Puss

Ligger för tillfället i matkoma men kör vidare trots det. Klänningen jag idag bär var klänningen jag fick Rasmus på fall med för första gången under vår lokalfest i mars hehehe


GOTT NYTT ÅR

Förmodligen sista inlägget för detta året. Det hade man ju velat skulle vara lite speciellt, men vad ska man säga mer än det gamla vardagliga så som att vi varit uppe sedan åtta för att fira min fina lillasyster som idag fyller fyra år. Min bebis ♥ Rasmus har åkt hem då tjejerna snart kommer hit för att styra upp en trerättersmiddag. Skojade bara, det är i själva verket en två rätters-middag. Det förstnämnda lät snäppet finare bara. Satt precis in löshåret men tog ut det lika snabbt, palla att inte kunna headbanga ikväll lixxxxx. lol. 
 
Idag ska jag, kvällen till ära, bära höga klackar (aldrig att jag sviker er Converse. Ni ligger tryggt i väskan och åker på när kvällen börjar lida mot sista refrängen. Hade jag kunnat önska. Förmodligen åker de på redan innan vi hunnit stiga på bussen mot Skanör) och som om det inte var nog, så har jag även tagit mig tid att raka benen. Hör och häpna mina vänner! Äcklig jag låter. Jag bara orkar inte vara den tjejen som låtsats spendera mina söndagskvällar med "mys-spa med mig själv. Smort in mig, rakat benen och tagit ett varmt bad" Fuck det. Vinterpälsen är ett måste i denna kylan eksde 
 
Hörs vi inte med mobiluppdateringar ikväll så vill jag passa på att önska er ett GOTT NYTT ÅR nu innan det är försent. 2013, please be good to me. 

Mitt hjärta


Nuttisen

Hörde snyftande in till mitt rum. Det var tydligen Tuva som ligger vägg i vägg och inte kunde sova. Antar att hon är nervös och spänd då det inte bara är nyårsafton, utan även hennes födelsedag imorgon. Fick trösta mitt hjärta med att avslöja en av presenterna från mig och Rasmus och jag är säker på att hon, efter det, somnar gott!


ksaöljaöjds

Det har varit full rulle på mig sedan senaste uppdateringen. Har jobbat sammanlagt 19 timmar sen dess, myst lite med vänner och pojkvän och i all ära - sovit så klart.Tanken var att jag skulle jobbat tio timmar även imorgon, på självaste nyårsafton. Kanske inte drömscenariot för en tonåring i sina bästa dar? Därför blev jag eld och lågor när jag igårkväll fick det, förmodligen, finaste samtalet i mitt sjuttonåriga liv. Samtalet där Emilia frivilligt tog mitt arbetspass då hon inte hade annat planerat. Jag lovar er att om jag hade varit huvud mot huvud med tjejen så hade jag i stundens hetta gett henne en kyss av ren glädje trots att jag kanske efteråt hade ifrågasatt min handling rejält. Så nu står det klart; imorgon är jag ledig och kan därmed hålla fin nyårsmiddag en casa Guillermo tillsammans med tjejerna innan vi drar vidare på fest hos Carl i Skanör. Menyn består av kött, potatisgratäng, bearnaisesås följt av pannacotta som efterätt. Kanske inte alltför fint i allas öron, men iallafall i mina som inte käkat annat än Burger King mat på många fler dagar än vad som borde vara lagligt.
 
När jag precis lättats av min ledighet så ringde jobb nummer två och undrade om jag var sugen på att jobba imorgon. Det kunde jag inte direkt påstå. Är du skön eller undrade jag som precis kämpat och slitit mig ifrån arbetspasset från Burger King. No gracias sa jag trevligt och tog en godisbit på det.
 
Nu ska jag träffa Jennifer, sedan är tanken att vi ska dra oss mot Louise och tillslut möta upp Hanna och Cornelia för lite planering och skitsnack. Till sist men inte minst så kommer Rasmus hit för att spendera årets sista natt med sin lilla flicka.
 

Tjenare

Hängt hemma hos Louise med hennes pojkvän Angus och Jennifer hela kvällen. Lite halv-sliten efter tio timmars arbete idag och ytterligare åtta imorgon. I'M OUUUUUT!


Fucking Bad Gastein!!!!

Detta är vad som kommer att hålla mig motiverad under mina nio timmar på jobb idag;


Jobb

Åh, precis slagit mig ner i bussen lite mer än bara anfådd. Bråttom blev förnamnet imorse när Rasmus låg och drog sig i sängen och, som om inte det var nog, även bad mig att skrapa av frosten på bilrutan med mina bara händer haha! Nu sitter jag i alla fall på bussen på väg in mot flera timmars jobb med en liten gnutta lättnadskänsla!

Gårdagen var mucho bonito som jag hört att man säger på Spanska. Strosade runt på Emporia när vi plötsligt stötte in i Jennifer, Hanna och Cornelia. En frozen yougghurt och ett besök på Redfellas efter det så styrde vi allihopa bilen hem till Hanna där vi käkade, kollade katten Gustav och allmänt softade. Runt 10 på kvällen kom även Frida och en timme efter det så åkte jag och Rasmus hem till hans (vår ;) lilla lya och kollade på skräckfilm med lite chips och dippa som sällskap (finns det något bättre sådant?)


Godmorgon

Gårdagen bjöd, förutom den goda middagen från Jensens dårå, både på bio där vi såg Sune i Grekland och mellandagsrea som jag utnyttjade genom att köpa en ny fin väska. Filmen i övrigt var sjukt bra men vad, om inte det, hade man annars förväntat sig av familjen Andersson? Vi tre tjejer tog bussen hem till mig runt nio där vi stannade tills elva då jag skulle dra till ängar för att ta bussen till Rasmus.

Här ligger jag nu väldigt trött och ångesten över det faktum att jag ibland är fruktansvärt morgonpigg börjar tära på mig. Det blev en sen natt igår; när jag kom hit så var Rasmus kompisar här och de stack inte hem förrän runt ett. Sen pratade jag i telefon med Hanna i en timme följt av att jag och Rasmus låg uppe till fyra och pratade om allt mellan himmel och jord. Idag är tanken att det ska shoppas och göra en del ärende på Emporia. Förhoppningsvis blir det en frozen yougghurt på det om jag får bestämma!

Men först: hoppa lite på Rasmus. Kan inte jag sova ska ingen sova. Ni vet hur det brukar låta!


Tjenis

Det blev en sen frukost på Jensens. Lunchbiff samt extra sås och råstekt potatis så klart. Nu sitter vi bukasprängda med uppknäppta byxor alla tre och ska dra vidare till Espresso House för att möta Cornelia och Emelie på en chai latte. Skojade bara, sånt fint dricks inte av denna Guillermon. Jag tar ett glas läsk tack


Godmorgon!

Godmorgon från oss till er!
Nu ska jag slänga lite smink i huvudet för att sedan ta bussen in till stan med tjejerna. Vi hörs med mobiluppdatering under dagen!


Återuppstod

Hyfsat fin helg i Norge. Fira jul antar jag att jag inte är ensam om att göra så det behöver jag nog inte berätta i detalj hur det går till eller? Men att fira jul med vår familj är kanske inte det originella. Här firas det minsann med dunder och brak - dans runt granen (huset), Kalle anka, julklappslekar, sällskapsspel, äckliga dadlar och hela köret!

Jag trodde att vi skulle åka hem på torsdag, men där fick jag tji! Ändrade planer gjorde så att jag, efter för många timmar i bilen och ett besök på bk, sitter hemma hos Rasmus med hans polare just nu.

Bilresan gick till större delen smärtfritt. Min lillebror Elliot är åksjuk och det var ett tag jag ångrade att jag var på fel plats vid fel tillfälle - nämligen när Elle klagade och pappa bad mig att fixa fram en påse. Då anade jag en spyattack på G och knöt i samma veva händerna och bad för att denna attack isåfall skulle ske till höger ut mot bildörren och inte motsatt håll där jag råkade sitta. Läget lugnade iallafall sig och hem klarade jag mig - utan någon odär doft att leva med som konsekvens av en åksjuk lillebror.

När jag kom hem så mötte jag upp min lilla flicka Hanna och med henne har jag mest chillat hela dagen. Det har blivit romantisk middag för två och även lite rese tittande till Magaluf i sommar dit vi alla tjejer ska åka. Senare mötte vi upp Jennifer och för bara en stund sedan så tog jag och Hanna bussen mot Höllviken tillsammans för att sedan gå skilda vägar och var och en hem till sin kille.

Imorgon ska jag in till stan med samma två flickor. Vi vässar armbågarna för mellandagsrean och Sune i Grekland på bio. Förhoppningsvis så hinner vi även med ett besök på Jensens. Mysisdag!


Dec. 24, 2012

Dålig uppdatering. Har fullt upp med att trycka i mig julgodis, och ta egobilder med Tuva såklart.. Vi hörs imorgon!
GOD JUL!




Anna

Ni bloggläsare som inte varit mig trogna sedan jag startade bloggen år 2010, utan hittat hit på senare tid vet kanske inte varför jag känner så stor glädje över att åka till Norge.Jättekul att träffa släkten kan de flesta tycka och himla med ögonen. Men faktum är att, förutom att hela släkten som jag inte träffat på länge är samlad, så har jag även min faster och min bästa vän där uppe! Anna är ett år äldre än mig, och det är inte lika konstigt som det låter eftersom min farmor, tillskillnad från några andras, inte är ett år äldre än 50 och pigg som en lärka. Anna kan mig utantill och innan och är den personen som jag kan vara 200 procent Malin Guillermo med. Det finns ingen som henne! ♥
 
 
 
 
 

Random snack

Gjorde minsann väldigt fel i att strunta i att käka en ordentlig frukost imorse på grund av tidsbrist med nio timmars arbete framför mig. Har käkat väldigt dåligt under den senaste tiden. Mycket godis och lite mat. Antar att det blir så när man jobbar mycket; man är för stressad för att äta så mycket på plats och väl hemma väljer man att prioritera saker som sömn, vänner, familj och pojkvän. Såklart. Kände iallafall innan jag knappt påbörjat passet att det inte gick som smort om man säger så. Snarare tvärtom. Hade en alldeles tom blick, svettades som om jag hade tagit pommesens plats i fritösen, huvudet hängde inte med och jag kunde knappt stå på benen på grund av den brännande smärtan i magen. Kändes som om jag inte hade käkat sedan jag senast rakat benen liksom. Lite ohärlig känsla om man säger så. 
 
Det faktum att jag hade en tidig lunch räddade mig och när jag gottat i mig ett par nuggets med currysås på så återgick jag till mitt normalt störda tillstånd igen. Fick sluta någon timme tidigare, inte mig emot. Tog bussen hem till Jennifer. På mitt bank-kort bör tilläggas. Tappat mitt nyladdade JOJO-kort på bussen i (när fan jobbade jag sist? orkar inte räkna. Någon gång denna veckan iallafall). 400 spänn fick den lyckliga upphittaren av detta som ett extra klirr i kassan. För all del, se det som en julklapp från mig till dig eksde! Hos Jennifer stannade jag tills pappa ringde helt uppstirrad och frågade vart jag tog vägen, vi skulle ju åka nu?! Okej, svarade jag där jag satt och chillade som aldrig förr. Vi har all tid i världen tänkte jag och lunkade hemåt. Väl hemma så var det inte lika bråttom som det i telefonen lät. Standarden eller? Iallafall i detta huset hehe. 
 
Nu sitter vi i bilen och har gjort det någon timme. När man suttit här sedan åtta önskar man att det är nu man hade kunnat skriva "och snart är vi framme". Men ska jag vara ärlig så vore det att ljuga. Inte bara en söt liten vit lögn snackar vi nu, utan en lögn lika stor som Breiviks då han tog sig på båten ut till Utoya och menade på att han var en polis. Sitter med två sovande småsyskon på var sida. De ser ut att sova gott. Synd att jag i mitten inte kan göra riktigt detsamma. 
 
Nu ska jag ta upp godispåsen. Börjar bli lite hungrig höll jag på att skriva. Över åtta timmar sedan jag senast öppnade foderluckan så det kanske inte är helt konstigt. Tur att vi är på väg till farmor. Farsföräldrar brukar vara bättre på att göda sina barnbarn än vad Tonny Hawks är på att skejta. 
 
Denna bilden är riktigt grisig på mig. Svullnare än Jim Carrey själv. Tur att åren gick och att man köpte sig ett gymkort (för det har ju använts flitigt och varit en stor bidragande faktor? lol). 

Godmorgon

Sovit som en liten prinsessa inatt och ingenting kan förstöra lyckan över mina fina julklappar. Inte ens det faktum att jag nyss pussat min pojkvän för sista gången på 5 dagar för att sätta mig på bussen till jobb där jag ska vara i hela nio timmar. När jag senare ikväll slutat så kommer familjen och hämtar upp mig också slirar vi ut från Sveriges gränser!


Åh babe

Ryktena jag hört om Rasmus fina presenter kan jag nu bekräfta att de stämmer. Fick mig en ny Gant tröja som var stickad och gosig, moroccainoil i form av olja och hårinpackning och även tre berlocker till Thomas Sabo armbandet jag fick av honom i födelsedagspresent för strax en månad sedan. På berlockerna stod det ett M, ett R och ett hjärta. Överdriver inte när jag säger att jag började gråta av lycka när jag öppnade det. Tilläggas bör även att det var inte bara insidan av julklapparna som var fina. Utsidan hade lillkillen prytt fint med lappar som "till min älskling från Rasmus" osv. Tror han är måttligt nöjd med min present också - det hade väl du också blivit av en Gant park Hill klocka eksde?



Julklappar wooopwooop

Oj vad tiden idag gått snabbt.. Sitter för tillfället inlåst inne på toaletten eftersom Rasmus springer rundor och härjar fritt inne i mitt hus för att gömma julklappar som vi sedan ska bli barn på nytt och hitta genom "fågel fisk, varmt och kallt". När jag öppnat dessa och förmodligen blivit världens lyckligaste tjej (har visst hört rykten om att de ska vara fina) så aka vi slänga oss i ett varmt bad, kolla Avatar (som jag skamligt not ännu inte sett) i 3D och sedan ska jag packa inför Norge-resan imorgon!

Så här ser jag för tillfället ut. Funderar på att dra lite smink i mitt naturligt vinter-vita ansikte innan vi drar igång!


Hej hej hallå

Så har man jobbat klart för idag och har nu en ledig dag imorgon tillsammans med Rasmus att se fram emot! Han flyttar idag ut i en liten lägenhet som tillhör hans hus men ligger avskilt från resterande delar. Första natten där ute är det tänkt att vi ska spendera tillsammans så ska ta bussen till honom runt halv ett inatt. Först ska jag duscha och träffa någon vän om allt går enligt planerna! Från det ena till det andra; tror ni att någon var hungrig idag eller? Denna någon råkar vara jag.



Jullov

Uh, jobbigt att ta sig ur sängen imorse. Satt och övervägde hurvida jag skulle ta mig till skolan för lite quiz eller stänga av snooze och somna vidare. Slängde av täcket och fick därmed den jobbiga biten gjord. När man väl gjort det så är det inte svårare än att gå upp, sätta på lite musik och piggna till. Julavslutningen firades med fika på ett cafe nere i byn tillsammans med tjejerna. Nu är det äntligen jul-lov och jag har, som en tvåa, gått halva min gymnasietid på Sunds. Urrrrh, sorliga tanke! 
 
Nu ska jag göra klart ett sista samhälls arbete innan det är dags att ta bussen in till stan för lite jobb. 
 
Minns ni när jag bloggade om mitt första IG någonsin jag fick på matteprovet för någon vecka sedan? Bloggar jag om mina sämsta stunder så säger det sig själv att jag även bloggar om mina bästa. Som detta; när jag fick A på mitt lärande och utvecklings prov. Score 
 
De två tröjorna jag köpte från Hollister bär jag idag, dagen till ära. Stövlar och Hunter strumpor har jag fått av Rasmus underbara söta snälla (ska jag fortsätta?) mamma som skämmer bort mig som om jag vore hennes egna dotter! ♥

Godnatt

Kände mig lite dålig igår, så tanken var att jag egentligen skulle skippat mitt jobbpass på Santa Lucia idag. Vaknade dock lite kryare imorse så tänkte att det var lika bra att dra dit. Och tur var väl det.. Idag fick jag nämnligen jobba med min vän Frida för att lära upp henne så att hon i nästa vecka kan stå på egna ben och jobba utan min hjälp. Dagen har med andra ord varit rolig. Trevligt med lite sällskap under lunchen och lite skitsnack att döda tiden med. Nu håller jag tummar och tår för att det ska gå som smort för henne! 
 
Planerna nu är så många som inga alls faktiskt. Ska trotsallt upp till skolan imorgon vid nio för att spela lite frågesport med klassen som en slags avslutning. Frivilligt men väljer att delta då det känns snäppet olökigare än att ligga hemma och räkna antal hjärtan på mitt påslakan eller slå på kanal 5 och undra varför man inte är lika skön som Filip och Fredrik eksde
 

Till tomten

Tror ni att tomten läser bloggar? Hoppas det, isåfall vill jag hälsa honom att jag hade kunnat piskas med blöta handdukar i trekvart följt av ett wiplash slag i nacken för att få denna Michael Kors väska. Dör lite.
SNEEEEEEELA TOMTEN 
 
 
Här är tydligen en till med en önskelista större än bibeln. Ingen mindre än min lillebror himself; 
 

Some thoughts

Sovmorgon till halv tio idag men lyckas trotts detta vara trött. Ändå har jag en feelgood-känsla i kroppen som med all säkerhet beror på att jag faktiskt varit på min sista lektion för detta året samt att jag, tillsammans med min familj, styr bilen upp till Norge för att fira jul med mina mina släktingar om tre ynka dagar. Ska jag vara ärlig så är det svårt att, med alla dagar jag jobbar och all stress som med det tillhör, hitta ett ljus i mörkert. Det känns som att jag jobbar, jobbar och jobbar och att det aldrig har ett slut (ungefär som med standard skämtet i förskolan om klockan som bara går och går men aldrig kommer till dörren lol). Visst, jag har lediga dagar som jag uppskattar mer än allt, men dagarna går snabbt och någonstans i bakhuvudet så kan jag inte njuta för att jag vet att jag ska jobba dagen därpå igen. Därför känns det nu som en lättnad att jag ska jobba tre dagar till och att jag sen får Norgeresan där jag bara ska slappna av och mysa som en slags belöning. Sen att jag ska jobba nio timmars pass en vecka i sträck fram till nyår efter det är en annan story. Missförstå mig inte, att jobba på både Santa Lucia och Burger King är självvalt. Det finns ingen Hitler av ny generation som står med en pistol i tinningen och tvingar mig dit. Men väldigt mycket jobb, andra året i gymnasiet, familj, vänner och pojkvän gör det stressigt och jag har många måsten och krav att leva upp till. Jag är trots allt bara 17 år och känner att det kanske är läge att tagga ner och njuta lite istället. 
 
Nu ska jag läsa Zlatans självbiografi med en kopp te som sällskap. Som en annan 90 åring med andra ord (jag lovar, jag ska inte spela bingolotto på söndag haha!). Om någon timme ska en dödsförkyld Guillermo dra sig mot jobb och make some moneeeeeeey. 
 
Ta hand om er. DU är den viktigaste i ditt liv. 
 

hihi

Rätt gött att få ett sms som bekräftar att man inte städat hela eftermiddagen idag förgäves. Min älskade lilla pappi 
 
 

Gay

Tröjorna jag köpte inne på Hollister igår. Riktiga kap! Fina va? Dessa får bli en lite sen 17-års present till mig själv. Tomten önskar jag mig nämligen något finare av!

Nu är det av med en av de två tröjorna på bilden jag för tillfället bär och på med jobbtröjan!


Äntligen hemma

Hundra års gång hem från skolan senare.. Äntligen hemma! Åh, känns längesedan. Nu ska jag städa lite för att leva upp till förväntningarna pappa har på mig som världens bästa dotter eksde


Snaaaark

Slänger upp två bilder från gårdagen i brist på annat. Har inte haft någon riktigt lektion idag då jag har representerat samhälle-beteende programmet inför niorna tillsammans med Hanna och nu, äntligen klar, så sitter jag på en håltimme och här lär jag sitta ett tag till. Första bilden representerar Elliots och Tuvas fina mamma som vi igår sprang inom inne på Panduro hobby butiken hon äger i köpcentret. Andra bilden ska likna en frozen yougghurt glass, min till vänster så klart. Palla vara smal liksom! 43 kronor för den lilla glassen på bilden som kunde käkas upp med tre-fyra tuggor, men god som den var så får det faktiskt kosta vad den kosta vill. Nu ska jag dra luvan över huvudet och ta en tupplur innan min marknadsföringslektion drar igång runt ett! Sovgott

 

 


Natti

Tog bussen hem till Rasmus när benen började värka av flera timmars shopping. Sedan dess har vi inte gjort mer än att mysa och även träffa Jonatan en stund. Nu ska vi sova gott, hoppas att ni gör detsamma!


Shoppar

Hallå mina vänner och alla som jag känner!

Är för tillfället och ränner rundor inne på Emporia med fina Hanna. Fortfarande på första våningen men har trots detta lyckats bränna upp nästan 2000 kronor. Detta på grund av Rasmus dyra (men ack så fina) julklapp plus två tröjor från hollister. Något får jag unna mig med tanke på allt jag jobbar! En fin liten julklapp till pappa återstår att hitta och sedan ska vi nog börja röra oss hemåt. Vi hörs ikväll!


Litt kul på kvällskvisten

Så var det dags för ricinoljeappliceringen.

Jag: Rasmus du gör det helt slarvigt bara för att du vill gå och lägga dig
Han: Va? Nä? Varför tror du det?
Jag: För att det går helt snabbt!
Han: Amen det är ju för att jag börjar bli skitbra på detta nu!

Hahahaha / min pojkvän är en frisör


Dec. 16, 2012

Subway ersattes med Burger King tidigare ikväll. Som om jag inte käkar där ofta nog ändå lixxxxx eksde! Just nu ligger vi barnvakter och myser med de små och en godispåse! Vi har nyss sett klart dagens julkalenderavsnitt och just nu sitter vi med Tuvas sångbok och sjunger gamla gudingar som "bä bä vita lamm" i väntan på att pappa ska komma hem. Då ska vi dra ut och träffa Cornelia och Jennifer en stund för att sedan dra hem och kolla på Smekmånaden, en film jag vill se på TV3!


Söndag

Åh! Klassmiddagen igår var så fruktansvärt mysig. Hade inte velat hamna i någon annan klass än SA2A. Faktum är att jag hellre kört ett dusch-fritt år än att byta över till parallellen. Middagen hölls i Emilys fina, vita, stora typiska Amerikanska hus ute i Höllviken där vi käkade, pratade, skrattade, drack lite och mös till det rejält. Självklart var det trerättersmiddag, något annat skulle väl inte kunnas tänkas nere i näset ;) På menyn stod räkcoctail till förrätt, Fläskfile, potatis och rödvinssås till huvudrätt och oreo-marshmellow-kladdkaka till efterrätt. Behöver jag nämna att jag tog minst lika mycket mat som de övriga 15 flickorna gjorde tillsammans? Min mage var större än staden New york när kvällen led mot sitt slut med andra ord. Sent på kvällen så hämtade Rasmus och hans vänner mig också körde vi hem till Harry där vi tittade på film en liten stund innan vi gick över gatan och hem till min älskling och somnade. 
 
Idag har Rasmus varit på julmässa med sitt UF-företag, vilket betyder att jag suttit hemma själv i hans hus sedan imorse. Har pluggat lite, sovit, tittat på tv och tjattrat lite med hans underbara mamma. Lillkillen kom hem precis och nu ska vi ta bilen till Subway för att sedan åka hem till Vellinge där vi ska passa mina småsyskon under tiden pappa är på hockeyträning. Åh mysis-kväll ♥
 
 
 
Oreokaka. Titta på bilden så förstår ni säkert varför jag var mätt så att jag fick huvudvärk efteråt? 
 
 
 

Syskonkärlek

Det finns ingen som denna lilla tjejen.
Mitt hjärta ♥

 


Frukost

Igår kom mina älskade (ett ord som i detta fallet inte ens räcker till) småsyskon Elliot och Tuva hem till pappa igen efter att ha varit hos sin mamma nu i en vecka. Hann aldrig pussa på dem eftersom jag kom hem sent igårkväll. Därför fick jag ta min chans att träffa dem innan det var dags för mig att dra till jobbet. De la och mös i sängen till något tv program när jag kom och tvingade upp dem för att äta lite frukost med sin stora syster.

"Jag får ta en bild på er och skicka till Rasmus" bad jag dem. Så här valde de av någon konstig anledning att se ut. Behöver jag berätta att dessa bilderna garanterat inte ska skickas till någon Siedberg? ;)


fredag

Då sitter man här framför datorn igen. Är väldigt trött då jag stått och sålt whopperburgare hela dagen, vilket resulterade i en avtuppad Malin ett par timmar in på tjejkvällsmyset hemma hos Jennifer. De andra var inte mindre trötta dem, och för att undvika att vakna upp nästa gång till fågelkvitter och ett ljus som skiker morgon utanför fönstret så tog vi vårt pick och pack och drog. Tanken var att jag skulle hem direkt och stupa i säng med oborstade tänder och kläderna på. Den isande vinden på väg hem väckte mig dock till liv och här sitter jag nu, med fräscha gaddar och sminket borttaget. Det är det sista jag hade kunnat tro för en timme sen, då jag låg och sov så gosigt på Hanna! 
 
Somna måste jag iallafall göra vilken sekund som helst, ska upp tidigt och jobba imorgon. På kvällen vankas det tjejmiddag följt av lite festligheter! 
 
Att gå i skolan är kul lol
 
 

Kvälls uppdatering

Varit dålig på bloggandet, desto bättre på socialfronten. Igår efter pannkaksuppdateringen drog jag till jobb och väntade och längtade efter att klockan skulle bli nio. Så länge behövde jag dock aldrig vänta eftersom jag fick sluta en timme tidigare i brist på folk och därmed saker att göra. 12 December vilket för många betyder fest. Förra året var vi på krök i Höllviken och tanken var att det skulle bli en favorit i repris i år igen. Ändrade planer gjorde dock så att lussevakan spenderades hemma hos Frida med hennes pojkvän Jesper, Louise och Cornelia. Och ett gäng negerbollar såklart hehe. Runt elva drog jag och Cornelia hem till mig för att hämta lite ombyte då natten skulle spenderas i hennes stora gosiga säng. För att inte ha alldeles för mycket packning i min väska som knappt rymmer mer än vad jeansfickan på mina Hollister gör så tog jag av mig byxorna jag för tillfället bar och promenerade genom gatan hem till Cornelia i mina knähögastövlar, ett par trosor och min långa vinterjacka. Då klockan var ganska sent på kvällen så hade jag förväntat mig ett snarkande casa Jihag, men en sådan grej hade jag kanske kunnat hoppas på lika mycket som att karamellkungen ska komma fram och erbjuda mig gratis årsförbrukning av lösgodis för att önska mig en trevlig torsdag liksom. Kom dit och såg att hennes låtsatspappa stod precis i ingången och hennes mamma i köket. Försökte komma på en bra anledning till mitt klädval. Men hur skulle man kunna förklara en sådan sak egentligen? 
 
Mysnatt med min älskade corp och idag har jag befunnit mig hos Rasmus sen jag slutade skolan runt halv två. Pluggat lite internationell ekonomi och senare vankades det romantisk middag för två - fläskfile, potatis och rasmus hemmagjorda specialar tzatsiki. Till efterrätt blev det en 60 spänns godispåse och lussebullar, såklart. Enligt gamla lucia-traditioner så är det de enda rätta! 
 
Vi har även gosat i badkaret och till dagens julkalenderavsnitt. Nu ligger snutten och sover medans jag sitter i en annan del av huset och bloggar. Omysig tjej kan tyckas. Men att ligga och försöka gilla det faktum att Rasmus snarkar mig i örat eller att fly situationen och söka sig till den evigt trogna vännen datorn? Valet är enligt mig inte särskilt hårt. Nu ska jag krypa tillbaka till värmen under täcket och väcka min lille prins. Kan inte jag sova ska ingen sova! 
 
 
 

Mellanmål

Löjligt smällfeta hemma hos Cornelia för tillfället. Detta har man längtat efter hela dagen; pannkakor och tzatsiki på tvn. Tio minuter till sen ska Malle dra sig mot jobb. Wäääääh


Hjärta

Finns inget sms jag hellre vaknat upp till. Denna dagen kan, med denna starten, inte bli något annat än bra (synd bara att jag nyss vaknat och därmed försovit mig hehe)
Min prins <3




Läggdags

Åh vad skönt att mina timmar på Santa Lucia är slut för idag. Ska njuta ordentligt nu för om inte mindre än 18 timmar är jag tillbaka igen. Fick mig en glad chock när jag innan idag steg in i restrangen och såg att vi, dagen till ära,  möblerat om. Känns ganska skönt med tanke på att jag stått fleeeeeera timmar i veckan i över ett och ett halvt år och serverat i samma lokal och med samma folk. Tänk vad en möblering och det faktum att vi bjuder kunderna (och de arbetande hehe) på pepparkakor samt spelar lite Carolas (skitdåliga) julsånger kan göra! Det sägs att man ska glädjas över de små sakerna i livet, och vad gör jag för tillfället, om inte just det? 
 
Ett par minuter innan jag skulle tacka för mig och gå hemåt så kom Hanna och Cornelia in för att hålla mig lite sällskap. Detta innebar att jag hade givet följe hem då jag och Cornelia bor två hus ifrån varandra och Jennifer inte jättemycket längre bort. När vi vid röda huset (är det något jag kommer att komma ihåg från min ungdom så är det iallafall detta röda hus. Huset på vår gata där mitt och Cornelias boende skiljs åt och även vår mötesplats forever and ever eksde) egentligen skulle skiljas åt som vi i vanliga fall gör så bestämde vi oss för att hon skulle följa med mig hem. Väl hemma satte vi oss i sängen och mys-snackade. Det var ett tag sedan (egentligen inte, men det känns som det), så det var skönt att få catcha up igen. MIN ÄLSKLING ♥
 
Nu ligger jag med nyborstade tänder och ett ansikte insmörjt i fuktcreme. Redo för sängen med andra ord. Frågan är bara om jag ska kolla dagens julkalenderavsnitt, läsa Zlatans självbiografi eller skrolla igenom lite bloggar innan John blund kommer på besök. Det återstår att se. Godnatt mina vänner 
 
Här står vi som nyss fyllda sju och dansar till lilla melodifestivalens vinnarlåt "du kan inte stoppa mig"
 
Inte många år äldre i poolen i Danmark på Dana cup med fotbollslaget, Latchelilatch 
 
Årets skolfoto. Bra mycket sötare än på föregående bilder. Denna bilden måste ju vara beviset på att det faktiskt finns hopp för alla. Haha 

Hehe

Lite eftermiddagsfika på jobb. Dessa kommer att vara slut innan jag går hem från mitt skift, den saken råder det inga större tvivel om :)


MÅNDAG

Min helg har varit toppen förutom det faktum att tiden sprungit iväg lika snabbt som jag la benen på ryggen och sprang idag när jag jagades av en styck Mange med en isboll i handen. Måndag idag vilket betyder ny vecka och nya tag. På skolfronten ser det relativt lugnt ut, ett arbete kvar som måste (påminnelse till mig själv - MÅSTE) göras och med det klart så kan jag softa vidare i skolan i väntan på jullov. 
 
Idag har min jobbfria dag spenderats med Rasmus för att skriva klart hans religionsarbetare. Så är det någon som redan softar i väntan på lov, trots det faktum att han har ett arbete oskrivit, så må det ju vara den grabben. Nu, efter 4 timmars plugg från min sida så är vi äntligen klara. I utbyte fick han städa mitt rum (bra byte tycker jag. Finns det något tråkigare än att städa? Med undantag för att diska dårå) och på det så väntar en halvtimmes massage ikväll. Så här i efterhand kan det kännas fett värt. 
 
Vi har precis kommit hem efter att ha varit ute och träffat Frida och Cornelia följt av ett besök på Statoil för att köpa Lussekatter, Cola, Oreo och en glass (hur klarar dietister av en måndagskväll är, för mig, en fråga svårare att besvara än tillexempel hur stor rymden är eller varför björnar skiter i skogen). 
 
PS. Idag har jag namnsdag. Stort tack till alla vänner som inte sagt grattis! Fast ska jag vara ärlig så visste inte jag heller om det. Inte förrän Hanna (mina småsyskons kära mamma) skickade en påminnelse per sms. Tack ♥
 
Nu ska vi gosa ner oss i sängen och kolla dagens julkalender avsnitt med lite tilltugg. Antecknat? 
 
Godnatt kära ni, hälsar kära vi 
 

Söndag

Sitter just nu på bussen in till jobb, en av de sämre söndagsrutinerna jag har skulle man kunna säga. Skämt åsido, dagarna flyter på utan större problem! :) 
 
Längtar tills klockan slår fem och jag får ta bussen hem för att träffa mina kååååmpisar följt av Rasmus ♥

Hooooola

Detta inlägg skulle egentligen ha publicerats sent igårkväll, men på grund av störningar med blogg.se så får det bli idag istället. Texten nedan är alltså skriven igår, och ska även läsas som detta :) 
 
Kvällen igår var faktiskt en av de bättre. Bestämde oss för att lämna mitt hus och ta bussen till lokalfesten runt halv ett, vilket vi kanske aldrig borde ha gjort.. Oftast är det faktiskt så att förfesterna är roligare än själva lokalfesterna, och så även denna gången. Kom iallafall till Västra klagstorp och dansade lite. Helt okej men inte bättre än så. Därav anledningen till att jag och Hanna tog bussen hem redan tio i två, en timme efter att vi kommit dit. Antar att det var lika bra så, behövde nämnligen städa lite plus att jag skulle upp klockan halv elva morgonen efter för att sedan jobba i åtta timmar. Nu är det äntligen gjort, har fått kriga mig igenom dagen. Ikväll är det fokus på sömn;
börjar jobba redan klockan tolv imorgon! 
 
Tackar er som var hemma hos mig igår för en sjukt bra kväll ♥
 
 
Mina tjejer 
 
Full och glad kexchoklad. Eksdeeee
 
 
Corp och en av de sämre bilderna på min storebror. Mina två hjärtan! 
 
 
 

Kjsks

Så var det ändrade planer idag igen då. Förvånade? 
 
Direkt efter att jag publicerat förra inlägget så fick jag ett sms av Jennifer där hon skriver att hon är på väg till akuten med Louise som svimmat och slått i hakan den stackarn. Får bli förfest en casa Guillermo istället då. Lite stressigt med tanke på att jag står halvsminkad, fisken halvbränd och huset halvstädat och folket kommer om en timme. Arååååå, det ska väl en redig kvinna kunna lösa 
 
 
 
 
(Väldigt) Gamla bilder från de gångerna vi varit hemma hos mig och festat tidigare
 
 
 

Fredag

Igår var det Torsdag och det vet ni antagligen numera vad det betyder - Ralledag. Dagen bestod mest av att skriva på hans arbete och när klockan slog sju och vi började bli otåliga efter timmar med plugg och inget käk att mätta magarna med. Vi hoppade in i duschen tillsammans och inte långt efter det så tog vi bilen till byn med Hanna och Cornlia för att handla lite gott och en stycke kebab. Var tanken iallafall. Jag och Rasmus hade disskuterat hurvida vi skulle handla; om jag skulle gå in på toppen med tjejerna medans han gick och handlade mat. Jag insisterade på att vi, tillsammans allihopa, först skulle in och handla godis och sedan handla kebab kort därefter. Därför blev lillkillen inte allt för glad när vi kom ut från toppen och ser kebabvagnen längre ner i byn stå och förbereda stängning. Aja, mat i magen fick vi iallafall ändå. Och det har vi pizzeria vellinge att tacka för (förlåt santa lucia för att jag som trogen arbetare sviker er <3) 
 
Efteråt drog vi hem till mig och mös till Sunes sommar allihopa. Runt halv elva körde vi Hanna hem och sen var det läggdags. Snipp snap snut så var sagan slut! 
 
 
Imorse tog jag en dakt lång sovmorgon fram till halv tolv och sen gick jag till skolan för att gå på en lektion. Tanken var att jag, Hanna och Fritte skulle dra in till emporia för lite julklappshandel då vi slutade runt två. Hanna skulle örst skriva ett prov men "skulle vara klar en halvtimme senare". Så lät det iallafall. Vi väntade, väntade och väntade. 75 minuter senare bestämde jag mig för att dra hem och inte långt därefter var Hanna klar. Det var nästan tur att hon tog tiden på sig för att hade vi dragit till stan så hade det blivit stressigt när vi kom hem sen. Hehe pussssss på dig faxe
 
Pappa är som tidigare sagt i Sälen över helgen så maten i huset står jag för. Laxen är på tining och snart kommer Hanna hit för att käka en romantisk middag för två med mig. Efter det så kommer Malin också ska fixa oss för att sedan dra hem till Jennifer på förkrök. Ikväll blir det lokalfest. Wooopwooop eksde 
 
Åh denna bilden ska jag fan ta mig förstora och hänga upp på väggen dagen jag flyttar hemifrån. Punkt slut. ♥

Onsdag

Pappa skulle åka till Sälen med ett par kompisar inatt, och med ungarna hemma så betyder det att jag får offra min sovmorgon för att stiga upp och ta dem till dagis. Men nu är det klappat och klart, ungarna är iväg skickade och jag ska snart krypa till sängs och vila ögonen en timme till!

Rasmus vet om att jag hatar att vara hemma själv och efter att jag klagat lite igårkväll så kom han hit från Höllviken, runt 12 på natten trots att han skulle till skolan klockan 8 morgonen därpå. Finaste killen eller vadå?

Vi la oss inne i pappas dubbelsäng alla tre istället för att behöva trängas i min lilla 90are. Jag i mitten och Rasmus och Tuva på varsin sida om mig. När jag vaknade nästa gång så låg Tuva borta i Rasmus famn på högersidan. Hur fan gick det till undrade jag då. Det visade sig att hon vaknat, gått upp runt om sängen till andra sidan trots att jag låg brevid, och lagt sig hos honom istället. Det är tydligt visat att Rasmus är mer än bara min favorit i denna familjen!


Tjenixen

Tjena kåmpisar!
 
Satt i skolan och fml-ade sönder under mattelektionen på grund av att jag behövde plugga, var hungrig, trött, förstod ingenting av genomgången och som grädde på moset så skulle jag ta bussen till jobb tre timmar senare. Deppade lite på livet som hard working woman och på det faktum att jag jobbar mer än vad jag sover typ. Drog inom toppen för att handla lite godis som uppmuntran. Brukar vanligtvis ha någon slags spärr, men idag så tittade jag på precis allt som gjorde mig sugen och tänkte "amen det är jag värd". Kom till kassan och fick punga upp 114 kronor för mitt lilla kalas. Aja, det är jag väl värd antar jag då. 
 
Satte mig och skrev klart mitt skittråkiga idrottsarbete om anorexia när telefonen plötsligt ringde.. Det var jobb som skulle säga att jag kunde ta ledigt idag om jag kände för det. Dessa två faktorer gjorde att tre kilo ångest lättade från hjärtat och flög iväg och satte sig någon annanstans. Hoppas att det inte var på ditt. 
 
Ett samtal senare and I was like thizzzzzzzz 
 
 
Nu ska jag alldeles snart bege mig till fröken Louise Nordin för att prata lite skit. Innan har jag alltid varit som alla andra "fredag idag bitchezzzzz woopwooop". Numera skiter jag i vilken dag det är. Alla lediga dagar är som fredagar för mig ♥ 

Gissa vart jag är?

På toppen vid godishyllan såklart.. Standarden


Mmmmmm

Får betalt för att sitta och käka glass med godaste chokladsåsen jag käkat i mitt 17-åriga liv. Måste ha världens bästa jobb..


Jobb

Precis hemkommen från skolan. Två timmar kvar tills jag ska befinna mig på jobb, och en kär gammal rutin är att spendera dessa två timmar i sängen för lite skönhetssömn (sådan kan ju jag, med vinterblek hy, behöva). Idag är det dock ändringar på schemat. Denna veckan har jag sjukt mycket i skolan, och tanken är att plugga lite marknadsföring nu så att jag kan få sovmorgon på torsdag. Gillar vanligtvis inte när rutiner bryts, speciellt inte att min sovrutin ersätts med plugg. Men vad ska man göra, att stiga upp tidigare när man egentligen kan ha sovmorgon känns sjukt oaktuellt. Får bita i det sura äpplet helt enkelt. Kanske lite cheeseballs och en GB glass kan lätta upp humöret. Det brukar funka! 
 
 

Schuuuuuulan

Bilden gjorde jag nog rätt i att censurera, både för vår skull och för eran..

/ nu ska vi gå till skolan i kylan 


Varning för LOL-inlägg

Denna dagen börjar lida mot sitt slut den med. Det vet man när man ska lägga sig i sängen och slå på Sunes sommar. Dagen i övrigt har varit lugn, har ju varit med om värre måndagar minst sagt. Kvällskvisten har jag och min älskling spenderat lite udda. Kvällen har vi spenderat genom att Rasmus masserat in ricinolja i mitt hår i utbyte mot att jag skriver på hans historiearbete under tiden. Det förstnämnda stannar mellan dig och mig bloggen, right? Låt för Guds skull inte hans vänner höra talas om detta. Eksde


Måndag

Pluggmaraton var tanken, ändå sitter vi här klistrade framför datorn och julkalendern tillsammans med mina småsyskon. Innan julkalendern var det lyxfällan på tvn, innan dess var vi lite trötter och sov middags som de små bebisar vi är och innan dess så skulle vi givetvis käka frukost. Behöver jag ens säga att vi fått gjort så mycket som ett halvt arbete under vårat så kallade pluggmaraton som varat hela dagen?

Nu börjar vi ge upp tanken på plugg och resten av kvällen lär väl antagligen gå i lugnets tecken.. We'll see


Sjuklingar

Godmorgon! Eller ja, denna morgonen är kanske inte så jävla god egentligen. Vaknade upp med världens skallebank, så valde att stanna hemma från skolan. Rasmus gjorde tydligen detsamma hehe. Idag ska vi ha pluggmaraton, börjar halka efter lite i skolan på grund av allt jobb ( vill jag iallafall skylla på. Egentligen så är det nog för att jag hellre väljer att kolla på Prison break. Men hallå? Vilken människa hade hellre valt att kolla i samhällsboken lixxx???) så att stanna hemma idag är nog mer positivt än negativt. Just nu ligger lillkillen och sover, njuta borde han passa på att göra. För sova ska han minsann inte göra länge till. Kan inte jag sova ska ingen sova hehe


Jobb

Tjääääääna kååååmpisar!

Dagen har gått snabbt och jag har aldrig varit gladare över att klockan snart är 5 vilket innebär att jag endast har 3 timmar kvar att spendera på jobb denna Söndagen. Sitter just nu fruktansvärt mätt efter att ha käkat en whopper garlic med extra bacon (bästa <3) under rasten. Planerna är att slänga resten tyvärr, men är du sugen så hojta till och den är din!

Tänkte ta en bild för att ha någonting att fylla ut inlägget med. Får bli en halvsunkig, har nämligen ingen lust att ta en ny då halva resturangen stirrar. De tror nog inte att de som arbetar också blir hungriga och behöva käka ibland.. :)


Söndag

Årets första snö är kommen och det firar vi med nio timmars jobb idag!

/ vill också åka pulka


Mysisar

Äntligen hemma från jobbet. Det har varit en lång dag och jag ligger nu tröttare än vad jag är på vardagar när klockan ringer sju på morgonen och det är dags att stiga upp till skolan!

Är hemma hos Fridas små kusiner hon passar tillsammans med Hanna. Kvällen är lugn och mer galet än så här knyter jag händerna och hoppas på att det inte blir!

/ firar min och Rasmus månadsdag tillsammans med tjejerna hehe


Lunch

Käkar mitt andra mål om dagen klockan 7 på kvällen. Det hör definitivt inte till vanligheterna - vid denna tid så brukar jag redan ha hunnit käka upp det rekommenderade kaloriintaget per dag. Så ni kan ju förstå att jag var hungrig. Maten på brickan är minsann inte allt. Hade en påse med 8 nuggets brevid. De var lite foto-skygga idag ba


RICINOLJA

Godmorgon! Sitter och äter lite frukost i sängen (det bästa med helg, right?) och ska snart hoppa upp och göra mig redo för att ta bussen till jobb. Efter mitt milslånga inlägg igårkväll så står det relativt tomt på ideer i skallen så här morgonen efter. Därför tänkte jag svara på en fråga jag fick för en vecka sedan eller två angående ricinolja och hurvida det funkat för mig. 
 
Efter att ständigt satt in nya håförlängningar (keratinwax) i över ett ård tid så har jag fått nog, efter att det både slitit på håret och kostat mig förmögenheter. Frisören slet bort, stampade och spottade på min dröm om långt hår med orden "för att få bort ditt slitna hår så är den enda lösningen att finraka skallen". Jag fick höra talas om ricinolja, som skulle både reparera och öka längden med upp till 3 cm i månaden. Lät som en mirakelprodukt lätt värd att testa i mina öron, så det var precis vad jag gjorde. Gick till apoteket och bad lite skamset om ricinolja (vars egentliga bruk ska vara tarmsköljning). Nu har jag använt det relativt länge, tillsammans med massvis av frisörprodukter, och jag måste säga att jag känner skillnad. Inte så att håret blivit rapunzel-långt, men det känns både tjockare och jag vill även tro att det växt en bit. Fick bekräftat att det inte bara är ren inbillning när Emily, en tjej i min klass, sa från ingenstans häromdagen att mitt hår ser jättefriskt ut. Första gången i detta livet jag hörde den liksom hehe. Kort sagt; Ja. Jag känner skillnad. Och ja. Jag tänker fortsätta med ricinolja. 
 
Någon annan som använder detta och kan berätta om sina erfarenheter? :) 
 
 
/ nu ska jag jobba 7 timmar. Ses på BK 
 
 

Fan

ÅH. Precis lagt mig tillrätta i sängen och tvingas nu svika duntäcket för att gå upp i kylan och släcka taklampan. Läser någon inom de närmsta minuterna detta så är du mer än hjärtligt välkommen till ringduvegatan. När du ändå är igång kan du plocka undan lite på mitt rum också. Någon som känner sig manad? Ingen?


Så var det de här med rubriker igen...

Som jag i inlägget under lovade er så simmade vi lugnt, vilket kanske är huvudorsaken till att jag i skrivande stund sitter levande. Har endast goda minnen ifrån Vanningen. Simhallen jag, pappa och min storebror Sebastian besökte varje tisdag följt av ett besök på pizzerian efteråt som små. Jag älskade att bada vilket gjorde att jag var sjukt uppspelt över att vara tillbaka på samma plats i annan ålder idag. Det var kul att få vara sju år för en dag igen, men ska inte sticka under stolen med att det faktiskt var roligare som liten. Samma sak gäller Mysteriet på Greveholm, julkalendern sedan ett år plus 34343 tillbaka. Man minns den som det bästa i världen men kollar man på ett avsnitt i dagens läge, som en skeptisk 17-åring, så är det inte JÄTTEMYCKET roligt i den serien heller. Förutom pappa Leif dårå. Han borde minsann få en egen julkalender år 2013. 
 
Efter att ha badat,bastat, åkt rutschkana och fått valuta för de 35 kronorna vi betalde i inträde (lol) så kände vi oss nöjda för dagen. Ralle hämtade upp mig utanför och sedan åkte vi hem till mig. Fredag jämna (ojämna kanske? pallar inte räkna. Ni vet.. jag och matte) veckor innebär att mina älskade småsyskon Elliot och Tuva kommer tilll pappas hus en vecka för att stanna här med målet att reta upp sin storasyster. Ingen blir gladare över att Rasmus är i huset än dem. Dagen till ära så blev det tacos till middag. Kanske inte lika mycket dagen till ära så var vi tvungna att skriva på mitt lite väl försenade engelskarbete och halvvägsklara - runt halv nio så drog jag hem till Jennifer för att umgås lite med henne, Frida, Simon och Louise. Nu ligger jag här, klockan tickar iväg och jag inser att jag borde sova. Imorgon vankas det julbak i huset för hela slanten. Synd att jag jobbar. Desto mindre synd att komma hem till nybakta lussebullar kan man tycka. 
 
Nu ska jag tippa på tå ut till köket för att hämta lite cheeseballs att äta till en bra film. Fuck dieter. Jag äter tills jag är mätt! 
 
Natti! 
 
 


 
 
 
 
 

RSS 2.0