Badelibad

Vi simmar lugnt. Lovar!


FREDAG

Juste, blogg ja... Det var en sån jag hade ju! 
 
Inte konstigt att det blev så dåligt vad det gäller uppdateringen igår. Torsdagar har gått från att vara den veckodag jag ogillar mer än Mamma scans köttbullar till att vara den dag jag tycker om mer än min kära lillasyster Tuva. Torsdagar är vilodagen mellan tre dagars jobb till det är dags att återigen börja jobba under helgen. Det faktum att det blivit en rutin att spendera dagen med Rasmus gör inte heller den mindre omtyckt, oväntat eller? Samma visa var det igår, såklart. 
 
När man med nöd och näppe lyckats ta sig igenom ännu en skoldag (jullov? Ja tack!) så hämtade Rasmus och hans mamma upp mig för att sedan åka hem till hans mormor och morfar i Malmö för lite pepparkaksbak följt av middag. Tiden går fort när man har roligt är det sagt sedan man bar blöja under spädbarnstiden, och plötsligt var det dags att styra bilen tillbaka till Vellinge och möta upp Emelie för att gå på ett viktigt möte på Santa Lucia angående jobbet. Rasmus satt, mot sin vilja, i bilen utanför och väntade. Väntade i kyla och tråkighet med andra ord. När samvets-bägaren rann övet efter en knapp timme så lämnade jag mötet och vi åkte till Höllviken och gosade lite innan vi somnade. Allt för sent precis som vanligt dessutom. Resultatet av detta blev en försening imorse och första lektionen spenderades i sängen. Men vad gör väl det om hundra år? 
 
Just nu sitter jag i skolan och bloggar under håltimmen som börjar kännas allt drygare. Tur är att snart börjar lektioinen. Tur bara eftersom ju fortare den startat desto snabbare slutar den. Och sluta vill jag att den ska göra nunununu, ska nämnligen till Vanningen och plaska i pissvattnet med Amanda och Natalie efter skolan. Erkänner det lite motvilligt, men det är faktiskt så jag helst vill att min sista lediga dag på denna helgen (helgen har inte ens startat än. Depp eller?) ska spenderas. Oh herre, känner mig upprymd som ett litet barn på julafton. 
 
Nog för tillfället hälsar denna Guillermo, vi hörs senare idag. Det har ni minsann mitt ord på! 
 
                            Min älskade påg! ♥
Till er kååååmpisar som ständigt undrar hur Rasmus kan stå ut med mig, mina dampryck och fula miner. Låter bilden svara - han är inte mildare den. 
 
 
 

Skola

Tyvärr så var inte Ann Heberlein på besök denna onsdagen också, vilket gjorde att vi inte hade någon ursäkt för att skippa spinningpasset på Formtoppen idag. Bestämde i samma veva som röven smärtade sönder på grund av de hårda sadlarna att detta var både mitt första och mitt sista spinningpass i detta livet.

Nu ska jag vila lite innan det är dags för att dra mig till jobb. Bjuder på en söt bild från mattelektionen. Glöm inte att kika in Nathalie nere i vänstra hörnet, hon är nämligen anledningen till att bilden hamnade i detta inlägget!


Jobb

Måttligt irriterad då jag lagt ner halva min själ i ett blogginlägg och telefonen stängs av. Det finns inget störigare. Förutom när man har oboy hemma och mjölken är slut dårå. 
 
Är trött så att det heter duga idag. Ni vet känslan när varje sekund smärtar och ögonlocken nästan måste hållas öppna med hjälp av två fingrar på vardera öga. Känslan när någon lika väl hade kunnat doppa ögongloben i bensin och sätta fyr, eftersom det ändå knappast kan bli värre. Känslan man helst undviker. Den känslan hade jag idag. Därför säger det nästan sig själv att det inte tog särskilt lång tid för mina två gröna att sluta sig då jag kom hem från skolan runt halv tre. Vaknade några minuter innan det var dags att dra mot jobb och fick yrvaken byta ut min blus mot Santa Lucia-tröjan. Mina arbetskolleger börjar nog vänja sig vid synen av ett nyvaket Guillermo-face instormat runt 5 på tisdag-och onsdagseftermiddagarna då jag alltid möts av samma kommentar. "Du har precis vaknat Malin?" på en halvknacklig Svenska. Idag var inget undantag, såklart.  
 
Jobbdagen flöt iallafall på och precis som vad det gäller allting annat, så fick även den ett slut (vilken jävla tur det) och på väg hem så mötte jag upp mina fina flickor Cornelia och Hanna på en timmes skitsnack ♥
Nu ska jag lägga mig i sängen och somna till Teen mom. Natti! 
 
 

Eksde

Stunden jag väntat på är kommen.. Låter bilden tala för sig själv


Godmorgon

Dagen till ära så skulle jag och Rasmus för en gångs skull hinna äta frukost innan skolan. La i sedvanlig ordning upp den massiva högen keso på mitt knäckebröd och hann inte mer än att ta två tuggor av den förrän jag fifflar, försöker stabilisera läget genom att fånga den, men trots mitt försök - tappar den. Inte på golvet, utan på mina nytvättade jeans. Reser mig upp och keson faller som en konsekvens av detta på marken och smetas sedan ut i jakt på hushållspapper. Tror att Gud försökte sända mig ett dolt budskap, så i händanefter gör jag med all säkerhet rätt i att skippa den där frukosten :)

/ min dagliga tur


Tetris

Det blev sju kilometer på löpbandet innan idag trots att det, väl hemkommen från skolan, lät snäppet mer lockande att inta soffläge med en godispåse i hand.

Rasmus mötte upp sin svettiga gris till flickvän utanför gymmet. Tanken var att vi skulle in på toppen och köpa keso att lägga på knäckebrödet. Men ibland blir det inte riktigt som man tänkt. Den där keson blev till en kebabrulle på torget istället hehe. Självklart ska ett tvättäkta fetto aldrig gå minus vad det gäller kaloriintag. Har man tränat så ska man käka, så lyder Malles oskrivna lag.

Efter vårat lilla stopp i byn så gick vi hem till mig och kollade på American history x, en film jag var tvungen att titta på som en del av mitt engelskarbete. Arbetet som skulle varit inlämnat för två veckor sen dårå. Ännu en gång; bra jobbat Malin. Tur att du inte ligger på latsidan vad det gäller skolan!

Nu har de två kusinerna Grönlund våldgästat huset. I detta ögonblicket sitter jag och spöar både Rasmus, Jennifer och Frida på tetris. Livet är gött!


MÅNDAG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänkte bara kika in lite snabbt och göra en hälsning från klass SA2A från Sunds(sär?)gymnasiet. 
 
Sitter just nu på en spansklektion. Skoldagen börjar lida mot sitt slut, inte mig emot. Ska hoppa i träningskläderna och sedan bege mig mot gymmet. Det är väl hög tid då jag inte varit där sedan i onsdags och villkoret för att pappa skulle skänka mig ett halvårskort var att stå och svettas minst tre gånger i veckan. Det löftet varade inte ens så länge som en vecka. Sorry papps
 

Städastädastäda

Ni trogna läsare som hängt med sedan jag bloggade i grundskolan vet att torsdagar är min officiella städa-min-toalett-dag. Då pappa är i Stockholm denna helgen och inte led av att torsdag blev till Söndag så fick jag städa den idag. Här står jag alltså nu, nyduschad, och skrubbar rent med Ajax. Rasmus då? Han ligger inne på mitt rum och kollar på Hells kitchen. Åhnej, jag är inte bitter!!!

Men när min toalett ser ut så här efteråt så kan det faktiskt, nu i efterhand, vara värt mödan..


MORGONHUMOR

HAHA nu kom Rasmus ut från mitt rum, nyvaken med håret pekat åt alla håll och kanter. "Malle? Har inte du varit borta länge?" Fan tänkte jag. Började asgarva åt det faktum att han liknar ett jävla frågetecken och svarade "Jo. Har bara gjort en medarbetarundersökning på jobb." Asså svarade han och gick in på rummet igen. Kvar sitter jag och asgarvar ännu en gång. Låter inte kul när jag berättar det, men det är ögonblick som dessa man skulle fångat på film. Fan alltså. 

SÖNDAG

Shame on me för den dåliga uppdateringen.. Eller vad säger ni? Min skam-nivå är så hög så att jag gjorde ett diskret försök att att komma ur Rasmus famn i sängen för att slå mig ner i vardagsrummet, ta mig in på blogg.se och sedan skriva ett inlägg eller två. Försöket var dock inte lika diskret som det var menat att vara. Trampade visst honom på armen och när jag öppnade dörren var han snabb med att fråga "Vart ska du?". "Gå på toa" svarade jag för att inte göra honom medveten om vilken dator-nörd han blivit tillsammans med. Nu knyter jag nävarna och ber till den Gud jag inte tror finns att lilla killen somnat och därmed förlorat sin tidsuppfattning. Snyggt att komma tillbaka in i sovrummet efter 20 minuter av vad han tror, inne på toaletten för att uträtta behov. Haha 
 
Fredagen var helt perfekt. Folk dansade, människor snackade och kvällen bjöd på den lilla delen drama som behövs för att en fest ska kunna kallas en fest. Amanda höll med andra ord en av de bästa festerna på länge. Runt tre så traskade jag hemåt med Rasmus i hand och sen tog det inte lång tid förrän vi låg stupade båda två. 
Mobilen hamnade på Amandas rum större delen utav kvällen så får bjuda på ett par bilder från en klassfest med ungefär samma personer från förra året istället. 
 
 
 
 
 
Igår så mådde jag ungefär så som Amanda gjorde på bilden ovan (hahaha förlåt babe). Lördagen var alltså inte lika bra som Fredagen kort och gott. Runt 5, en alvedon och nästan två kräk-attacker senare, började jag känna mig som en människa igen. Då tog jag och Rasmus bilen och hämtade upp Jonatan för att sedan käka ett meal mat på Burger King. Att äta där de tre dagarna i veckan jag jobbar räcker ju inte.
 
På kvällen så käkade jag middag med Rasmus och hans familj och sedan tog jag bussen hem till Vellinge igen då saknaden efter mina fina vänner blev för stor (Och för att vara ärlig; fråga tjejerna om gårdagen hehe). Styrde benen från Ängar hem till Jennifer där även Cornelia, Hanna och Simon var. Kvällen blev lugn, den största händelsen var att vi käkade nudlar klockan 12 på natten. Och det är väl inte så jävla sick and twisted om man säger så? Hehe. 
 
Snart ska jag dra mig mot Malmö för att jobba ett par timmar, men först tänkte jag tappa upp ett bad och kasta mig i plurret med Ralle. Söndagar alltså ♥ 
 
Skojade bara. Jag hatar Söndagar. 
 

Fest

Jobbat vad jag ska för idag och har nu varit inne i duschen och fixat mig på rekordtid deluxe. Nu ska min kära bror som nyss tagit körkort styra bilen till Höllviken och hem till Amanda där vi ikväll slår klackarna i taket (det bögigaste ever att säga, men har bråttom och hinner sitta och tänka på allt annat än ordval). Ikväll sover jag förmodligen hos Rasmus då han bara bor ett par hus bort så vi får höras imorgon. Om det inte blir någon live-uppdatering under kvällen då vill säga! Puss 
 
 
 

How cute?

Någon var visst trött.. Finaste syskon 💗


LOL

Tillbaka i skolbänken lite surare än vad jag var när jag gick hit. Igår låg Rasmus och, vad jag trodde, pussade på min hals. Detta gjorde han tydligen inte alls det. Han sög, och som resultat av detta så fick han på köpet en arg flickvän. I skolan dagen innan pratade vi tjejer om gamla tider och om hur de flesta gick omkring med sugmärken och om hur pinsamt det var. Rasmus lovade mig att det inte syntes och att det skulle gå bort lika snabbt som en höna skiter. Han hade fel. Idag går jag runt lika pinsam som jag var för 4 år sedan, trots ett par tappra försök att använda mina smink-skills (vilka då undrar jag?) för att sminka över det. TIll råga på allting så ska jag både festa och jobba ikväll. Från och med nu så har jag gått och dragit på mig en allergisk reaktion mot tvättmedel om någon nyfiken själ skulle fråga. 
 
/ polotröjan på imorgon 

GODMORGON

Precis som rubriken lyder - Godmorgon!
Rasmus har precis gått till skolan för att, precis som alla andra treor, skriva ett nationellt prov i Svenska. Kvar ligger jag i sängen och njuter av en sovmorgon. Nu ska jag lägga ner telefonen så att jag hinner vila en stund till innan det är dags att stiga upp!




TORSDAG

Blivit dåligt med uppdatering idag då jag drog hem till Rasmus direkt efter skolan. Klockan 19.00 hade han bokat biljetter till den senaste Twilight filmen på bio. Vi har därför spenderat den senaste veckan med att köra ett maraton på de tre tidigare filmerna, men hade i brist på tid inte hunnit se första delen av Eclipse. Denna fick vi slänga oss i sängen och kolla på innan idag och fick efter det stressa till Subway då våra tomma magar skrek efter en Chicken Teryaki. Därefter kanske det snabbaste besöket någonsin på hemmakväll och sedan ner i biostolen i väntan på att filmen skulle dra igång. Filmen var relativt bra men tänker inte, efter att ha sett reaktioner på Facebook-statusar, spoila någonting för er som ännu inte sett den då jag inte riktigt ligger inne med rätt utrustning för krig!

Nu är vi tillbaka i Vellinge. Kvällen har jag tänkt att spendera med att pussa på min lille påg och inte inne på blogg.se appen. Därför önskar jag er en trevlig kväll så hörs vi imorgon igen!


LALALALA

Denna stunden har jag längtat efter hela dagen. Stunden då jag gått mina 6 timmar i skolan, tränat, jobbat, kommit hem, lagt ricinolja i håret över natten och gjort mig redo för att hoppa i säng. Nu är äntligen denna dagen med alla dess måsten över och nu har jag en perfekt, jobb-ledig, dag att se fram emot imorgon!

 

Påväg hem från jobb så mötte jag och min Bolognese pizza upp Hanna och hennes pojkvän Hampus för att dra hem till henne och svälja en slize eller två framför Stalkers på tvn. Jobbigare än så har inte min kväll varit och jobbigare än det ska den inte heller bli.

/ bäst på att skriva rubriker

 

ONSDAG

Tjenixen!

Gått bättre med matten idag. Känslan när man förstår en genomgång under en mattematikslektion går inte att jämföra med någon annan känsla i världen. Inte ens känslan av att låta en ruta Marabou smälta mot tungan eller att somna med Rasmus brevid sig. Tänkte säga att det ser lovande ut inför det kommande provet, men det är kanske lite tidigt att uttala sig om nu - endast en lektion efter att ha påbörjat ett nytt kapitel?

Hade en författare som skulle hålla en förläsning för oss samhällselever, och denna råkade hon pricka in just under våran idrottslektion och därmed blev spinningpasset vi egentligen skulle haft på Formtoppen i Höllviken inställt. Kan inte tacka dig nog för det, Ann Heberlien!

Efter skolan styrde jag fötterna mot gymmet tillsammans med Hanna. Blev inte något överdrivet hårt pass på grund av min massiva jäkla träningsvärk men joggade och powerwalkade en stund samtidigt som jag fick traggat lite skit med Faxe.

Fick även köpt en ny ricinolja då min gamla tagit slut efter cirka fyra veckors användning. Nu är jag äntligen hemma och hinner inte slå mig till ro innan det är dags att dra vidare mot nya äventyr - denna gång med destination Santa Lucia och jobb. Men självklart fanns det tid att slå sig ner med lite mat. Sånt finns det då alltid tid för.. Hehe
 

Jobbelijobb

Har träningsvärk så att det heter duga idag.. Men ärligt talat så var det inte speciellt oväntat det heller. Tror att jag ger ordet "otränad" ett ansikte. Otränad borde man väl kunna kalla sig när man får träningsvärk av att dansa lite afrodans under en idrottslektion?

Just nu står jag på jobb, en timme kvar och sen är det dags för mig att traska hemåt med Calvin Harris i lurarna. Men först; maaaaaaud!

/ längtar tills klockan blir nio


BRA JOBBAT MALIN

Vaknade med huvudvärk och om jag hade huvudvärk innan så är det fan ingenting jämfört med vad jag har nu. Sitter i skolan och fick nyss ut matteprovet jag skrev för en vecka sedan. Sitter i skolan och fick precis utdelat mitt första jävla IG någonsin med andra ord. Är väldigt duktig i skolan för övrigt men matte har aldrig varit min starka sida. Ska jag vara ärlig så I kinda had it commin'. På mattelektionerna spelade jag rat on scooter och pluggade började jag inte göra förrens kvällen innan, då med Rasmus hjälp. Fick ut ett papper med saker att öva på. Inte det lilla pappret om vi säger så. Jag och den räta linjens ekvationer är inte bästisar, syns det? Haha


MÅNDAG

Precis efter att ha klickat "publicera" på föregående inlägg så knackade det på dörren och in steg en styck Jennifer redo för att bli utklassad på tetris. Tetris är århundradets fulaste kontroller som, trots detta, ligger mig så varmt om hjärtat. Detta spelet köptes för veckopengen för väldigt många år sedan och har sen dess blivit flitigt använda. Därför säger det nästan sig själv att jag, utan någon större tvekan, är tetriskungen nummer ett. Nördig titel, inte något att skryta om på släktmiddagen kanske? 
 
 
När kontrollerna var i behov av att byta batterier så stängde vi ner spelet och bestämde oss för att hoppa i träningskläder och dra ner till gymmet. Yes, hör och häpna mina vänner. Jag var på gymmet. De som känner mig har nog väldigt svårt för att tro på mig då jag är något utav en slacker och som om inte det vore nog - sockerberoende. I skolan hittar man mig i cafeteerian och på fritiden nere i godisbutiken. Dessutom så jobbar jag på två jobb vars innebörd är enkel; gratis pizza, pommes, hamburgare och läsk anytime anyday. Jag förtär mat utöver det vanliga med andra ord. Därav bildbeviset; 
 
 
Nu ska jag se ett avsnitt Desperate Housewives och sedan krypa till kojs. Det är en dag imorgon också, som de gamla brukar säga. FUCK YOLO eksde 

BACK ON FUCKING TRACK

Guillermos återkomst.. Efter tjat från de släktingar som inte bor nära men fortfarande vill hålla stenkoll, så har jag nu bestämt mig för att ge bloggen ett nytt försök. Samma bloggadress, samma tjej men dock snäppet annorlundare än vad det var sist jag satt och skrev för över ett och ett halvt år sedan. Livet ser inte riktigt likadant ut som det gjorde senast vi hördes, bloggen och jag.
 
En månad efter mitt Justin Bieber inlägg (what's up with that? vilken nörd!) så blev jag anställd som servitris på pizzerian/resturangen Santa Lucia i Vellinge där jag faktiskt än idag, tisdag-och onsdagskvällar, står i kassan med ett leende på läpparna och tar betalt av kunderna. "Med ett leende på läpparna" oftast rättaresagt, mina arbetskamrater är bättre på att jävlas med mig än vad dem är på att göra pizza.. ;)
 
I Oktober kom frågan om skid/festresa i Bad Gastein under sportlovet med ungefär 40 ungdomar till från min skola på tal. Sex dagar senare var resan bokad, vilket betyder att jag nu har fyra månader på mig att tjäna ihop en HEL del pengar. Denna ångesten fick mig att söka fler jobb, och kvällen efter att jag mailat till Burger King så ringde de in mig på en anställningsintervju och inom loppet av en vecka så var jobbet mitt. Arbetstider lämnar jag föralltid oskrivna med målet att undvika oinbjudna gäster som kommer endast för att skratta åt synen ;)
 
Detta betyder att jag i nu läget tvingas disponera tiden mellan två jobb, vänner, familj, skola och pojkvän. Tilläggas borde att mina underbara vänner jag förut lät er höra om dagligen hänger fortfarande kvar, och numera även en väldigt omtyckt pojkvän! ♥
 
För att förtydliga det hela så är alltså inläggen under detta, inlägg jag skrev som en liten 15 årig Belieber. Designen på bloggen kommer också att hållas lika enkel och ful som den varit under alla dessa år, det är trots allt innehållet som är det viktiga (Jovisst, så säger alla som inte vill erkänna deras icke-tekniska sida hehe). 
 

/ glad tjej 95 eksde 
 
 

RSS 2.0