18/4



just nu ; står i köket iklädd endast en skjorta och sköter dagens middag - tacos!

solsolsolsolsol

live-blogg direkt från solstolen på altanen. living the gooooood life!

fest

inlägget om fredagskvällen som egentligen skulle legat uppe och klart för 37 timmar sen är på ingång nu. det blev en liten fördröjning minst sagt..

hade som sagt folk hemma tillsammans med min storebror, efter att ha bett pappa snällt om att lämna huset en kväll. fick en galet bra start på lovet och vi dansade och sjöng in på lördagen. finns nog inget bättre sätt att beskriva kvällen än att, trots att jag fick starta lördagsmorgonen med att plocka fimpar, torka spya, sopa glas och dammsuga huset, så var det värt det. värt varenda liten fimp jag plockade! 

 








my loveeeeeeeeeee






















min bror och min...bästavän?


anna...

sliter med att få upp anna ur sängen.. varför ska det vara så jävla svårt? den tjejen är fan född trött!

vad ska man göra när blockflöjtstonen är på tok för låg och slag inte längre funkar? langa gärna tips på bästa väckning och jag lovar att I get it on tape bitch ;)

söndag

imorse ringde klockan alldeles för tidigt och tanken på att en kvällspostenrunda väntade mig fick mig nästan att klökas. anna följde frivilligt med mig ut vid 9 (hallå?????? frisk eller?) och efter att ha knackat dörr och tvingat på folk en tidning eller två tillräckligt länge så styrde vi cykeln mot björns för att handla lite frallor att käka till frukost med ost och sylt på.

nu ska vi åka ut till min låtsatsmammas hus i västra ingelstad där även småsyskonen befinner sig. yes, så var bomben släppt.. mina föräldrar har skilt sig och hanna flyttade för en dryg vecka sedan!!!! jobbigt med tanke på att vi kom bra överens, men jag försöker se det positiva i det negativa och glädjer mig faktiskt lite över sovmorgnarna jag från och med nu kommer få varannan helg, då elle och tuva är hos hanna!





min lördag

förlåt för att bloggen stod tom igår. vaknade upp i louises källare brevid henne, jakob och linus vid 2. hann inte mer än att slå på telefonen innan pappa ringde och berättade att anna, farmor och johannes kommit från norge. stack hem, kramade om min lilla älsklings faster och sedan satte jag igång med att städa huset mer död än levande. på kvällen efter att ha käkat både äppelpaj, chips och kycklingwok gick vi med fulla magar mot louise för att kolla på film med henne och linus. myyyyyyyyyyyyyyyys! 
 
hinner inte skriva om min fredagskväll som blev så galet bra just nu, tänkte att jag laddar upp bilder och text i ett och samma inlägg senare ikväll!


Gästbloggning

Malin dansar. Oscar och Sandra gästbloggar.
Puss på er


LALLSLA

fiiiiiiiesta




15/4





emelie har kommit och nu ska vi gå mot sporthallen där vi hoppas på att behöva stanna hela dagen. volleybollsturneering står på schemat jaaaaaaao!

polen

kollade igenom lite bilder från mars månad, och råkade hitta fotoalbumet från polen då tanken slog mig att jag ännu inte visat er någon bild därifrån.. tilläggas borde kanske att resan blev lika sjukt rolig som förväntat. loooooooooove krakow!!!!


taggade tjejer påväg till ystad för att ta båten över!




från taggade till.. störda?


my looooooove








auswitch... 








jag och molle ♥


lite trötta ba...














14/4

imorgon ska jag ha fest här hemma så håller just nu på att städa för fullt i min svinfula mussepigg tröja från disneyland i usa. nu ska jag göra ett avbrott i städningen för att gå in och passa grannens barn, sedan är det back to buissnes och fortsätta svabba och plocka upp kläder från golvet!


gymnasie



loggade för någon minut sedan in på skanegy och fick bekräftat att jag är inne på mitt första val, samhälle beteendevetenskap på sunds. om det blir ett omval sen eller inte återstår att se!


13/4

ojsan.. blogg ja. det var en sån jag hade ju!

nu har bloggen stått tom i 6 dagar. 6 dagar för mycket alltså!

fredag - 8 april vilket innebär min mammis födelsedag. inte vilken som helst dessutom, hon skulle femma och samtidigt bli 35 år gammal. istället för att fira dagen här nere så hoppas jag med hela mitt hjärta att hon fick festen jag vet att hon ville ha där uppe fylld med änglar som gäster istället för oss vanliga dödliga. natten blev nästintill sömnlös och jag fick dra mig ur sängen till skolan för att skriva ett nationelltprov i engelska när klockan ringde vid 7, efter ungefär 2 timmars sömn. 3 timmar och två skrivna prov senare så satt jag på tåget påväg till teckomatorp och mammas grav tillsammans med min storebror. kom hem senare på kvällen och stack hem till matte för att umgås med lite vänner, bättre det än att sitta hemma och vara ledsen hela kvällen kan man tycka!

lördag - spenderade hela dagen hemma hos louise och runt 8 började vi göra vid oss och packa väskan för att sticka hem till samuel där vi skulle festa lite och sedan sova över.

söndag - vaknade upp till strålande sol och 17 grader i sammes lilla saccosäck på golvet. gick ut och spelade fotboll och hoppade bakis-studsematta tillsammans med grabbarna grus + en styck louise. senare tog bi moppen in till vellinge för att hämta rullor som vi sedan skulle ta oss till höllviken på för att käka frukost - bk ♥

måndag - satt hemma efter en riktigt jävla tråkig dag i skolan när telefonen plötsligt oväntat ringde. det var lilla jembiffe som tvingade sig in i mitt hus i brist på annat! sagt och gjort, här hemma satt hon 20 minuter senare. gick ut och joggade en runda med cornelia senare på kvällen, med jennifer cyklandes brevid. huuuuuuur lat på en skala?!?!?!

tisdag - träffade jennifer, fast plus en malin och louise denna gång. stack till willys för att köpa lite godsaker att bunkra upp med inför kvällens desperate housewives. tror även att jag råkade färga mitt hår lite impulsivt. tror att jag råkade låta malin slänga i en hårfärg utan att riktigt tänka. vad jag även tror är att det är en smula för svart :)
onsdag (idag) - rullade till höllviken för att käka bk (2 gånger inom loppet av 3 dagar. i know..) tillsammans med jake, louise, matte och jennifer och så var veckans spikade rulltur avklarad. hääääääärligt!

lovar bättre uppdatering med start imorgon!!






hallå

är i skrivande stund riktigt trött, så blir en lite halvkass text om hur jävla awsome jag och mina vapendragare varit idag!!

vi, los svullos (simon, jag, louise, jennifer, mattias och jake. svullornas svullon saknades dock.. klart dom inte hänger med när det handlar om att röra på sig?) rullade till gessie villastad, knackade på några förvånade människors dörrar. exempel på förvånade människor = gustav, hugo, samuel och jakob.

jennifer mattias och simon blev efter 40 minuter i gessie hämtade medans jag louise och jake stod stadigt (nja?) på rullorna hela vägen hem till vellinge igen. detta ska dom fan få tryckt i facet imorgon, det kan dom räkna med! KUNGAR ALLTSÅ




6/4

nu ska jag ut och rulla med en jävla massa människor, efter att ha legat och skypat hela dagen. dags att röra på flääääääääsket!




5/4

slängde upp ett inlägg tidigare idag innan jag stack iväg för att passa barn, vart fan tog det vägen?!

aja, idag har jag slappat, käkat och tjänat pengar. pengar som jag sedan använt för att handla pizza, godis, ben & jerrys, chips och läsk till kvällens desperate housewives tittande tillsammans med jennifer och louise. mina flickor som aldrig bangar när det kommer till mat!


måste jag kanske skriva att vi alla tre delade på detta? inte hade jag kunnat käka allt själv (eller jo. men så kul ska vi inte ha. inte idag!)


lekan, cykeltur och fläskpannkaka

hämtade småskitarna på dagis vid halv 5 som lovat, och vi hann inte mer än att komma utanför dagisets grindar innan båda två började käfta om att gunga på lekplatsen 50 meter bort.. sagt och gjort!

efter en halvtimme på lekan så började elle styra oss hemåt, med ett stopp inom närmsta lilla skog (läs: träsamling) som han blev så fascinerad av vid första ögonblicket. lite klättring i träden ( i 20 grader strålande sol!!!! ) senare så stod vi hemma i hallen redo att klä av oss, när.. nästa idé dök upp! idéen om lite hopp på stutsemattan..

inte nog med att ha gjort storasyster helt jävla slutkörd på lekan tidigare idag, åhnä. nu stod elle där och krävde att vi skulle ut och leka ännu mera! gick ut och hoppa lite och sedan cyklade jag och elliot till byn för att handla lingonsylt till dagens middag - pappas fläskpannkaka! ♥





Min lilla ögonsten (ibland. när han inte äter upp mina kinder maxi dvs)

rullllllllllllllllllllllllller

Jennifer ringde helt random till mig nu precis och berättade att hon stod på rullor redo att rulla iväg hem till mig. detta berättade hon då jag var som mest insatt i ett bigbrother 2006 avsnitt. nu ska jag lite snabbt och smidigt slänga mig i duschen och sedan var tanken att jag skulle snöra på mig rullorna jag med, och sen är vi redo att sticka iväg för att dra ut ännu en person.. vad sägs om jake? louise? eller kanske mattias?


4/4

Precis varit på gymmet och lökat en timme, blev så satans trött mot slutet att jag bestämde mig för att ta andra timmen imorgon istället. idag ska jag hämta småsyskonen på dagis på order av pappa och hanna som skulle göra ett ärende på banken. tänkte från en början ta vagnen och gå och hämta småskitarna nu, en halvtimme tidigare, men det kan dom glömma att jag ska göra när jag precis såg att dom varit inne på mitt rum och lekt skattjakt - OCH HITTAT SJÄLVASTE SKATTEN!

3 kinder maxi jag tänkte ha till filmen ikväll ligger nu på mitt skrivbord som tomma papper. åhnej, det chokladet kunde jag minsann glömma..




3/4

äsch, glöm det där jag skrev om sammanfattning av helgen. öööööööööörkar ikke!

igårmorse käkade jag, louise + killarna som också sovit hos jennifer fre-lör frukost nere i byn. gissa om kebab-aleddin blev lycklig när han såg 5 hungriga parasiter komma gåendes mot hans lilla vagn?

 stutsemattan som legat nere sen i höstas blev uppsatt och efter det höll jag vad jag lovade - och hoppade elliot och hans kompis liam helt utslagna av skratt. 

förutom kebabtallriks frukosten och hopp på stutsematta så gjordes faktiskt årets första rullåknings tur med louise, op, maci, maci, calle, samuel, matte och jake också.. vårtecken eller vad?












never say never

antar att jag är lite back on track igen då, kanske på grund av alla som klagat på min usla uppdatering? tänkte berätta lite om speciella händelser som hänt under veckan som gått, först ut är louises fest förra lördagen!

party - kvällen var riktigt flippad och ballare än på länge! resultatet av en riktigt rolig kväll blev

1. 6 döda fiskar pågrund av marcus som, efter några öl, fått för sig att kycklingklubbor hör hemma i akvariumet och inte i kylskåpet.

2. cykeln som borde användas ute i det fria plötsligt stod parkerad i köket efter en tur i vardagsrummet.

3. ett majonäsfyllt kök - ojsan. fiskmördaren blev lite hungrig ba?













torsdag - Jennifer fyllde 16 år, dagen till ära. självklart stod en äggning på schemat, då detta är vad både jag och louise fått stå ut med på våra födelsedagar. efter skolan satte jag, malin och louise ögonbindel på jennifer för att leda henne till okänd destination.. tillslut hamnade vi på jensens i malmö för att käka en asgod trerätters som vi tillslut fick kasta i oss och lämna eftersom tiden gått alltför snabbt, och justin biebers "never say never" 3D skulle starta på biosalongen om några få minuter. filmen var maffig. riktigt jävla jävla jävla maffig! vilken kille alltså. imponerande!



nu tänkte jag slänga mig i sängen och slå på jersey shore, en liten sammanfattning av helgen kommer senare


helllllllu



varit lite off på bloggfronten, desto mer aktiv på sov-fronten vill jag lova! varit fullt upptagen hela veckan, och har det inte varit så att jag tagit igen sömn från polen, festat eller umgåts med vänner så har jag firat jennifers 16års dag på resturang följt av bio efteråt.. mer om detta senare ikväll!

nu ; städa rummet i louises "drick kranvatten" t-shirt och sedan skriva på svenskarbetet som skulle varit inlämnat i fredags. krönikan jag inte ens börjat på.. oooooooops

RSS 2.0