gå en runda för att rensa tankarna med handsfree och musik i öronen. imorgon köper jag förmodligen gymkort och sedan har mitt nyttiga liv efter en låååååång tid av onyttigheter, soffliggande läge och ingen ansträning mer än nödvändigt startat. kroppen ska ju fan vara beach-ready om 11 dagar på en av teneriffas stränder!


6/2

börjar bli rätt stressat här nu med tanke på att jag ska vara hemma hos jennifer om 20 minuter. tänkte att jag skulle berätta om gårdagen och även om hur dagen idag sett ut. tiden är knapp och jag tänkte köra skiten i punktform så att jag inte blir spöad big times när jag stiger innanför hennes dörrar. rätt ruttet men bättre ett punktformat inlägg än inget alls, right?

lördag - * kollade match * drog benen hem till jennifer * käkade pizza * oscar, calle, mattias, marcus, marcus, louise kom. med sig hade dom en vattenpipa också var kvällsaktiviteten spikad - skitsnack och vattenpipa (vissa) hemma hos jennifer. * de sista stack vid 1 någongång * satte på filmen "tretton" * somnade i jennifers säng med min fina lilla vän tätt liggande intill (rimmarN, i know)

idag - kollat match med oscar, simon, jennifer, marcus, mattias och.. vafan, de gamla vanliga! kom precis hem för att slänga i mig lite kött, ris och sås men även för att städa både badrum och toalett. fick städat badrumsskåpet också, som förövrigt nästan var skitigare än själva toalettstolen!

nu ska jag cykla till jennifer där hon, simon och dagens köp, kladdkaka med grädde, väntar på oss. givetvis detta till ove sundberg och gänget!





hittade två osminkade icke-visade bilder på mig och jennifer från i somras. andra bilden är lite deppig och jennifer är halvsur eftersom jag visst råkat stånga henne till näsblod. hehehehe oooops


bilder

kanske på hög tid att slänga in fredagens bilder nu?

jag och emelie kände inte ett enda liv i rummet, så stämningen blev lite konstig från början och jag som alltid är social så att jag snackar människor till döds fick en käftvila för första gången detta året (hehe). ölspelet blev lite av en icebreaker och vi märkte att killarna på festen var riktigt trevliga lagom till att det var dags att sticka, vid ett, igen. blev iallafall en skittrevlig kväll tillslut!

när vi landat hemma i emelies lägenhet slog vi läger ute i vardagsrummet framför tvn med luftmadrasser, filtar, kuddar och täcken. slog på tsatsiki som inte hann börja innan både jag och emelie låg utslagna båda två!




behöver jag nämna att snygge-sandra nästan precis landat i sverige efter en månad i thailand?


gymmet har visst gett fina resultat på biceps.. naaaaaaat


som sagt.. thailandia en månad..




behöver jag säga att emelie är den största solariumtorsk walking on this earth eller ska jag kanske bara sluta med frånskyll och erkänna min vithet? men vafaaaaaan, svensk vinter. vad förväntas?








5/2

kom hem ifrån malmö för ett tag sen, efter att både ha hunnit med att ligga och morgonmysa till TSATSIKI på luftmadrassen med emelie och ta en runda i stan på jakt efter en ny concealer. och en ny concealer hittade jag - som i påsen fick sällskap av både en mascara och ett saltvattenspray. aldrig testat det förut men redan idag, timmen efter köpet, så vågade jag testa mig på det. vägrade plattången och sprutade i lite av mitt nya köp istället. resultatet är jag osäker på, upp till er att dömma!

nu ska jag möta upp jennifer och sedan sticka till sporthallen och titta på våra små vänner som spelar match mot engelholm! lovat joel en kram vid vinst så denna gången hoppas jag faktiskt på (trodde aldrig att jag skulle säga det här) en förlust ;)





fiesta

hej mina vännner!

sitter just nu i malmö hos emelie med henne och sandra. vi har precis gjort mc donalds osäkert och ska nu fixa oss för att sedan sticka på fest. hörs imorgon med text och bilder! pusssssss


una bild (fan spansk-kunskaperna räcker inte till... kanske skulle ta en funderare på hur mycket jag egentligen är värd mitt mvg?) muy antiguo!

4/2

svintrött efter att ha suttit uppe längre än vad jag borde ha gjort igårkväll. måns skickade en länk med en skrämmande kärring ( http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fl.php%3Fu%3Dhttp%253A%252F%252Fopen-spotify.com%252Ftrack%252F43CpOeNkZ6UxgOy70FCTCB%252F%26h%3D5552e&h=61ec4. ) och jag blev så rädd att jag då trodde att jag aldrig skulle kunna stänga ögonen igen utan att hon stod där och gormade sönder mina tinningar. så var leken igång.. jag skrämde i stort sett hela min kontaktlista och är nog idag vellinges mest hatade kvinna. folk har lovat att ge igen, så tror jag vet vad dagens frukost kommer bestå av.. ett fett slag eller två i skallen!  men som jag brukar säga - gott med frukost!!!




fula tjejor



så här snygga (fula) vart vi i skolan idag. roligare att leka med marcus (min) iphone på no lektionen än att lyssna på zinkoxid och batteriets ursprung!

3/2

varit i skolan som resten av svensson-flocken idag. tillskillnad från resten så har jag haft idrott bestående av 7 varv på en hinderbana som bränner slut på både kropp, kondition och organ. just nu har jag knappt kropp kvar och känner mig som ett vandrande lik, eller snarare ett vandrande huvud kanske. ett huvud utan kropp.

efter skolan så tog jag min dagliga powernap och sedan mitt dagliga (tänkte jag säga) pass barnvakt. 70 spänn rikare trallade jag över gatan, in i huset och sedan rätt in i bilen som styrde mot malmö och farbror jockes lägenhet. skulle fira gubben som fyllde gammal igår och firade, det gjorde vi! blev serverad en asgod wokgryta (till skillnad från förra årets korvgryta) och sedan en efterrätt alldeles för underskattad - fruktsallad och glass!

kom  hem för ett tag sedan och sitter nu på en köksstol framför datorn (skulle åkt till ikea och shoppat datorstol för.. hm. 2 månader sen?) och knappar tangenterna och försöker skrapa ihop till något lagom långt liknande ett inlägg.








grattis bästa jocke!




2/2

kom precis hem, varit ute och rännt hela kvällen..

åhnej, riktigt så tuff historia har jag inte att berätta om min dag. efter skolan gjorde jag louise sällskap hem, med ett löfte om att baka henne en kladdkaka. socker, smör och vaniljsocker var slut och denna gången blev det samma visa som sist, fast då med jennifer istället för louise.. ekar skåpet så ta en titt ut, grabba bästa offer till granne och bestäm dig för att ta tofflerna och springa över. är grannen inte hemma så gå till nästa hus och skicka pinan vidare!

nä men vi fick gå till tre olika grannar och fråga om ingredienser, för utan någon kaka tänkte vi iallafall inte stå denna eftermiddag! när vi skrapat ihop allt vi behövde så var det till att vispa lite, slänga in smeten i ugnen och ta en billy's i väntan på att kakan skulle bli klar. vi råkade nog göra en smet kärleksmums också. och en pizza. och en skål popcorn. oj.

jennifer kom och gjorde oss sällskap lagom till kakan var slicad och redo att käkas. chillade i soffan framför scrubs tills klockan blev 7, då började vi fixa oss för att sedan bege oss till a-lags matchen där vi träffade en massa annat trevligt folk och stannade till det att klockan blev dags att gå hem igen. nu ; SOOOOOOOVA!





här är vi ju alla tre en augustimorgon! nyfärgat hår - den ena fulare än den andra! :)

skippbo kungen

just nu ; spelar skipp-bo med familjen. uppdrag S P Ö på g!!!!



gammal bild, men så här såg det iallafall ut sist, förra året, när vi satt och spelade tillsammans!

1/2

nyss kommit hem från skolan och från en dag värre än fan. varit så trött att ögonen gått i kors och inte ens de goda fiskpinnarna med kall sås (snarare sås med fisk. på min tallrik iallafall..) kunde pigga upp mig.

även haft idrott som sista lektion och hoppat höjdhopp för andra gången i mitt liv. klarade 1.20 och sedan landade jag på staven och knäckte ryggradens alla kotor.. (a)

och nu (VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE FÖR LÄRARSKÄMT!!!!) ; nu ska jag in i badrummet och ta en dusch för första gången denna månad (1 februari idag hehe.. kan med stor sorg i rösten berätta att man blir rätt påverkad av att umgås med lärare 5/7 dagar i veckan).

 efter duschen väntar en timmes sömn och sedan ska jag passa grannens barn precis som vilken tisdag eller torsdag som helst! :)




aw sötnowwwws


RSS 2.0