dags att dra

nu tar vi vårt pick och pack och drar mot varmare breddgrader (fast neeee. om det bara varit så väl!)


åh! ingen som vill skänka mig en resa fylld av sol och bad typ bara som en "trevlig lördag" present?
hojta till isåfall!

helllllu

                                                                             igår ;

skoldagen gick ovanligt snabbt. kanske för att man efter varje lektion räknade ner timmarna till lov. eller bara helt enkelt för att klass 9a körde våran "snällllllllla. låt oss sluta tidigare, det är ju fredag. det är ju för fan snart lov!!!!"

vellinge kommuns årliga musikfestival ägde rum i södervångshallen igår eftermiddag, vilket betydde att 9b elever repade hela dagen. 9b borta = malin själv på hemkunskapen. där satt jag med läraren och väntade. och väntade. och väntade på att resten skulle komma. efter 20 minuter insåg jag att där kunde vi sitta och vänta ett bra tag till utan resultat. läraren gav förslag på att vi skulle baka en äppelpaj all by ourself, hon och jag. det förslaget var jag snabb med att tacka nej till, och sprang över till träslöjden för att knycka 3 elever som kunde joina oss. dessa 3 råkade bli marcus, samuel och emil (så hade jag räddat ders dag. jag menar, ställ "baka äppelpaj" och "träslöjd" på en vågskål och känn hur träslöjden sjunker mot golvet) där stod vi 4 och bakade tidernas torraste äppelpaj med tidernas äckligaste vaniljsås. låter som en negativ feeling över det hela, men åhnej! kul hade vi.

vid 5 tog jag bussen in till stan för att käka på la empanada med emelie måns och jenny. jag var en av dom två som höll vår pakt om att "slicka tallriken". jag till och med beställde in extra pommes och nacho. har från och med nu en vinst i att slå en kille i mattävling i bagaget. inte illa pinkat av en trähäst!

efter maten haffade jag och emelie garderobens gräsligaste kläder och gick ett varv bus eller godis runt malmö. vi trodde att vi skulle komma hem allt annat än hela. i huvudet fick jag upp en en bild av hur vi stod och sjöng my little ponny utanför mr. lasermans dörr. att vi knappt hann börja ta högsta ton innan han placerade geväret i bröstet på oss. aja, här sitter jag och skriver idag. så levande kom vi iallafall hem. tydligen. 

                                                                               idag ;

snoozade till halv 9 imorse (vem är snooze och vad vill han mig?) gick ut och sålde slut på louises tidningar (hon ligger och gottar sig med sol och bad i gran canaria medans jag.. säljer tidningar i regn och rusk?).
samvetet över att ha ätit ALLDELES FÖR MYCKET igår tog mig till gymmet imorse. där stod jag i tomas ledin t-shirt och lekte smal!

ikväll blir jag medtvingad till släktkalas ett par mil uppåt i landet. gr8!


så här kul kan man tydligen ha i jakt på lite godis






tacobar

dagen som vi tjatat om sen i måndags är äntligen kommen!
yes, ikväll blir det taco bar i stan med de fina tjejerna (och måns) för hela slanten. vi kör på "spara på magen" metoden allihopa, vilket innebär att vi inte ätit sen skollunchen för att sedan kränga ikväll.
måste rusa till bussen nu, vi hörs ikväll!


gulllllle

skickade iväg ett sms till min lilla lillebror (som faktiskt inte är så liten längre) innan idag.
skrev "hej vincent! vad gör du?"
till svar fick jag "leker med allan! jag älskar dig malin. du är bäst. och sötast. jag saknar dig. kramar vincent"
haha goa unge! tänk om man kunde få ett sånt sött svar varje gång man skickade sms och frågade vad någon gjorde. det skulle fan vara något, det!


nyaste bilden (fast neeeee)

26 oktober

haft mensvärk av sorten störst inatt vilket hållt mig vaken och inatt blev det så illa att jag, klockan halv 5 på morgonen, vaknade och gav mig ut på en liten treasure hunt huset runt i letan efter en panodil eller två.
efter att ha länsat medicinskåpet utan resultat tvingades jag gå tomhänt tillbaka till sängen igen, utan varken ett glas vatten eller en tablett.

i skolan fick jag höra att mitt slutbetyg i samhällskunskap blivit ett mvg. tycker jag är så jävla värd betyget efter att ha skrivit pennan glödande (vad är det för jävla euroshop-blyerts som inte tåler att skrivas 14 sidor på so provet med?)

nu ligger jag i sängen i väntan på att desperate housewives ska börja och sedan paradise hotel efter det!


25 oktober

hemma över lunchen.
så där kan mina vänner sitta och käka stuvad brysselkål medans jag tar mig ett marabou.
hepåre!

hallo

det var ett tag sedan nu!

idag har jag, för tredje dagen i rad (vad leker jag? smal?) besökt gymmet, och kortet som jag en gång köpte har äntligen kommit till användning. vad har flugit i mig undrar ni säker då? är det så att en koltrast tagit sig in i kroppen och ätit upp mitt förnuft i brist på annan mat? kan det vara någon slags obotlig "gymsjukdom" eller kan det bara vara så enkelt som att jag åker upp till göteborg på reunion med språkresan imorgon?

efter ett långt pass gick jag ut från gymmet, och så hade min hemska resa hemmåt påbörjat!
jag hann inte mycket som att komma ut till frisk luft innan spöregn bröt ut. skinnjackan som en gång varit brun, var nu svart. håret som varit rakt blev lockigt och golvet hemma som en gång varit torrt blev vått. slår vad om att lukten av blöt hund stinkit igenom datorskärmen!

imorgon packar jag väskan och sticker till göteborg!
wohoooooooooo

förvänta er en bildbomb mina vänner. bättre bildbomb än atombomb kan jag tycka!


åh. spanien.


Yours to take


H3h3h3 cool tjej


http://jennymariahariettandersson.blogg.se

provprovprov

idag är en historisk dag. idag har jag köpt klackskor för första gången i mitt liv. är lika stolt som mina föräldrar var när jag tog mitt första steg!!! (inte riktigt)

en historisk dag är det inte bara för att mina första par klackskor är inköpta, utan även för att jag för första gången i mitt liv skrivit 3 prov på en dag. imorgon fortsätter helvetet, SO prov står på schemat och och nattens schema ser ut som följande ; PLUGG!

nu ska jag städa lite eftersom mitt rum ser ut som 3 världskriget (som alltid när the ekmans from norway varit på besök!)


hey du

Fatima och Mahmoud bröt sig in på mitt rum klockan 5 på morgonen natten till söndag.
de lämnade ett litet litet spår efter sig ;



ps; bör nämnas att detta inte är menat som något rasistiskt alls överhuvudtaget!

äre fest elloooor?

helgen har varit fullspäckad med besök från både släkt i norge, malmö och osby. att vi var 30 pers i huset på en gång hör ju inte till vanligheterna, utan hade givetvis en anledning. inte var det så norgeborna åkt 7 timmar ner för att checka läget och se om teglet på huset är lika svart som det var sist dom var nere. anledningen till fint besök av blandannat lilla farmor och min faster anna var att hannas (vilken hanna undrar då du säkert nu. hanna 1, 2, 3 eller 4? svar ; hanna 1. hanna låtsatsmamma) 30 års fest ägde rum i lördags!








SKÅÅÅÅL DU, 30 ÅRING!

kanelbullar

bättre att sitta och fika kanelbullar på björns med två härligt tjejer än att vara i skolan och ha bild (lektionen blev inställd, dagen till ära).
me guuuuuusta!

RSS 2.0