mulle gulle


skolan

skoldagen har varit rätt lugn, och när näsborrarna tycktes börja känna en svag doft av håltimme så snörade vi tjejer på oss skorna och styrde benen hem mot ringduvegatan för att länsa frysen på mat. vi bojkottade skolans lunchkorv med stekt potatis och senap, och gjorde istället en riktigt god pytt i panna med ägg och rödbetor. satt och gjorde vad vi tjejer gör bäst, snacka senaste skvaller, vid matbordet och var det inte om hur samuel höll tal på festen i fredags så var det om hur emelie kört med stackars lilla moffe och tvingat honom med ut på en kvällsposten runda.

efter skolan så drog vi ett par tjejer till björns för att fika lite och snacka ännu mera. hade trevligt och mer om just det hade jag inte tänkt säga. säger det med lite bilder iställe vetni ;)














ser ni mig i skolan ser ni mig oftast så här - med louise på ryggen!
















haha got you, tjockis!


31/1





godmorgon!

hade jag bara orkat så hade jag tagt mig tid till att berätta alla hostmedicins-historiorna från inatt, om hur jag efter en timmes rethosta gett mig ut på skattjakt i kylen i hopp om att hitta lite hostmedicin att halsa, och hur åt jävla helvete det hela gick, och när jag tillslut lyckades hitta något drickbart och skiten smakade.. ja, skit. men klockan börjar ticka och skolan väntar!

bilder









































min dag

somnade som väntat igår innan filmen hunnit spelas till hälften, så blev till att kolla på den imorse vid halv ett när vi vaknade istället. det var nog fan allt annat än en bra start på denna söndag.. blev typ psykisk sjuk i huvudet av filmen som till mesta dels bara bestod av våldtagningar, mord och misshandel på tjejer, utan någon som helst handling alls överhuvudtaget. hoppade in i duschen, fixade oss och stack sedan till sporthallen och kollade på våra små vänner när dom spelade match. efter 5 mål och en vinst så stack vi hem till mattias, delade på en pizza och lekte livet.. snipp snapp snut så var sagan slut!






30/1

nu rullar vi två tjockisar till sporthallen för att kolla på innebandymatch!


storebror

"Jag vill prata med dig om att **********. Hade varit skönt att prata med dig om det. Och jag vet att du vet att jag älskar dig mest av mina syskon, du är som en halva av mig. Hoppas du alltid finns för mig som jag finns för dig. Även om jag inte visar det. Jag älskar dig syrran!"

kan säga att min dag var mer än gjord när detta smset från min storebror dök upp för någon timme sen i min inkorg! ♥




30/1

varit skit dålig uppdatering nu ett tag, men allt beror på att det är helg och att vi skolelever faktiskt får tillbaka vårat liv, om än bara för en dag eller två.

för att göra två långa dagar korta ; igår var det förfest hemma hos mig vilket var ruskigt lyckat. massa skratt, ölspel och skålslagningar. härlig stämning helt enkelt! efter ett par timmar, vid halv 12 ungefär, drog vi på ytterkläderna och tog bussen med en massa andra in till gessie byakrog där marshmallow skulle hållas. var rätt tråkigt och fjortisarna ägde placet med sina över tuperade hår (tänk att det var jag för två år sen!!), och vi hade ingen lust att försöka ta deras plats, så vi stack efter ett tag in till bk istället. käkade och tog sedan taxin hem till louise där vi snackade och åt. kom i säng vid halv 5 och sov godare än någonsin även om jag och louise-två stora rumpor- delade på en liten 90 säng.

imorse så vaknade vi (nä menar du?), ringde och beställde två pizzor och vid 12 kunde ni se mig cyklandes in till byn i toffler, nästan innan det att ens morgonrösten hunnit övergå till den vanliga! kebabpizza, sås och läsk - goooooooott med frukost!

låg och lökade i louises soffa tillsammans med brooke knows best på tvn ända tills klockan 6 på kvällen då jag stack hem, hoppade in i duschen och tog tag i livet igen. fixade mig för att sedan möta upp marcus och gå mot op där en massa annat härligt folk var. fick ett sms av min storebror och inte långt därefter så vart jag och jennifer påväg till byn för att gå på samma fest som honom. kom hem för en stund sedan och nu ska jag och jennifer ladda ner skräckfilmen "the house on the left side" så vi kan sova gott inatt!


finaste bilden i denna blogg!



bilder från gårdagens festande dyker upp imorgon!

28/1



ses i skooooooolan!

27/1

lite halvsegt med uppdatering idag, men vid detta laget efter gårdagens "jennifer inlägg" där ni kunde läsa att jag sover míddag som den lilla bebis jag är, varje dag efter skolan så behöver jag väl inte förklara varför..?

just nu håller jag på att städa mitt rum lite inför imorgon, då vi ska vara här hemma innan vi drar vidare till marshmallow. tänk att man måste städa sitt rum själv med all dagens teknik.. det är nog något mina framtida barn slipper dom små lyxlirarna!


JENNIFER

chacha. jembiffegirl här!
Malin ligger halvdöd i sängen. Jag tänkte skriva 11 saker ni inte visste om henne. Helt konsekvensfritt att glömma logga ut är det inte..

Hon brukar gömma sig i matsalen och be någon sitta framför henne när hon äter.
Hon äter som en jävla häst. Folk som ser Malin och hennes lilla kropp har nog svårt att tro mig när jag säger  detta men jag och alla hennes vänner (eleverna också för den delen, som känt från tidigare så är hon ju ett rätt stort fan av skolmaten) kan intyga att detta är sant.
Hon har blivit tagen av polisen.
Hon sover varje dag när hon kommer hem från skolan. Ringer man henne så är det som att väcka en björn som inte fått mat på flera år.
Hon skrattar as fult.
Hennes fisar är dödliga. Hon gasar inte judar utan Grönlunds.
Hon kokar ägg i 20min och om hon själv skulle uttrycka sig så ska dem helst vara gråa..
Hon brukar spegla sin röv oftare än sitt huvud. Hon om någon borde fan börja se över sitt face.

Hon har ingen skam i kroppen, och gör precis de hon vill och när hon vill. Spelar ingen roll om det gäller att fråga grannarna om blöjor eller att berömma en av alla flöjtspelande snubbar i stan.
Hon har höga betyp och är faktiskt jävligt smart. Tro det eller ej men hon kan faktiskt hela alfabetet.
 Även om hon är smart så är hon jävligt klumpig - dum i huvudet. Vurpar på isen oftare än vad hon äter godis, och prickar filmjölken i tallriken mer sällan än vad tjockisen tränar.

btw ; nu ligger hon där borta i sängen och skrattar åt sitt eget skämt. hon säger att "alla fan borde känna en malin guillermo"

  
Före
 
Under

Efter

26/1

hallå vänner och ovänner!

sitter efter en dryg jävla dag i skolan äntligen hemma hos jennifer. stannade kvar en timme extra (och stoppa era tankar om "nörd" tills jag förklarat mig) jag skulle vänta på jennnifer som slutade vid 2.  satt och kollade på hennes idrott och hejade på när hon ägde klassen på handboll. inte något värre än det, bara att stanna kvar frivilligt en timme extra i skolan är ju tillräckligt illa bara det. 

sitter iallafall hemma hos jembiffe nu. vi funderar på att antingen kolla på film och gå till statoil för att handla något att tugga på när american pie spelas, eller att bara sitta kvar här och dega och fundera över fredagens klädval.. hmmm






kolla, nu blev ju även hisse och disse bloggkändisar dom också






jajajaj godnatt på er!


en liten bild från i eftermiddags på hur det kan se ut när tre flickors hungriga magar talar..


här står jag och försöker fixa en bild i top model class när louise aka. tjockis kastar hallon på mig precis det innan att blixten slog av

hihihi

tog ett break i gormémiddagslagningen innan idag för att gå ut med tjejerna och fota lite.
vet att jag hade kunnat göra bättre men blev iallafall rätt nöjd med tanke på att det var min första photo shoot






mer mat åt folket!

tja frieeeeends!

bloggade inte igår eftersom att jag hade viktigare saker för mig. saker som typ att ligga i sängen och klaga över hur halsen rivs i bitar varje gång jag öppnar munnen, och hålla sig vaken i hopp om att kunna somna senare på kvällen och fokusera på att ta nässprayet till näsborren och inte till hålet under, munnen. som jag tidigare nämnt så har miss little nordin körtelfeber, vilket är en långvarig "sjukdom" som smittas via saliv. tror att jag både råkade pussa på henne (hon tvingade mig!!!) och dela glas med henne i lördags. och det straffade väl sig..rätt hårt. måste ju självklart inte vara körtelfeber som ligger och lurar, utan kan också vara en vanlig svensson-förkyldning med tanke på moppeturen vi tog in till malmö och vände igen i fredags.

idag mår jag lite bättre än igår, med undantag när jag fick lägga mig på badrumsgolvet imorse för att undvika en spya. varit i skolan och lekt funktionärer på idrotten, skrivit matteprov och käkat någon lökig korv stroganoff. sitter just nu hemma hos louise med emelie. under vår tid som funktionärer dök en av alla älskvärda ideer upp, tanken om friterat. ute i köket står emelie och luigi och kryddar kyckligen som snällt ligger på stekpannan i väntan på att bli svart och pommes ligger i fritösen. lite bearnaise sås på detta och livet leker ♥

24/1

så vart det dags igen...































solsidan

frida och jennifer har precis kommit. nu ska vi inta sängliggande läge och slå på solsidan!




-

gårdagen ; fix hemma hos mig med tjejerna och sedan tog vi bussen till calle och hans crib (crib - hur coooolt?). käkade tacos, killarna körde ölspelet i sedvanlig ordning och vi tjejer dansade till shakira. efter ett par timmar tog aptiten och längtan efter mat över vilket resulterade i att stortorgets burger king fick ett besök av tre tendergrill chicken-sugna tjejer. tog bussen hem tilll vellinge igen och kom inte i säng förrens vid 4 på morgonen, efter en massa snack i louises kök.




kanske skulle sparat lite på blixten så att killarna fått en chans att se normala ut




största livsnjutaren på denna jord




100% straight.. eller?




23/1

hade en galen natt och vaknade vid 10 upp av att louises kalla kropp kröp under mitt täcke. nu ska jag och min familj + familjevänner in till stan för att bowla och sedan käka så vi hörs efteråt med både text och bilder från gårdagen!


22 januari

idag fyller min lillebror vincent nio år. ledsen att jag inte kan vara i teckomatorp och fira honom, men säker på att han får en underbar dag ändå. denna nioåring är speciell för mig, han är min första av 5 småsyskon. kommer så väl ihåg dagen du föddes - hur morbror hämtade mig och sebastian på förskolan, hur vi lyssnade på 3 doors down i bilen och hur jag stod som 6åring stod på lunds universitetssjukhus och grät när jag såg dig. du var så fin!
älskar dig mitt hjärta ♥


att döma av de FETA ögonbrynen, korta håret och fula minen så.. bilden är nog från 2008 någongång!













22/1

vaknade på världens mest underbara sätt imorse.. tuva skrek och elle spelade allan. detta hörde jag tydligt som om jag var en av de soffsittande ute i vardagsrummet. satte på filmen "i love you beth cooper" som egentligen var tänkt skulle visas igår natt, men planen ändrades snabbt när jag hann somna innan filmen hunnit laddas ned halvvägs.

vid två drog jag brorsans hjälm över huvudet, satte mig bak på calles moppe också  rullade vi båda in till byn där vi skulle möta upp biljettförsäljaren, och denna gången faktiskt komma hem med 11 stycken biljetter också helst. 45 minuter sen dök denna blonda kille upp utan varken en ursäkt eller ett leende på läpparna. men vad gör det om hundra år?

familjen har styrt bilen mot osby för släktkalas och kvar sitter jag i ett tomt hus. har städat mitt rum och ska snart attackera mitt badrum med vanish flaskan. ikväll var det egentligen tänkt att vi skulle hem ett par stycken till calle och käka och sedan festa lite efteråt. stryk käket och låt det sistnämnda stå kvar. mat lagar vi tjejer hemma hos mig istället och sedan tar vi bussen till hököpinge, inställda på att få en skitbra kväll!


jag och jakobjävel på spanskan i.. tisdags?

21/1

igår efter skolan var vi ett helt gäng som skulle ta bussen in till malmö för att fixa lite saker, men även för att en viss guillermo var sugen på att testa burger kings nya "chicken tendergrill". det blev en massa klydd, som vanligt när killar är inblandade tänkte jag säga. efter en timme och många om och men senare så satt vi på mopparna (med risk för att låta som ett av alla moppebögs-gäng) påväg in till malmö i ett väder kallare än fan.

blev tyvärr inget stopp på bk, till min stora besvikelse. kom hem vid 6 och hoppade i sängen ihopp om att tina mina djupfrysta ben. gick sådär.... inte ens ett duntäcke gjort av de finaste fjädrarna hade kunnat värma tillräckligt just då.

stack någon timme senare till sporthallen med louise där vi mötte upp hugo, samuel, jakob och calle. hann kolla på tredje perioden av a-lagsmatchen och när det stod klart att gårdarike segrat släpade vi benen hem till jennifer (med ett stopp inom turken för lite godis-shopping) där även matte och maci var. chillade galet hela kvällen och.. snipp snapp snut så var sagan slut!


bild från igår när jag och jennifer spöade skitsjuorna i pingis. bättre det än teknik lektion och husbygge kan jag tycka!


21/1



GODMORGON!
ruskigt trött trots att jag tog en dusch imorse. film första lektionen idag, så får väl ta snoozen jag aldrig fick imorse där..

20/1

skrivit både ett matteprov och ett kemiprov idag. matteprovet fick jag tillbaka rättat ungefär lika snabbt som jag skrev skiten. emelie satt på andra sidan bordet och skrev av mig på 13 av 14 frågor och just därför blev jag rätt pissed off när hon fick 19/20 poäng, dvs ett poäng bättre än mig som fått 18/20. vad faaaaaan gick fel?!?!?!

idag har jag inte gjort mer än att passa grannens barn för en liten slant, och inte mer hade jag heller tänkt göra. kanske ringa till louise och checka läget, duscha och käka något. men borsett från det ska jag inta sängliggar läge, slå på tvn och dra täcket över huvudet!





plugg

bestämde mig för att öppna kemiboken och läsa en stund (allt för att kunna somna med ett gott samvete inatt). hann inte mer än att börja tänka på ordet "jonföreningar" innan jag tog, vad som från början, var tänkt som en powernap men sedan blev till en lång jävla sovstund när alarmet hade ringt och snoozen stängts av. sedär - det gick tydligen att somna även med ett orent samvete!

vaknade för ett par minuter sedan, tänkte läsa lite om att räkna med molar (denna gången helst i husets mest obekväma stol) men sen är det nog. sen har sängen kallat tillräckligt länge!



vad jag har i pannan är inte en fet jävla finne (det med kanske), utan den fula tatueringen som jennifer envisades med att sätta dit innan idag. lilla jembiffe ♥

gaaaaaaaaah

släpade benen till byn vid 4 helt i onödan. biljettsnubben ringde och berättade att biljetterna blivit försenade och vi var SÅHÄR nära på att göra klart för den här robin att vi beställde våra 11 biljetter av någon annan istället. lugnade ner oss två-tre kilo och kom överens om att det nog inte vore det bästa ändå. gick hem igen och bestämde mig för att plugga lite till kemiprovet imorgon. klockan är nu snart åtta och jag har inte orkat göra mer än att ta mig en glass, kolla på gamla bilder och skypat med mina fyra idioter; maci, matte, calle och oscar. bra där malin!



19/1

nytatuerade bruttor ska nu sticka in till byn tillsammans med calle för att möta upp biljettsäljaren till marshmallow nästa fredag. 11 biljetter beställda från vårt lilla gäng!


19/1

nu sticker jag till skolan. har 9726556 spanskglosor som jag tydligen glömt öva på. hoppas på att emelie gjort dom, isåfall vill jag lova att förstaplats brevid henne är paxad! pussssssssssss


bandysnack :)

innebandyträningen var faktiskt förvånansvärt rolig, kanske för att jag åkte dit med låga förväntningar, men kanske också för att det var härliga människor, skönt att röra på sig och mycket skitsnack i omklädningsrummet både före och efter. konditionsfronten var ju..sådär? efter en massa fet mat, lite sprit och det faktum att benen legat i viloläge i ungefär två månader så var det ju kanske inte helt oväntat.

ska testa träna på torsdag igen, vet inte om jag vill börja träna eller inte (trotts det att min bollkänsla ligger på botten och konditionen likaså). vad jag saknar med fotbollen var alla härliga vänner och allt snack i omklädningsrummen efteråt - allt det jag gillade får jag på innebandyn, samtidigt som man kan skratta och ha kul på träningarna. fotbollens nackdel var att allting var så kontrollerat - stenhårda träningar, minsta skratt och man blev frågad om att lämna planen. under fotbollstiden började det i slutet mer kännas som en diktatur, som ett jävla tvång att ta sig till träningarna. inte ens att ligga hemma med halsfluss var en anledning bra nog för att hoppa helgens match(er). återigen står jag inför ett val ; gymma eller innebandy? snygg kropp eller roliga träningar? fria träningstider eller bestämda? hmm, svårt det där..






innebandyträning

fick ett samtal från frida idag som tydligen ringt och anmält mig till bandyträningen ikväll, endast för att hon inte ville gå själv den fule fisken! dum som jag var gick jag på hennes böner trots att jag har ont i magen och är trött. trots att jag egentligen inte har någon kondis eller innebandy talang alls.. hur ska detta gå? sporthallen ikväll klockan 7. garanterar dig dagens skratt! pussss på det


18/1

somnade för första (typ) gången i detta livet klockan 9 igårkväll. sliten tjej eller?
är du inte helt övertygad om hur trött jag var så kan jag äver berätta att jag somnade FRAMFÖR jersey shore.. nu behöver jag väl ändå inte säga mer?

vaknade kallsvettig med ett ryck vid 6 imorse. hemsk mardröm och allt jag kommer ihåg är att jag slogs mot min mammas mördare för att skydda min storebror, och när jag väl vaknat vågade jag inte sluta ögonen för att fortsätta drömmen.


the world has lost an angel and heaven is now a better place. miss you ♥


cykeläventyr och kinamat

stack som sagt in till byn vid lunchen med louise för att trycka i oss en pizza smällfeta som vi är. eftersom louise har körtelfeber och inte får göra något pulsökande på en månad betydde det att jag fick den stora äran att rama henne in till byn på en cykel ungefär lika stor som min tvååriga lillasyster. en cykel på två skitar hög med en punka på framhjulet dessutom är inte mycket för världen. ännu mindre något för mig att cykla med i uppförsbackar med en 48 kilos klump där bak. cyklade mig svettig och konstaterade att hon var skyldig mig en tjänst lika stor som bergskedjan alperna, och att jag om någon var värd den pizzan. vad vi inte visste då var att vellinges alla pizzaerior måste fått för sig att klockan 3 på eftermiddagen är en lagom öppentid på vardagar. det höll inte jag och louise med om..

rosenrasande stod vi och valde mellan frallor på björns, falafel direkt från vellinges stolthet ; kebabvagnen, eller mat inne på china resturangen. blev det sistnämnda tillslut, wokade nudlar med kycklingfilee, jordnötssås (of course. vad är nudlar utan sås?!) och en coca cola. käkade upp, snackade lite skit och garvade innan det var dags att sätta sig på cykeln och knäveva mot skolan igen, men först ; SJÄLVUTLÖSARBILDER! tvungen att visa er vad för cykel (cykel? det lille föremålet är fan inte värd att kallas cykel) jag cyklat på idag. så har man tränat denna månaden också!!









mmmmmmmmm

varför inte dra till pizzerian över lunchen? nu sticker jag och louise mot byn och delar en hawaii medans resten av södervångskolans (stackars) elever kan käka sin jävla äppelfyllda falukorv. brb!


solsidan

blev en liten stund efter att jag skrivit mitt "kinesmurisktlånga" inlägg om gymnasievalet hämtad av fridas pappa som körde oss till byn. väl där handlade vi och sedan fick vi lägga benen på ryggen och nästintill springa hem till louise för att hinna lägga oss tillrätta i sängen innan säsong två av solsidan drog igång.  låg och garvade åt ove som är så idiotiskt jävla-skit-härligt-dum att han borde hängas upp ute på tvättlinan i trädgården och piskas med blöta handdukar. ove, lilla jävla ove. honom ska jag gifa mig med!

the best of ove sundberg ;

just a thought..

kom precis hem från matchen mellan grådarike och höör (?). kan med all rätt säga att matchen inte precis var den mest spännande mina ögon skådat, men ändå tillräckligt bra för att man ska stanna på läktaren under tre perioder.

sitter just nu och läser lite gymnasikataloger och funderar på min framtid. är egentligen inte för planering, utan tar helst dagarna som det kommer, men skulle jag gjort så i gymnasiefrågan så skulle jag väl antagligen haft en framtid som mcdonalds toalettstäderska (alla jobb är bra jobb. eh naaat).

tänkt mycket på samhälle - beteendevetenskap redan sen första gången jag hörde om linjen, men börjar tveka lite nu. dels för att ett annat namn för samhälle är plugg, men även eftersom jag inte har planerat att bli polis, psykolog eller liknande.

snackat en del med louise och tanken har slått oss att ett jobb som reseledare kanske skulle varit något för dessa två socialingar. jag menar, visst kan ni se oss på teneriffas flottigaste hotell, stå på pooltaket och dansa under strålande sol och en molnfri himmel. dra igång frågesporter på kvällarna, sjunga (skrika) gästerna döva med lite karaokesång och bara leva livet utomlands? en framtid som reseledare kan i vissas ögon klassas som ingen framtid alls, men skulle det nu bli så att jag väljer handel och turism och utbildar mig som en sådan skulle jag isåfall bara gjort det medans jag var ung och full av energi och sedan vid 28 års åldern (no offense till er 28 åringar) plugga vidare till något mer seriöst som kontorsarbetare och dra in feta lovor och skaffa familj då, lite senare, efter att jag hunnit leva livet utomlands först (dock fattig som bara en student kan va, men fortfarande, leva livet) problemet med detta är bara att linjen turism och resor inte finns på sunds så skulle isåfall behövt pendla till malmö varje morgon. jag som helst vill hålla mig innanför vellinges gränser... tåls att tänka på!

vad säger ni? kan ni se mig som en underhållande reseledare?


de två svenska reseledarna på vårt hotell på teneriffa i december förra året..


16/1

ska till sporthallen nu för att kolla killarnas innebandymatch. mitt lilla släp emelie med syskon är på!


natti

haft en skitbra kväll, skrattar mig smal när jag umgås med dom. har jag något mer att säga? hm.. inget mer än godnatt isåfall. jo, men det lät ju rätt bra. låt oss slå till med något sånt - GODNATT!

nämnde jag att jag ska sätta på filmen 17 again?



mot matte!

drar mig mot matte nu för att spendera kvällen där tillsammans med ett par härliga människor och ett ännu härligare marabou sensation ;-)






15/1

igårkväll var jag med marcus, samuel, hugo, sebastian, calle, mattias, jennifer och oscar. först på sporthallen och kollade U-lags match, och sedan tog benen oss hem till matte där jag spöade jennifer på fifa (min brist på fifa kunskaper var så illa att jag nästan spöade mig själv också..omedvetet!) stack hem vid 1, skypade med killarna till halv tre och sedan somnade jag nästan i fosterställning med huvudet på datorskrivbordet.

idag blev jag väckt av pappa vid elva, hoppade in i duschen, fixade mig och sedan stod snällt en styck sebastian utanför dörren och ville komma in. släppte in lillgrabben, spöade honom i tetris (han var om möjligt ännu sämre än jennifer) och sen skulle vi sätta på en film precis när det knackar på dörren ännu en gång. in kom marcus, oscar och mattias. satt till klockan halv två och diskuterade vilken "resturang" som skulle få äran att ge våra magar frukost, kebabmannen eller pizzahörnan. min vilja gick tillslut igenom, trots att vi från början var 4 mot 1. yes, min vilja gick igenom och en stor fet hawaii pizza fick mätta magen som skrek efter mat. i skrivande stund sitter grabbarna och spelar pappas bilspel medans jag sitter och bloggar. höjden av socialhet, eller?












tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nu ska jag slänga ihop en chokladpudding som kvällens efterrätt tillsammans med min lillebror. senare ska jag ut och träffa ett par vänner, ingen tid för att sitta inne och uppdatera alltså. slänger upp ett par bilder från mig som liten som ni har att titta på så länge!


jag och mommi


sådan far sådan dotter..? här står vi i norge och försöker desperat fiska något att ställa på bordet


farmor och jag


min faster anna i rött och jag i rosa. mitt lilla hjärta ♥


sebastian, jag och pappa


största livsnjutare walking on this earth? syskonen guillermo, jag och sebbe


jag och anna sitter på norges gator och försöker sälja pockemonkort till de förbipasserande på trottoaren.. tror det gick sådär (undra varför?)


papppa nico och jag. nagelklippning på g? jaaaadå


tuffe-uffe redan som liten tydligen..

nog för idag. del 2 kommer när det kommer helt enkelt!









fredagsmorgon

fredag idag vilket är perfekt eftersom jag just nu är så jävla trött på att räkna den procentuella förändringen och läsa om krigstiden! hörs efter skolan :-)



13/1

blev inget morgoninlägg imorse dels eftersom att jag såg sliskigare ut i mitt nästintill oplattade hår än vad britney spears gjorde för 3 år sedan någon timme efter att hon finrakat skallen och anföll ett par paparazzi fotografer med ett paraply, men också för att det var ont om tid imorse. skulle upp tidigt för att duscha, men råkade visst stänga av klockan, dra täcket över huvudet och vända ryggen till (notis: skippa south park tittandet sent på kvällen malin!!!!)

kom till matten i tid iallafall, efter mycket stress. skoldagen flöt på som vanligt, precis som alla andra torsdagar. en lektion matte, engelska, so och en långis no och detta INNAN lunch. förståeligt varför tiden går segt som den gör kanske!

efter skolan så gick jag till björns tillsammans med ett gäng härliga tjejer. tanken var att det skullle vara ett snabbt besök på en halvtimme. men lite skratt, skvaller och skoj och en halvtimme blev snabbt till två. en ostbulle senare och vi var påväg hem igen.

min lillebror kom precis in på rummet lycklig som en speleman över att glassbilen verkar ha hittat hit igen. skrek att vi skulle ut och handla glass eftersom glassen vi en gång hade hemma nu var slut.. hur sött? hand i hand gick vi mot glassbilen och köpte oss två paket isglassar!













finaste finaste syskon ♥



godnatt

legat och sovit från det att jag sist bloggade tills nu (med ungefär 3497476 stycken överdrifter). satte på Easy A, men somnade innan reklamen var slut. vaknade till, spolade tillbaka och somnade ännu en gång, denna gången nästan innan jag hunnit lägga huvudet på kudden. vaknade för tredje gången denna onsdag av ett wake up call från jennifer vid 5. enligt henne hade hon en nyhet "värd att vakna för". och ja.. den kan väl jag skriva under på.

kom precis innanför dörren, varit hos lilla fröken grönlund och lämnat en tröja och snackat lite skit över ett glas cola eller två. nu har klockan slått fem över halv tio och snart börjar tila tequila *räknar ner minuterna*. innan dess ska jag ha hunnit borsta mina många tänder, tvätta ansiktet och inta första bästa sängposition.. bäst att lägga på ett kol!






åh vill utomlands till sol bad och värme nununununu. sju veckor kvar och sen jävlar sticker vi!


chillar dudå?

slutade vid ett och har sen dess legat i sängen och kollat på film, bioaktuella Easy A. sällskap av en skål popcorn fick jag tydligen också precis... living the good life!!


12/1





mot skolan!


sundsgymnasiet

var ju som sagt på sundsgymnasiet tillsammans med jennifer och simon för någon timme sen. har alltid satt min högerarm och svurit på att aldrig gå på sunds. efter att ha varit där på besök kan jag nästan säga tvärtom, sätta min högerarm (livet som högerarm på malin guillermos kropp kan inte vara lätt. tänk vad jag utsätter den för mycket) på att ni i slutet av augusti kommer hitta mig just där, i sunds korridorer ändå. skulle tro att jag är lite lat för att pendla in till malmö varje dag. hört någon som säger att "sova kan du ju ändå göra tjugo minuter på bussen". men varför sova tjugo minuter på bussen när jag kan sova en timme i min säng?

dagens roligaste måste vara när simon tvingades ljuga ihop en historia om sin kärlek till gitarren för estet läraren. allt för att få tag på en coca cola burk till (törstig kille). låter som han har tufft med att släcka törsten där hemma, uppmanar er att skänka en hink vatten eller två till honom!




nä men vad sägs om en..omelett?

just nu ; står i köket och steker mig en omelett a la guillermo style. dagens stora frågetecken är bara hur tanken om en omelett kom in i bilden när jag sött låg och kollade på desperate housewives? det är ju inte så att omelettlagning är en av mina vardagsrutiner, gillar ju knappt det. äsch, lite ketchup på och vips så blir till och med den fetaste bajskorven god (kanske lite att ta i)

fortfarande klädd i idrottskläder vilket det alldeles strax ska bli ändring på. ska snart till sunds gymnasiet på öppet hus med jennifer och simon, så blir att hoppa in i duschen och sedan i jeansen :)





godmorgon!

svårt att komma upp imorse med tanke på att jag somnade runt två tiden. inte helt lätt att somna när man varit uppe till det ljusnat ungefär hela lovet, och sen helt plötsligt en måndag komma och tro att det går att göra en helomvändning och plötsligt lägga sig tolv.

aja, nu sticker jag till skolan för årets första lektion!






10/1

update från sjukstugan ; ligger och gråter lungorna ur mig till den fina filmen "the last song"

åh vilken fin film. vilken fin fin fin fin jävla film!


sjukstuga

legat utslagen i sängen hela dagen, inte orkat röra mig en meter utanför sängen. därför blev jag rätt besvärad då det ringde på dörren i förmiddags. ful som en sjukling bara kan vara släpade jag fötterna ut i hallen med tanken att "äsch, com hems tv snubbe måste väl ha sett fulare under sina år" och slängde upp skiten (skiten i detta fallet = dörren). utanför står ingen tv snubbe som jag önskat med tanke på hur sunkig jag såg ut. åhnej, där stod en styck emelie och marcus som hade håltimme i skolan och antagligen såg att komma hem till mig som enda tidsfördriv. bjöd på lite varma mackor, beklagade mig över mitt utseende och en halvtimme senare lämnade dom huset och började gå tillbaka mot lektionerna.

vid 3 kommer nästa besök, jennifer. lilla flickan skulle vara snäll och lämna mina matteböcker eftersom det luktar diagnos i procent imorgon. taaaaack hjärtis ♥

klockan har precis slagit 5 och familjen kom hem för en stund sedan. ryktet om att jag var sjuk hade nått elliot och han tyckte så synd om mig att han i princip gjort allt jag bett om denna kväll. in kom han för 10 minuter sedan med lite presenter, allt för att uppmuntra storasyster. i det hushållspappers inslagna paketet ligger där ett äpple och en clementin. mat alltså. killen vet precis hur man uppmuntrar mig!









sjuuuuk chey

blev ingen första skoldag för min del idag. istället blev det sängen, magont och desperate housewives. sitter och dricker lite blåbärs soppa i hopp om att bota skiten!


gammal bild? jaaadå, men lite glädjespridning i ett deppigt inlägg är väl aldrig fel


söndagskväll!

vaknade vid halv tolv imorse, helt okej sliten brud efter gårdagens fest.

ikväll har jag träffat frida och min sjuka lilla flicka nische, mer än så orkar jag inte sammanfatta mina dagar. två meningar på två dagar, inte illa va? snacka om att låta som en nolifer utan dess like!

imorgon ska jag gå till skolan för första gången på ett par veckor vilket känns sådär.. hade inte tackat ner till en sovmorgon till eller två. nu ska datorn stängas och jag ska inta första bästa plats i sängen och tröstäta ett granny smith äpple ♥




två bilder från gårdagen. med det tackar jag för mig och säger godnatt!


8/1

nu ska jag dra till teckomatorp (jag vet, typ tredje gången denna veckan) :D

fest ikväll, så vet inte hur uppdateringen kommer att vara. annars så hörs vi imorgon!





godnatt

kom hem från jennifer för en halvtimme sen. sitter här nyduschad, osminkad, hoppat i första bästa myskläder och med ett halvt paket vindruvor i käften. sitter här helt redo för att berätta om min fredag.

vi tog bussen in till malmö trötta som få alla fyra, den ena tröttare än den andra. tog oss till skridskobanan (är den verkligen värd att kallas så?) en liten plätt täckt med snö i princip överallt. och där det inte var snö så var där 4598570 snorungar som stod och trängdes på en yta stor som 1 m2. äsch, ideen var rätt mysig iallafall, och nästa helg så hade vi tänkt göra om det, fast då istället inne på kockums isbana och plus några vänner till.

skridskorna lämnade vi tillbaka ungefär lika snabbt som vi hyrde dom och sedan gick vi mot närmsta china box för att äta. 60 spänn för fett och nudlar i en box!!!

när magen var sprängfylld, håret fullt av frityr-partiklar och vi närmade oss en matkoma så reste vi på oss och gick en runda inom hansa companiet. en tröja, två par trosor, en borste och en hårprodukt fick följa med mig hem denna dag. en smoothie på en juicebar senare och vi satt på bussen hem igen. skitmysig dag faktiskt, riktigt mysigt!

varit hos jennifer hela kvällen tillsammans med ett gäng grabbar. vad ska jag säga om det? lika stört och roligt som vanligt. nu ska jag krypa ner under ett varmt duntäcke och slå på animal planet i hopp om att dom, precis som de flesta nätter, visar program om hajattacker. tycker det är riktigt intressant och har efter att ha kollat på de avsnitten ett par gånger fått en jävla stor respekt för havet!








tagen på bar gärning av en viss paparazzi






7/1

levande tillbaka efter en hel jävla dag på isen, skåååååååååååååål!
nu ska jag möta upp matte, calle, oscar och marcus och sedan sticka till jennifer. ett långt inlägg om dagen + bilder får ni ikvälll när jag är på hemmaplan igen (gay)


en liten smygtitt är väl aldrig fel!


skridskor

nu ska jag ta bussen in till malmö tillsammans med frida, jennifer och sofia. idag hittar ni oss på ett par skridskor inne på folketspark!



comeback på isen för denna guillermo efter ett par års uppehåll!

hej /jembiffe

hyrt en jävla massa filmer tidigare ikväll som vi nu ska kolla på. känner ni doften av film maraton? jaaaaadå! först ut ; nya american pie - the book of love
tack hej!




låter bilden tala


ute med jennifer och raggar morötter av hennes grannar till våran dippmix. man behöver tydligen inga pengar för att få sig lite gott till filmen, allt man behöver är goda grannar!

har tanken att "södervång verkar vara ett trevligt område, dit skulle man kanske flyttat" slått dig? don't!!!!!

Skånecupen

Bloggar direkt från combohallen i Malmö.. Inte illa va? Det är fördelen med att umgås med jembiffe. Vill jag till affären utan att behöva ta mig dit på fötter så kommer Jennifer med moppen på två röda. Vill jag blogga så plockar hon upp sin iphone utan att jag behöver fråga knappt. Ni vet, bättre att skaffa vänner med tekniska prylar än att köpa värdesakerna själv ;) Finalerna här varvas med musik, the best of Aqua. Dr Jones, barbie girl och annat bra!

6/1

nu sticker vi till skånecupen! hörs när vi kommit hem


chacha

jennifer kom strax efter emelie. lite fruktsallad i magen och sedan var vi redo för nya äventyr! marcus, marcus, oscar, calle och matte kom och gjorde oss sällskap och tillsammans satt vi och skrattade åt filip och fredriks nyårsspecial (hette det så?). stack till statiol vid halv 12 då suget efter godis eller något ätbart innehållande mer än 90% socker tog över. tog en varmchoklad och sedan blev vi utskickade med huvudet före eftersom det var stängningsdags. en styck malin lämnade statoil rosenrasande (inte riktigt) över att inte ha fått dricka i fred!

sitter och skypar med herr björnlund och har precis ringt jennifer och övertalat henne om att följa med till baltiska för att kolla finalerna av skånecupen imorgon. tror ni att jag lyckades? det kan ni skriva upp!


ny tröja, bik bok


emelie

lille molle har fått finbesök!








tjaaaaaaaaaaaaaa







morgonmys med två av mina tre kusiner innan jag tog tåget hem!


5/1

börjar där jag slutade sist, med att jag och sebbe tog tåget till världens ände för att överraska min lillebror jacob som blev 7 år. han brydde sig mer om sitt nya skejtar spel än om sin gamla syster som kom på besök, och det förstår man ju kanske. vet ju själv hur det är att vara 7. allt man bryr sig om var att dockan man fick i julklapp blev matad och påklädd!

kom hem från teckomatorp igårkväll. marcus och oscar erbjöd sig att komma hit, men jag valde att stanna inne och löka sönder on my own eftersom jag inte fått många timmars sömns natten innan. desperate housewives, skype, fettigt hår och stor tjocktröja bestod kvällen av. sköööööööööööönt!




hohohoho

dags för en uppdatering snart eller? lugn mina vänner, det kommer..

bye

nu ska jag och min storebror ta tåget till teckomatorp för att överraska min lillebror jacob som blir stor pojke idag. 4 minuter tills bussen in till centralen går. DAGS ATT SPRINGA ALLTSÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

2/1

idag har jag inte gjort mer än att städa. först min toalett (så skinande ren att man nästan skulle kunna tro att jag tvättat den med min tandborsten bit för bit) efter det väntade en styck stoooor strumplåda på att bli sorterad och sedan mitt rum som igår var fint, det innan jag haft besök av killarna + jennifer!

nu är jag klar, nydyschad, fixad och ska dra mig mot mattias för att kolla på film med samma gammla gäng som vi var igår. nya myströjan från gina tricot är på, precis så som det ska vara en söndagskväll!





min nyårsafton!

får väl dra en kort liten historia om nyårsafton nu. på tiden kanske, såhär ett dygn efteråt!

 skulle vara hemma hos marcus klockan 7 för lite käk och förfest med ett gäng härligt folk. kom, precis som alltid när man är med fröken nordin, en timme sent. trösten fann vi i ordspråket "fint folk kommer sentt". slängde i oss en tacos, skruvade upp musiken på högsta volym, fram med cidern också var festen igång. dansade, hoppade, skrek och skrattade fram tills klockan 12 då vi begav oss mot byn för att skåla in det nya året med en massa andra vellingebor. det nya året skulle i byn firas med pompa och ståt, champange och kramar (var det tänkt). champangen låg snällt i väskan i väntan på att bli öppnad. och där kunde den vänta. och vänta. och vänta! min bror bjöd in oss till festen han var på. dansade ännu mer och innan vi visste ordet av det så var klockan plötsligt 5 på morgonen. dags att gå hem!








dansar gör man bäst till turkisk musik, right marcus?


eh. tja?








tetris!

rotat fram tetris kontrollerna under sängen, dammat av dom och så var dom klara för lite spel! turneeringen av sorten störst äger just nu rum på ringduvetan med mig, jennifer, calle, samuel, marcus och matte som deltagare. grabbarna stack precis och kvar blev jag, jennifer och en coca cola. nu ska hon spöas!!!!




pizza

har varit massa snack om hur vi ska inviga det nya året. ett tag var vi inne på bk + bio vilket senare ändrades till bara bk. något bk blev det inte i slutändan ändå, bestämde oss för en fet pizza istället och sedan film och mys efteråt! så får det bli, nu sticker jag till maci och sedan möter vi upp jennifer, matte och calle!






1/1


NYÅRSKYSSEN!

GOTT NYTT ÅR!!!!

kom precis hem efter en jävla grym natt! nu ska jag krypa till kojs, klockan kvart över 5 på morgonen.. inte en minut för tidigt?

RSS 2.0